Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
W

WorldWidePimpaku

24. 3. 2010 12:58
Podpořte Sobotku!

Je tady iniciativa na podporu pana Přemysla Sobotky. Aby mohl korektně dělat svoji práci, potřebuje k tomu aktuální informace, jejichž zdrojem by měl být především deník Blesk. Věnujte mu, prosím, jakoukoli částku, kterou si můžete dovolit, na úhradu předplatného Blesku (popř. i Šípu a Trnky-Brnky). Pomůžete tak budoucímu prezidentu ČR.

http://www.pimpaku.cz/content/predplatne-blesku-pro-sobotku

0 0
možnosti
D

derik

23. 3. 2010 17:06
Dobry clanek s dobrymi postrehy

Jak Sobotka tak Vondra dlouhodobe Topolanka podporovali takze maji spoluzodpovednost. O napravu smerovani ODS se meli pokusit na poslednim kongresu. Neudelali to, bojovali za Topolanka. A ted ho chteji odvolat ale sami ho nahradit nechteji? A ted maji kriticke pripominky ale ne v ramci ODS ale pred novinari? Podeziram je ze se chteji zbavit spoluzodpovednosti a udrzet si pozice. Spravne by totiz meli ze svych stranickych funkci odstoupit spolecne s Topolankem. A Sobotka se evidentne snazi zviditelnit jako kandidat na prezidenta. Nikomu nic nerekne, nic pro napravu neudela, nenabidne lepsi reseni, neprobere to ve vedeni. Ale rychle vyda prohlaseni jako starostlivy a nadstranicky ochrance mensin, vyznani i obycejnych Cechu, kteremu jde o slusnost a napravu pomeru.

Je idealni prilezitost volit mimoparlamentni strany. Je totiz jedno zda ODS prohraje o 10 nebo 15%. Male strany mozna dostanou prilezitost a ODS se mozna chyti za nos.

0 0
možnosti
G

gekon78

23. 3. 2010 11:39
za Sobotkovy nitky

zrejme taha narcisticky tuneldedek Klaun, stejne jako kdyz shodil Topolankovu vladu v dobe predsednictvi. Tuneldedkova nenavist k Topolankovi mu zatemnuje i posledni zbytky jeho vetche narcisticke mysli. Chce se ho zbavit i za cenu Pyrrhova vitezstvi.

0 0
možnosti
MT

ToMiSoft

23. 3. 2010 12:57
Re: za Sobotkovy nitky

A  vám vaše hloupost zatemnila mozek už dávno co?

Mimochodem - jak se vám líbí vaše smazané příspěvky? Nečekám, že mi odpovíte - ban je holt ban :-P

0 0
možnosti
D

da.rock

23. 3. 2010 11:32
Pardon,

ale mohu vám zcela nekorektně sdělit, že jste idiot? Uznávám, že forma není zvolena nejšťastněji a za to se omlouvám, nicméně za smyslem výroku si stojím.

Předpokládám, že když toto chování obhajujete u Topola, budete ho hájit demokraticky pro všechny. ;-)

0 0
možnosti
D

derik

23. 3. 2010 14:45
Re: Pardon,

A on Topolanek chodi po svete a bez sebemensiho duvodu o vas rika ze jste idiot? Tak jako to ted delate ted vy? Dost pochybuji ze by pan Streit takove chovani obhajoval. A dnesni clanek je o necem jinem, nemyslite?

0 0
možnosti
B

barman

23. 3. 2010 11:26
Pane autore

Vaše osoba v podobě intelektuální mršiny už začíná zapáchat. Ještě že je už tady jaro a může se větrat celý den.

0 0
možnosti
BM

Bedra

23. 3. 2010 11:24
Dlouho jsem na Mirka sázel, velmi dlouho

potažmo už z profesní kolegiality, a to i přes námitky mých kolegů v okolí, kteří s ním v Ostravě přišli do styku. Jejich argumentace byla - je to křupan a buran. To mi nestačilo a nevěřil jsem tomu, protože to hlavně tvrdil zeť, který když přijde napraný večer domů, tak řve na dceru jaká že to je kur..., aj. lichotky - prostě typický CZECHschmeid bez jakékoliv sebereflexe. Stále jsem Mirka i ODS hájil a byl přesvědčen, že to je ta správná "moje" strana, kterou budu volit. Finální důsledek je u mně přesně takový, jak doporučujete.... Jsem už 1/4 roku přihlášený jako "V"éčkař strany VV, chodím na jejich akce a posílám Radku Johnovi náměty. Jinak ty tendence špinit před volbami, nás už nepřekvapujou, že? Zdravím pane Streit a těším se na další vaše blogy-jeden Váš mám dokonce i na svém bmprojekt.blog.cz, protože dávat jej na svůj blog mikulik.blog.idnes.cz by jaksi holt nebylo smysluplné a oprávněné.

0 0
možnosti
JN

5alfa

23. 3. 2010 11:43
Re: Dlouho jsem na Mirka sázel, velmi dlouho

Ano, to je ten zásadní rozdíl mezi těmi co "vědí, že vědí všechno". Na rozdíl od těch "co neví ani to, že nic nevi"...

Mnozí Ti druzí nepotřebovali jako Vy několik let, aby pochopili, že i Vy víte prdlačky a o Topolánkovi si jen malujete vzdušné zámky... :-P

0 0
možnosti
BH

BoboHml

23. 3. 2010 11:18
.

R^

0 0
možnosti
JN

5alfa

23. 3. 2010 11:16
No táááák....

si je tedy naklonil! ;-D;-D

Je prostě hloupý a prostý a nechal se redaktorem vyprovokovat, vo tom žádná diskuse není. Nicméně je jedno, kdo bude na jeho nízkých preferencích hodovat. Zda socani, nebo komouši a nebo lidovci. Ti všichni pak stejně potáhnou pospolu buď ve formě přimé spolupráce, tiché podpory a nebo "opoziční" smlouvy... :-/

0 0
možnosti
MP

admiral666

23. 3. 2010 11:14
sobotka :)

Hehe, tak vyraz obstarozniho snatkoveho podvodnika naprosto sedi :-) A jo, jsou to hyeny v ODS, tak trhat padleho, byt jiz nahnileho, velikana :-)

Jeste ze jsem socialista a mohu se tomu jen smat R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...