Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PJ

Petr Johan

13. 9. 2009 10:19
pane Streite

myslím, že jste docílil velmi dobré čtenosti Vašeho článku tím, jak jste jej napsal.

Asi tak 98% z reakcí na Váš článek je záporných, lze teď jen uvažovat, jestli Vás to urazilo, nebo spíše přiměje k tomu, aby jste přemýšlel nad tím, co napíšete, dřív, než to napíšete. Mně osobně jste něco podobného radil u chyby v jednom slově, zde si Vám to dovolím poradit s Vaším postojem k Němcům jako takovým, radši o nich nepište.

0 0
možnosti
P9

POT 90

13. 9. 2009 16:40
Re: pane Streite

Uz jste měl karmu přes 40? Nějak to s tím vaším procentem nejde do hromady.

0 0
možnosti
OL

kocourek-černý

12. 9. 2009 9:13
KOMPLEX?

Vážený pane Streit, trpíte komplexem meněcenosti. Otázka je spíše v tom jestli by ty VIP osoby se na takové akci zúčastnili. Spekulace o tom "co by bylo, kdyby"  směřují spíše ke tvoření subjektivních populistických názorů a jsou neseriozní.

0 0
možnosti
PB

Petr Běhounek

10. 9. 2009 11:07
nepřesné informace !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gumball 3000 byl oficiálně německou stranou povolen, češi se s nějakým povolením neobtěžovali, a teď si stěžují a nádavají.... Klasická ukázka naší povyhy. V takovém případě německé zákony umožňují vše to co jejich policie udělala. V NSR je zabavení auta hojně používaným nástrojem při přestupcích. 

[>-]EU[>-]EU[>-]EU[>-]

0 0
možnosti

INDNIK

9. 9. 2009 12:09
Podělat se ?

pane jsme zhruba ve stejném věku,možná jsem starší! Vy jste přesně český občan co vytváří podhoubí jako slušnosti,jako zákon...atd. Policie Německa zabránila katastrofě-NIKDO NEPŘIŠEL O ŽIVOT- ROZUMÍTE! Jestli vám nevadí,že dotýční projeli počeské dálnici za asistence POLICIE,která kvůli tomu nakoupila drahá a rychlá auta a SILNIČNÍ VYHLÁŠKA O RYCHLOSTI NA KOMUNIKACÍH JE CO-BLBÝ PAPÍR? Možná až Vám tito SVOBODNÝ řidiči zavraždí autem někoho z rodiny či Vás, POCHOPÍTE A ZAPLATÍTE, NEBO se poděláte! Ah tak ono STAČÍ VOLE JÁ NECHTĚL,NESOUHLASÍM S POKUTOU,ZAPLATÍM DO KAPSY.Vám toto nevadí a posmíváte se životu a POŘÁDKU,ALE ON SI vÁS DOBĚHNE. VŠE MÁ KARMU.:-)[>-]EU

0 0
možnosti
ZS

Z-S

9. 9. 2009 16:18
Re: Podělat se ?

A on v Cesku pri jejich prujezdu nekdo o zivot prisel?

0 0
možnosti

INDNIK

9. 9. 2009 11:59
Podělat se ?

0 0
možnosti
JN

5alfa

8. 9. 2009 23:44
Opravdu?

Opravdu jsou němečtí policisté takoví zlí jen na Čechy? Pokud mne paměť neklame, zabavovali auta i v minulosti, takže proti prasatům dokáží razantně vystoupit. No a teď to náhodou byli naši spoluobčané.  :-/

Jinak já osobně s německými policisty nikdy neměl problémy. Vždy byli slušní a korektní (ale nesmlouvaví) a plynule přecházeli do angličtiny, když viděli, že má němčina na dopravně přestupkový jazyk nestačí. :-)

0 0
možnosti

bondy_

9. 9. 2009 20:26
Re: Opravdu?

Jo, mate pravdu, dobry muzi. Autor clanku musi byt dosti zakomplexovany pan.

0 0
možnosti
AB

Tonda B.

8. 9. 2009 17:02
názor

Po Německu mám něco naježděné a policii můžeme Němcům jen závidět. Je korektní a neúplatné, policajt, který vezme úplatek a přijde se mu na to, je společensky vyřízený.

Našim policistům se moc nedivím, že jsou laxní. Pokud zastaví drahé auto a vyprudí řidiče, může se stát a zhusta se to stává, že do tří dnů stojí před svým šéfem, který dostal velkého sprďáka od svého šéfa a ten zase od svého šéfa. Zkuste se zamyslet nad tím, proč na dálnici Praha - Brno jezdí luxusní vozy svých 190 za hodinu naprosto nerušeně a bez komplikací a vidět superrychlého Passata je událost velmi vzácná. Pokud bych já jako šéf dopravní policie měl k dispozici 16 Passatů, jezdily by dva non-stop mezi Prahou a Jihlavou a dva mezi Jihlavou a Brnem, každý by mi ze šichty dovezl padesát talířků a do dvou týdnů by se tady jezdilo jako v západní Evropě. Už to takto funguje i na Slovensku a výsledek je dost znatelný. Proč to nefunguje u nás? Třeba tady jezdí po D1 kamarádi kamarádů.

 

0 0
možnosti
T

tomas68

8. 9. 2009 20:19
Re: názor

Mate pradu, u nas jezdi jako blazni a policii nevidim. Kdyz jedu na Slovensko, potkam policii trikrat za den. Co ti nasi fizli delaji?

0 0
možnosti
PP

p.xx.p

7. 9. 2009 20:45
Německá policie

Přes celé německo jezdím 2 týdně.. Musím říct že s policií jako takovou nemám problém, když jsem stál kde jsem neměl poslali mě na parkoviště,které bylo o ulicí dále- neměl jsem o něm tušení. Když mi změřili v obci 82/h, vzal tabulky,našel pokutu a bylo to.Pak sice vypisoval půl hodiny A4 papír,ale šlo to..že nás bylo v autě 6 jim nevadilo :-)

ovšem BAG to je jiná sorta...ale to se vás vmalých plechovkách netýká...

obecně-německého policajta nepodplatíte,a ani si o to sám neřekne,jako někteří u nás...: tak co dáme to za 2000 s blokem a body nebo za 1000 bez? co by jste si vybrali?

0 0
možnosti
BB

baggerfuhrer

8. 9. 2009 23:20
Re: Německá policie

Mam podobne zkusenosti, i kdyz nejezdim v nemecku a rakousku tak casto. Ale jsou to pro me tranzitni zeme, kterymi projizdim po hlavnich komunikacich a nepamatuji problem.

0 0
možnosti
MM

marekky

7. 9. 2009 15:52
České myšlení

Tak takhle uvažuje 99 % občanů ČR. Smutné, ještě že v této zemi nemusím žít.

0 0
možnosti
BF

Jezzy

7. 9. 2009 15:39
Tedy pane Streite.....

tento clanek je dokonala ukazka ceske zakomplexovanosti, pravdepodobne pocinajici paranoie (precejen uz nejste nejmladsi ;-D), a skoro by se dalo napsat, ze podnecovani k nacionalismu 8-o. I kdyz mnohdy s vasimi nazory neoushlasim, tak vzdy mi pripadalo, ze jste pomerne inteligentni clovek, ale tentokrat zacinam pochybovat :-/. Navic mnoho vami uvedenych skutecnosti lze lehce zpochybnit, mnohe je i uplne obycejna lez. Mimochodem -  neni vase prijmeni puvodem nemecke? A neznamena to hadku ci svar? ;-).

0 0
možnosti
TV

tomtop

7. 9. 2009 16:45
Re: Tedy pane Streite.....

nejde zrovna o bezdůvodnou úvahu tímto směrem ... německá policie policie má z minula škraloupy např. i u poláků, kdy vyžadovala v lékárničce prvky, které v polsku nejsou povinné. Pokud známe směrnice eu , pak i víme, že to byla šikana a precedens. Nás čechy na pokoji taky nenechávají ... vzpomeňme na prevenční prohlídky zapáchající extrémem.....

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...