Uf uf, bylo to UFO?

Tak jsem si prohlížel ta různá videa, která mají být důkazem pozorování leteckých dopravních prostředků mimozemského původu.

Je možné, že nějaké takové záhadné jevy se tady někdy objevují, ale jinak bych řekl, že veškerá tato videa byla až okatým počítačovým podvodem - dopracováním objektů UFO do videozáznamů.

Např. filmovaný vzdálený letící pozemský vrtulník pozorovaný dvěma menšími zploštělými objekty, které se k němu přiblížily a chvíli zůstaly stát ve vzduchu na místě, spouštějíc k zemi průzkumná světla, načež pak velmi prudce a rychle mizející.

Nebo jiný diskovitý objekt dokonce s nějakými do stran vystrčenými konstrukcemi "noh", pohybující se pomalu po oblačné obloze, zřetelně pak v detailech viditelný na pozadí tmavého mraku, jenž také náhle prudce odletěl.

Jiné video zobrazuje zase jakési hranaté balony nad egyptskými pyramidami, spouštějící k zemi a zase vytahující průzkumné světelné objekty, které pak také bleskově zmizely.

Na dalším videu byly zcela detailně zřetelné pomalu letící a točící se velké diskovité objekty, fimované z poměrně malé vzdálenosti ve vysokých horách. Že by s nimi souběžně letělo pozemské letadlo a takto je filmovalo?

Jiné video ukazovalo na oblačné obloze vzdáleně letícího podivného ptáka, mávajícího pravidelně až technickými velkými křídly, jenž potom vletěl do černého mraku. A další a další podobná videa.

Ale docela je to zábavné pro ty, kteří se rádi nechávají unést fantaziemi, někteří to dělají pěkně.

Tohle je moje malůvka (jelikož jsem neměl fotoaparát), jak jsem pozoroval na modré obloze objekt UFO. To mi věřte, že je to pravda, takhle nějak to vypadalo, svítilo dolů a přibližovalo se. A než jsem stačil sehnat někoho na vyfocení nebo nafilmování, bylo pryč.

-

Autor: Jiří Stratil | středa 18.4.2018 7:29 | karma článku: 12,12 | přečteno: 412x