Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Souhlas R^ S jednou výhradou - vždy mám doma zásobu zhruba 10 lahváčů. Ne kvůli sobě, ale kvůli případné návštěvě. Není nic horšího, než když je chuť ještě na jedno a zásobárna zeje prázdnotou. Být dobře zásoben neznamená, že to člověk musí vychlemtat. Moje teta, jež sdílela společnou domácnost se svým zetěm-alkoholikem, nikdy nevěřila svým očím, když viděla můj plný bar. U nich se tam "třepala" jedna láhev levné vodky, která většinou nevydržela do druhého dne. Vždycky tvrdila: "Na tom tvém baru je vidět, že nepiješ". :-)

1 0
možnosti
Foto

Já mám na mysli jen pivo (nic jiného alkoholického nepiji) a nakupuji dle svých zkušeností. Vždy si koupím méně, a když lahváč chybí, tak si ještě jednou doběhnu do blízkého Penny marketu. Alespoň se 2x proběhnu.:-)

0 0
možnosti
VV

Tak pivo i vino vdeci slunci za svuj vznik a reklamni agentury toho dokazi vyuzit. Dokonce i vedci a lekari pisi neustale o jejich blahodarnych ucincich.

Lihovarnici asi nemaji penize na poradnou reklamu, takze se lze naopak docist o skodlivych ucincich toho vysokoprocentniho.

A potesila mne ta fotka mazu ze svinan. Ac to pivo prikrmuji cimsi, co by neproslo nemeckym Reinheitsgebot, chutna vyborne.

1 0
možnosti
  • Počet článků 1392
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 391x
Zahradní a stavební architekt

Seznam rubrik