Za Čechy je škoda života každého spojeneckého vojáka

Výroku Martina Stropnického, který zpochybnil naše závazky vůči spojencům v NATO se samozřejmě s chutí chytli komunisté. Přirovnávat rok 1968, kdy právě komunisté s pomocí vojsk Varšavské smlouvy potlačili poslední vzepjetí tohoto národa v touze po svobodě a k nynější situaci, kdy bude patrně nutné splnit svoje spojenecké závazky, je ostudné. Dnes nás Rusko opět ohrožuje a my? opět remcáme. Dopřáváme sluchu proruským agentům, kteří rozeštvávají tento národ a zpochybňují i poslední pilíř naší obrany a svobody -NATO. 

Bohužel se ukazuje,v jakém morálním marasmu se nacházíme. Nigrin,Olšer,Matějka a další proruští štváči bez problémů šíří tady svoje demagogie. To už snad asi není demokratická diskuse, to je štvavá propaganda ve prospěch potencionálního nepřítele - Ruska.

Pan Nigrin ve svém blogu vyzdvihuje fakt, že 60% lidí na Novinkách.cz je proti rozmístnění spojeneckých vojsk na území ČR, protože prý jim to připomíná rok 1968.

Jsem poměrně klidný člověk, ale toto mě rozpaluje přímo do běla. Jsme národ, který nedovede nic jiného než remcat a nadávat na všechno,ale v podstatě jsme zbabělci. Dokázali jsme to již v roce 1939, když byl plný Václavák hajlujících Čechů, dokázali to naši umělci, kteří hajlovali v Národním divadle, dnes a denně to Češi dokazovali, když bez skrupulí udávali své sousedy policii a Gestapu , dokázali jsme to normalizací v roce 1972. Nejsme národ, který si zaslouží svobodu. Než splnit bezezbytku svoje spojenecké závazky, to raději zase ohneme hřbet.

Naše bída pramení z pokřivené historie, kdy jeden z největších lupičů a vrahů všech dob Jan Žižka má postavenou sochu na Žižkově a my se mu chodíme klanět, kdy našim velkým spisovatelem je Jaroslav Hašek, rudý komisař, který má na svědomí 100 poprav, které nařídil atd. Jsme národem švejků, celému světu pro smích.

Víte, osobně bych se dost divil, kdyby nás NATO chtělo bránit, protože pro takový ksindl, jako jsme my, je škoda ne jenom života každého spojeneckého vojáka, ale i psa.

Autor: Jiřístrašek Strašekjiří | čtvrtek 15.5.2014 7:45 | karma článku: 17,01 | přečteno: 710x