Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ano je škoda každého života položeného za jakýkoliv stát, tedy i za ten náš.  Tedy s vaší poslední větou se dá souhlasit, jinak s ničím.

0 0
možnosti
BT

takže byly škoda že spojenečtí vojáci položili za naši svobodu životy, měli se na nás vykašlat co?

vaše výkřiky proti státu jsou většinou velmi komické

3 0
možnosti
JC

"Dnes nás Rusko opět ohrožuje a my? opět remcáme. Dopřáváme sluchu proruským agentům, kteří rozeštvávají tento národ a zpochybňují i poslední pilíř naší obrany a svobody -NATO."

Kdyby tady byl tleskající smajlík, tak si od některých určitě vysloužíte frenetický potlesk.

Co mi to jenom připomíná 8-o?

Ale holt platí - kam vítr, tam plášť. Pěkné staré české přísloví.;-)

0 2
možnosti
Foto

Ano, to bylo přesně o Vás, pane Chrástku. Škoda, že tu není smajlík fackovací.

3 0
možnosti
DM

Hodně obecné a tvrdé nastavení zrcadla. Myslím, že se mnozí degradovali na konzumenty,kteří nevidí přes okraj svého, zatím plného talíře. Nevadí jim kdo nám vládne,nemají a nepotřebují mít vlastní názor. Ten jim implantují naši milí, rusofilní blogeři. Škoda jen,že i ti s rovnou páteří většinou mlčí a, jak je pro nás historicky opravdu

typické, vyčkávají.

2 1
možnosti
ZD

musím se přiznat pane Strašek...že s Vámi souhlasit nemohu...jinak škoda je každého zmařeného života poctivého člověka a nemusí to být zrovna jenom spojenecký voják ...jinak ať se Vám to líbí nebo ne a můžete tomu dávat různé příměry...tak pakt NATO a Varšavská smlouva jsou v základě nastejno...a nějaké kecy ...který je útočný a nebo obraný jsou hloupost...vše se odvíjí pouze za jakou ideu a politiku který kope...Bilak a spol si pozval v roce 68 Varšavskou smlouvu na pomoc proti vůli lidu a řekněme x % jim za to tleskalo...a dneska ...pokud toto udělá Sobotka ...bude to v bleděmodrém...a za 40 let bude tato parta lidí možná za nepřátele a kolaboranty..jako ti před nimi...protože cizí vojska zde nemají co dělat a nenesou nic dobrého...a nemusíte do té historie chodit daleko...stačí jenom minulé století....hezký den Vám přeje a těší na další blog ZD...;-);-);-)

2 4
možnosti
BT

opravdu si myslíte že si Bilak a spol pozval armádu hlavně SSSR jen proto aby nás ochránila před vnějším nepřítelem nebo proto aby se ČSSR poslušně vrátila do náruče socialismu dle představ oněch soudruhů, taká si myslíte že vojáci NATO sem vtrhnou v noci, zatknou všechny vládní představitele obsadí letiště , úřady obklíčí kasárna atd atd také vjedou na Václavské náměstí a rozstříli Museum

pokud chcete srovnávat tak jistě můžete ovšem některých nepřehlédnutelných rozdílů je nutno si všimnout

6 1
možnosti
BT

velmi tvrdé a velmi obecné ale v něčem máte jistě pravdu

7 1
možnosti
MP

Tolik polopravdy, respektive pololží jsem dávno nečetl.

3 7
možnosti
DH

Myslíte, že Jan Žižka je nějaká zářivá postavička českých dějin? Nastudujte si ho, a nemusíte zrovna u Pekaře, zkuste něco novějšího. Byl to fundamentalista nejhrubšího ražení a dneska by nepochybně skončil na seznamu hned vedle Usámy.

1 0
možnosti
MP

Nejhorší je na tom, že máte pravdu.

5 3
možnosti
Foto

Tak nevím, kdo je tady na blogu štváč. Prý nás Rusko ohrožuje ;-D

4 6
možnosti
BT

jistěže neohrožuje, Rusko nás má rádo

Koloděj měl taky lidi rád

6 2
možnosti
  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1313x
jsem důchodce

Seznam rubrik