Z blogu na Idnes se stalo semeniště nenávisti

Ano bohužel je to tak. Kdysi zde bylo radost číst názory a úvahy blogerů. Bohužel dnes tomu tak již není. Trvale se zde zabydlela skupina "blogerů",jenž si pletou blog se stranickou platformou a  kteří pravidelně zde šíří  štvavou propagandu proti všemu a proti všem. Nejedná se již o názory , ale systematické , stranicky organizované rozeštvávání společnosti. A to si osobně myslím, že přesahuje již rámec tohoto blogu. Bohužel

Polopravdy,smyšlenky a lži, jednostranné překrucování pravdy a hlavně rozeštvávní, to jsou obsahy blogů Vyvadila, Olšera, Fojtíka,Nigrýna,Cvalína, Chrástka, Šusteka a dalších. Nikdy jsem v jejich blozích nenašel nic pozitivního, nikdy jsem se od nich nedozvěděl alespoň náznak, jak tento problém řešit. Nic jen nadávky a negace.

Chtěl bych se jich tedy zeptat, protože nemám "demokraticky" dost íček,abych mohl diskutovat, PROČ to děláte? Proč rozeštváváte lidi proti sobě, co tím chcete dosáhnout? Chcete aby někdo tady v Čechách vyhlásil jakousi separatistickou republiku a začal po vzoru proruských separatistů válčit proti vládě? Nebo co vlastně chcete?

A pana administrátora se zeptám. Představte si, že by tady někdo v takovém duchu v jakém se prezentují tito blogeři, psal štvavé blogy proti Rómům.? Co byste dělal?

Ptám se proto, protože výše jmenovaní přímo útočí na podstatu toho, co žijeme, na demokracii. Děkuji

Autor: Jiřístrašek Strašekjiří | pátek 27.6.2014 16:41 | karma článku: 27,91 | přečteno: 1942x