Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

stranicky organizované rozeštvávání společnosti-to opravdu myslíte vážně???

0 0
možnosti

Pane Strašku, nechápu, jak někdo může útočit na ,,podstatu toho, co žijeme." Když pominu nesmyslnost vašeho vyjádření (jak se žije demokracie?), tak se musím zeptat. Je podstatou demokracie svoboda slova? Pokud ano, pak její zpochybňování podrývá samu demokracii, po čemž vy voláte. Nebo snad ,,žijete" jinou demokracii?

2 0
možnosti

No ale já třeba cítím nenávist naopak z diskutérů třeba jako Jara Rank, Ladislav Nádvorník, Jaroslav Fišer.... jejichž světonázor evidentně vytuhl někde před rokem 1989.

Hysterická nenávist ke všemu, co se jen otře o slovo komunistický nebo ruský, z nich prýští jako z gejzíru.

A co chcete vlastně Vy, pane Strašku? Aby ustaly blogy prezentující jiný než mainstreamový názor? Aby zde všichni kejhali ve stejné tónině a se stejnou frekvencí jako elity EU a USA? Vždyť to jsou právě oni, kteří svojí nedůstojnou a hlavně hloupou zahraniční politikou udělali za pár měsíců z Putina respektovaného politika.

6 1
možnosti

..račte prominout při vašem vzdělání...ale můžete mi posat jakými myšlenkovými pochody jste dospěla k tomu...že můj světonázor někde ustrnul...vždyť ani nevíte jestli nějakej mám.....

...nebo..že byste si snad o mně něco zjišťovala...???

1 2
možnosti

Autore a neni tento vas blog prikladem nenavisti !!

6 0
možnosti

Chápu, že Vás štvou. Já než sednu k počítači, tak si vždycky zkontroluju kapsy, jestli tam nemám nůž. Berte to pozitivně, každý má právo na svůj názor, každý může lhát jak chce, pokuď to není před soudem. A hlavně, kdybych nevěděl jaké mají názory, tak bych jim pravděpodobně podal při náhodném setkání pravou ruku. Takhle vím, že se při náhodném setkání musím otočit, abych jim nepodal levý hák.:-)

2 4
možnosti

prominte mi, ale to jste se dostal vazne uz tak daleko, ze by jste cloveka s jinym nazorem nezli je ten vas, prastil? A nebylo by vam hanba takovym zpusobem prosazovat svuj nazor? Napred napisete ze kazdy ma pravo na svuj nazor a potom by jste toho s jinym nazorem pri nahodnem setkani srazil k zemi? Neni to divne? A potom, kdyz vidite v jakemkoli clanku nejakou lez, proc na ni neupozornite - dokazte autorovi ze lze.

6 2
možnosti

jak se rika, tak potrefena husa se ozyva, takze tak ucinim i ja. Zaprve bych vas pozadal aby jste mne neskatulkoval do jakychsi uzavrenych blogerskych skupin a nesnazil se mne kadrovat, nikdo vam k tomu nedal pravo protoze mne neznate - snad jen z clanku. A za druhe - prosim pekne, kdyz pisete jmeno tak jej alespon napiste spravne jmenuji se  Nigrin ...no a to, ze se vam nelibi me clanky, je pouze vas problem - takze jste se vyznal ze sve bolesti, ale uplne stacilo napsat - nemam rad blogery: ...., Nigrina .... a dalsi kteri nevyznavaji muj nazor!

4 1
možnosti

Skvělý pozitivní článek, plný demokratických myšlenek! ;-D

9 2
možnosti

Mám ze jmenovaných blogerů stejné pocity, jako autor, ale na rozdíl od něj musím (byť se skřípěním zubů) přiznat právo na vlastní názor a svobodu slova i těmto lidem. :-/

3 2
možnosti

tak to je fer! Jenze vetsinou je to jen vysledek politicke orientace. Pokud se budete divat na veci s odstupem pak zjistite mnohe pravdy ktere v tech clancich jsou. Ktere mozna se skripenim zubu budete muset take uznat.

3 0
možnosti

Dobrý den pane Strašku, dekuji za poctu zarazení mezi blogery, ale já jím opravdu nejsem. Ale začnu nad tím uvažovat a asi opravdu začnu psát i blogy, možná hned, jak se vrátím z dovolené.:-)

3 1
možnosti

Dal jsem velkou karmu,R^ jinak se reagovat nedá. Text je vtipný, velice pozitivní, na rozdíl od článků autorů, které tak ostře kritizuje, blaho tohle číst. Navíc ukázka demokracie, kterou si nenecháme rozvracet jinými názory než těmi našimi názory - rozuměj, jen ty jsou správné. Co mi to jen připomíná?

9 6
možnosti
  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1313x
jsem důchodce

Seznam rubrik