Paní Šabatová - vzpamatujte se !!

Ombudsmanka Anna Šabatová trvá na tom, že školní řád Střední zdravotnické školy v Praze 10 kvůli zákazu nosit muslimský šátek odporuje ústavnímu pořádku v České republice, školskému i antidiskriminačnímu zákonu. Právě kvůli uvedenému zákazu loni školu opustily dvě muslimské studentky. Zdroj:http://zpravy.idnes.cz/sabatova-trva-na-zmene-skolniho-radu-kvuli-satkum-fvt-/domaci.aspx?c=A141003_095421_domaci_skr

Paní Šabatová, tak už dost. Evropa je díky takovým, jako jste Vy totálně v chaosu. Dnes adenně se potýká s přílivem uprchlíků a imigrantů, kteří zaplavují starý kontinent. Dobrá, řekne si člověk, který je soucitný a který chápe, že pronásledování ve vlastní zemi je něco strašného a nepřijatelného.

Země, které tyto urchlíky přijímají, tak počítají s tím, že tito lidé se začlení do kultury a společnosti a budou respektovat normy, které v té které zemi platí pro celou populaci. Potud v pořádku, jenže...

...jenže to prostě nefunguje. Skupijny imigrantů se  nechtějí začlenit do společnosti, nechtěji příjmout normy chování, které jsou pro Evropany zásadní. Vytvářejí oddělené komunity, které se řídí vlastními pravidly a které svůj životní styl vnucují těm,kteří je s otevřenou náručí přijmali.

Je jedno, o koho se jedná. Ať jsou to muslimové z Afriky, nebo Arábie, ať jsou to cikáni u nás, nebo v jiných zemích, prostě tito lidé se nechtějí včlenit do společnosti, ale chtějí jen hmotné výhody, sociální zajiště a to je vše.

Evropa díky lidem, jako jste Vy opouští své kořeny, své základy,svoji kultůru, svoji křesťanskou kultůru a stává se otevřeným prostorem pro různé fanatiky, kteří neváhají potom pozvednout zbraně proti těm, kteří jim pohostinství dopřáli.

Muslimové, kteří neváhali využívat pohostinnosti třeba Británie, nebo Francie, pak bez jakýchkoliv morálních výčitek vraždí Francouze , nebo Brity. To je v pořádku?

Pokud se chceme zachránit, pokud nechceme podléhat lidem, jak jste Vy, tak se musíme vrátit ke svým tradicím, ke svým kořenům. Musíme se vrátit ke křesťanství, z jehož hodnot musíme vycházet.

Evropa musí skoncovat s pochybným Multikulti, protože to jejím obyvatelům nic dobrého nepřináší.

Pokud nevěříte dám Vám příklad. České zdravotní sestry, které pracují v arabských zemích jsou vážené pro svojí odbornou erudici. Ale.... ale musí respektovat pravidla a zákony, které v té zemi platí. Pokud ne, tak mají problém. Žijí v campusu, kde si mohou chodit jak chtějí, pokud jdou však na ulici, tak se musí zahalit, nesmí jít sami,ale s doprovodem muže, dokonce nesmí někde ani řídit auto. Prostě jsou jako kterákoliv muslimská žena. Čili, musí respektovat zákony a zvyklosti země, ve které žijí a pracují.

Tak buďte tak laskavá a starejte se o to, aby zde muslimská děvčata musela respektovat naše zákony a zvyklosti.

Jeden dotaz na závěr: Proč nesmí být ve třídách kříže?

Děkuji Vám

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jiřístrašek Strašekjiří | pátek 3.10.2014 11:35 | karma článku: 37,83 | přečteno: 1812x