Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

snaduzdost

27. 6. 2010 17:44
Vyhraje někdy Česká republika mistrovství světa v kopané?

Autore, nevykládejte, že vám to není jedno. Na fotce vypadáte normálně. Ne že bych to těm fotbalistům, kteří makaj, ale i vydělávaj, nepřál, to ne. Ať dosáhnou vrcholu svého úsilí, to ano, ale chtít auzgerechnet aby to byla ČR?  Smysluplné vidím, abychom  zapřáhli v  jiných oblastech,  kde bychom měli  získali primát.

0 0
možnosti
C

certik_bertik

27. 6. 2010 16:07
Česko

na špičku ve fotbale nemá. Viděli jste snad jak se hraje? To je prostě pořád akce bum bum bum, naše primadony se tam plouží jako lemry

0 0
možnosti

mirek-storch

27. 6. 2010 17:03
Když se najdou typy jako Pavel Nedvěd nebo Masopust, tak

můžeme postoupit na mistrovství světa stejně jako Slovensko, ale pochopitelně ten název článku je ndsázka. Vzpomeňte na podceňované Řeky, kteří vyhráli mistrovství Evropy. Ta pravděpodobnost je pochopitelně malá, ale existuje 8-o Mnoho zemí dává občanství talentovaným sportovcům ze zahraničí - jako Německo,Francie, Anglie, USA a další. Můžeme patřit mezi ně, ne ? Ale hodně lidí ani fotbal nesleduje, tak z toho nebudeme dělat vědu;-) Osobně se raději dívám na Wimbledon, kde máme našeho hráče a dvě hráčky ještě ve hře. Na MS v kopané teď můžeme fandit bratrům Slovákům.

0 0
možnosti

Dispute

27. 6. 2010 15:24
Ve stolním tenisu reprezentuje Česko tuším původem Rus

V basketbalu snad už máme v české reprezentaci afroameričana s českým občanstvím. V šachu to byl tuším Armén, který dostal později občanství Slovenska.

0 0
možnosti