Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KW

fortina

4. 5. 2009 15:49
pockejte

:-/takovych uz tu bylo-i kdyz ja radeji fedu rafovi to proste hraje

0 0
možnosti

mirek-storch

4. 5. 2009 8:32
Nadal může získat letos Grand Slam - ale kdo mu zabrání ?

Jen skutečný průběh turnajů ukáže, zda je možné, aby mimořádně fyzicky i psychicky odolný tenista získal Grand Slam. Povíme si to po ukončeném mezinárodním mistrovství USA. Je možné, že za určitých podmínek - třeba zranění - nevyhraje Nadal letos na antuce v Paříži a Grand Slam bude možný až za rok. Získání Grand Slamu je jako výstup a čtyři osmitisícové hory. Někdy stačí špatné počasí nebo špatné zdraví a na vrchol nevystoupíte. Potenciál na získáí Grand Slamu Nadal určitě má a Federer bude šťastným otcem. Určitě tenis nebude to hlavní v jeho životě.;-)

0 0
možnosti
MV

artaxerxes

3. 5. 2009 8:58
Nadal na to nemá

Nemá na to, protože jeho tělo a jeho svaly mají na betonu obrovské problémy a navíc turnaj US Open, který se na betonu hraje je až ke konci sezóny.

Nadal by měl šanci pokud by nehráln takové množství turnajů a dal si například na měsíc po Wimbledonu pauzu. Bohužel on je typ, který hraje téměř pořád, takže to s ním vypadá tak, že vyhraje AO, FO, Wim, ale US Open nevyhraje.

Jediný kdo je momentálně schopen vyhrát Grand Slam je Roger Federer, který má přeci jenom lepší tělesnou schránku:-)

0 0
možnosti

mirek-storch

3. 5. 2009 9:34
Re: Nadal na to nemá

Při současné vyrovnanosti je pravděpodobnost získání Grand Slamu menší než  za časů Rod Lavera  a Kodeše. Také finanční odměny byly daleko menš než nyní. Souhlasím, že Federer regeneruje daleko lépe než Nadal, který jde z turnaje do turnaje. Opotřebuje se nejen fyzicky, ale i psychicky. Jak říká český fyzioterapeut tenistů Novotný, který umí španělsky a žije na Kanárských ostrovech - Nadal vydží hrát maximálně  tři roky, a pak skončí.

http://sport.idnes.cz/nadal-vydrzi-hrat-nejvys-tri-sezony-rika-fyzioterapeut-novotny-pxh-/tenis.asp?c=A090206_192753_tenis_rou

0 0
možnosti