Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

cojanato

8. 12. 2010 23:48
Je to tak

R^Mirku, máš pravdu..... Ještě jsem sice úplně nezdegeneroval, ale podle obrázku si připadám někdy jako ten úplně napravo.:-)

0 0
možnosti

mirek-storch

9. 12. 2010 11:18
Co já na to mám napsat - jako Bob a Bobek cvičit záda i oči

Používá se oční jóga pro přeostřování očních čoček. U počítačů jsou výborná klekátka místo židlí, protože páteř je ve vzpřímenější  poloze a než jako ten skrčenec úplně vpravo. http://nabytek-bydleni.hyperinzerce.cz/zidle/inzerat/1485947-klekatko-k-pocitaci-nabidka/8-o

0 0
možnosti
G

Gamehoror

8. 12. 2010 22:59
tak hezky jsi začal :-)

popsal jsi evoluci od homo erectus přes homo sapiens po homo computers :-)

Ale proč v tom vidíš degeneraci ? Proč se bát něakýho elektronického smogu a vysušování zraku čučením do monitoru ? Tělo ví co mu nevyhovuje a upravuje genetickou informaci pro budoucí potomky kteří se budou již pozvolna rodit k novým vlivům :-)

Věřim že i Tvoje spermie si už nesou informaci o tom co Tvůj život jak ovlivnilo a děti už můžou být o něaký procento imunější na tyto popsané problémy :-)

Člověk se sžívá se stroji a elektronikou, kalkulačka dělá ve výpočtech méně chyb než člověk tak proč ji nevyužívat a rozvíjet jiné zakrnělé schopnosti :-)

Třeba vnímat nemoci strojů a elektroniky už třeba poslechem nebo vizuálním chováním výsledků na monitoru :-) Málo prostoru to zde popisovat ale vir v počítači často už poznáš podle chování spoštěného softu :-)

0 0
možnosti