Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Peyrac

31. 8. 2008 10:26
písnička pro Báru

 Nenašel jsem přímý link na písničku o Báře Špotákové, ale je možné ji snadno najít jako video včetně rozhovorů na http://www.sport.cz

Je tam pointa v rýmu : sedím na báru a dívám se v televizi na Báru.;-D

0 0
možnosti
GF

Georgis Fasulis

31. 8. 2008 10:35
Re: písnička pro Báru

Je to bomba ta písnička - ten rým na Báru a na báru mě taky rozesmál - Cimrman tomu říkal absolutní rým :-)

Přímý odkaz na Píseň je např. tady:

http://kultura.idnes.cz/multimedia.asp?r=hudba&c=A080828_143751_hudba_kot&m=a

0 0
možnosti

Peyrac

31. 8. 2008 1:01
matka Nenávist

 Pikantní je, že v řecké mytologii  je matkou bohyně vítězství (Níké) je Nenávist (Styx) a otcem Boj (Pallás). Ještě lepší jsou její sourozenci- Síla (Kratos), Snaha a úsilí (Zélos) + Násilí (Biá). V den 21.8 jsme nenáviděli před 40-ti lety Rusy a Bára ještě nebyla na světě. Svedla ale boj plný síly, snahy a úsilí včetně násilí, kterým oštěp vymrštila.Připomnělo mi to povídku Karla Čapka-jak se jeden muž naštval a hodil kamenem přes potok a byl by to po přeměření světový rekord. Pak už ale nebyl schopen to opakovat. Biomechanicky je velmi obtížné časově sladit techniku hodu a úhel vypuštění oštěpu.(timing) Janu Železnémuse to kdysi podařilo a za jeho světovým rekordem zůstal Nor Thorkildsen více než 7 metrů, ikdyž přehodil jeho olympijský rekord. Bára Špotáková zůstala jen pár centimetrů za olympijským rekordem Kubánky a jen 28 centimetrů za světovým rekordem. V neděli 5.září 2008 bude oštěpařsý mítink v Jabloncinad Nisou.Otec Báry ji chce porazit v hodu oštěpem na cíl vzdálený 20 m. 

0 0
možnosti
GF

Georgis Fasulis

31. 8. 2008 9:26
Re: matka Nenávist

Díky za zajimavé informace :-). Tu rodinnou pospolitost Niké jsem neznal.

Co se týká toho posunutí o pár hodin - to není technickými těžkostmi, je to tím, že když začnete psát nový článek (otevřete pole pro psaní nového článku), tak v kolonce času dole se vepíše aktuální čas. Ale ten se s dalšími uložením už neaktualizuje. Tzn. že zůstane ten první a když jej nezměníte, tak se už sám nezmění a článek je podle něj zařazen mezi ostatní články na blog. stránku.

Musíte vždy na závěr, když  už chcete článek zveřejnit, tento čas aktualizovat ručně. Já napíšu vždy nějáký budoucí čas. Když je třeba noc, tak napíšu čas až dopoledne následujícího dne. na netu je více lidí ve dne. Na druhou stranu je bloggerů mnoho a ve dne je články zahlcen, takže se tam každý dlouho neohřeje, takže je to na zvážení. V každém případě vždy aktualizujte čas tak, aby se vám nestalo, že vám článek zapadne hned při zveřejnění - to je škoda.

0 0
možnosti
GF

Georgis Fasulis

30. 8. 2008 18:44
Pěkný článek

Moc pěkný článek i moc pěkné fotky. Možná by to chtělo ještě vyšperkovat videem nebo audiem s tím Fanánkem. :-)

Divím se, že tu nemáte žádné reakce v diskusi. Nebylo to náhodou těmi tech. problémy se zveřejněním článku? Byl článek opravdu vidět od čtvrtku na titulní straně?

0 0
možnosti

mirek-storch

31. 8. 2008 0:35
Re: Pěkný článek

Zveřejnění se zdrželo o pár hodin a to stačí, aby zmizel z "dohledu".;-(

Ale nevadí, kdo bude chtít, ten si to přečte.Četl jsem o nějakém triku s editací. Pikantní na řecké mytologii je,že matkou bohyně Níké je

0 0
možnosti