Co chtějí Kazisvěti?

Jakási Ska Keller, zelená euro poslankyně dostala skvělý nápad jak na ty neposlušné Čechy. Nechtějí žádné uprchlíky a uprchlíci nechtějí k nim, protože je tam nic pěkného nečeká. 

Malé dávky, více či méně skrývané nepřátelství, ale HLAVNĚ tam žije málo jejich soukmenovců. S tím se přece musí něco udělat. Nejlépe, když se do té potížistické republiky postěhují celé vesnice. Budou tak mezi svými a jeden problém tak odpadne.

 

Vím, ten nápad je už měsíc starý, ale mně to nedá spát. Zaráží mě ta zarputilá snaha zničit co se dá. Vždyť jsme jedna z mála evropských zemí, kde je zatím stále ještě relativně bezpečno. Nezvýšila se u nás raketově kriminalita jako v uprchlicky přívětivých zemích. Nenarostl počet přepadení, krádeží, znásilnění a vražd. V našich městech nejsou No Go zóny. Zatím na našem území nedochází k teroristickým útokům. Zatím..

 

Ale obávám se, že i v naší zemi bude nakonec zdravý rozum poražen. Stačí se rozhlédnout kolem. Skutečné problémy se neřeší. Místo toho jsou vládou i médii propírány pseudoproblémy, které odvádějí pozornost. Právo a spravedlnost upadají. Kvůli přehnaně aplikované humanitě má každý zločinec větší práva než jeho oběť.

 

Význam rodiny upadá. Být hetero a mít děti už není IN. Společnost je tak posedlá ochranou a glorifikací různých menšin, že výsledkem je diskriminace pracující bezproblémová většiny, která plodí a vychovává další generaci plátců daní.

 

Ale ani s tou výchovu už to není tak jednoznačné. Tak jako jsou nám postupně oklešťovány naše práva a svobody, polehoučku a nenápadně přechází výchova na stát, který ví nejlépe, jak vychovávat. Rodiče pomalu ztrácejí svá rodičovská práva rozhodovat o svých dětech a zůstávají jen povinnosti.

 

Naopak se nám utěšeně rozrůstá 4%ní menšina, která je podporována a oslavována různými obscénními pochody pýchy. Na co máme být pyšní? Osobně proti těm lidem nic nemám. Naopak je mi jich líto. Mají to těžké. Ale nechápu, proč má být jejich hendikep oslavován jako něco skvělého a následováníhodného.

 

Chléb a hry, to je to oč tu kráčí. A proto se bavte, milí spoluobčané. Nepřemýšlejte. To za vás milerád obstará stát. Vy se něčím zabavte. Zkuste třeba experimentovat se svou sexuální orientací. Nebo si vyzkoušejte změnit pohlaví. Co na tom, že operace je nevratná? Užívejte si, pořiďte si třeba domácí mazlíčky, ale hlavně nemějte děti. Protože v zemích třetího světa, hlavně na africkém kontinentu, už čekají desítky a stovky milionů „syrských uprchlíků“, aby vás v populaci nahradily.

 

Autor: Marcela Štolová | úterý 25.7.2017 7:46 | karma článku: 39,30 | přečteno: 1537x
  • Další články autora

Marcela Štolová

Ochrana před svobodou

22.9.2020 v 9:02 | Karma: 12,10

Marcela Štolová

Braňme si svobodu

21.8.2020 v 9:04 | Karma: 19,26

Marcela Štolová

Sarzeu - všechno je jinak!

5.10.2017 v 8:37 | Karma: 10,32

Marcela Štolová

Bez peněz do Vannes nelez!

2.10.2017 v 8:30 | Karma: 10,51

Marcela Štolová

Francouzský šikula

31.7.2017 v 7:29 | Karma: 27,65