Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Hitlerovy klony a jejich zločinný boj o světovládu

Za první Hitlerův klon by mohl být považován bankéř Paul Warburg, který 17. února 1950 před americkým senátem  prohlásil: "Budeme mít světovou vládu, ať se vám to líbí nebo ne! Jedinou otázkou je, zda tato vláda bude dosažena dobytím nebo dohodou."

Založení tajné organizace, stojící i nad americkou demokracií, tehdy bylo - z hlediska zájmů oligarchie -  vcelku pragmatickým počinem. O světovládu totiž usilovala i Komunistická internacionála a vznik bolševických států ve Východní Evropě po roce 1945, kdy byla fakticky zneužita tradiční demokracie, signalizoval, že by totéž mohlo potkat i USA. 

Poté, co komunisté dobyli zadní dvorek USA, Kubu, již byli význační demokraté, lpící na tradiční demokracii, jako bratří Kennedyové, nemilosrdně likvidováni. Viz známý projev JFK ZDE. Demokracie se tak stala prostředkem pro nepřímou vládu oligarchie a vojensko-průmyslového komplexu. A objektivně lze říci, že to byli "oni", čili Nový světový řád (NWO), kdo vyhrál studenou válku.

Poslední kapkou, po níž to Kreml vzdal, byly Reaganem vyhlášené "hvězdné války". Pikantní  (i příznačné pro NWO) na tom bylo, že animace, na něž sovětští generálové zírali a sledovali, jak americké vesmírné lasery ničí sovětské balistické rakety hned po startu, byly ve skutečnosti jenom animacemi. Američané touto technologií ani zdaleka nedisponovali a šlo o vědomý podvod.

A zdá se, že NWO, opojen tímto vítězstvím, doslova zmagořel! NWO zodpovídá za přepadení a masakry v Afgánistánu, Iráku a Libyi, za vraždu dvou prezidentu (Saddáma a Kaddáfího), přičemž minimálně 2x byly důvody agrese, po způsobu Hitlera, zcela vylhané ("Saddámovy zbraně hromadného ničení" a Kaddáfího bombardování Benghází). Do této logiky fašistických triků pak zapadá i  11. září 2001... Do jaké děsivé budoucnosti se to NWO vlastně hodlá prolhat, prokrást a provraždit?

Nemá smysl diskutovat všechny zrůdnosti, svědčící o podobnosti NWO s Hitlerovským fašismem. Postačí vize  jedné světové vlády pod trvalou, nevolenou a dědičnou oligarchií, která si bude počínat podobně jako šlechta ve středověku. A nejenom si určí kdo bude sluha, a kdo pán, ale navíc hodlá brutálně zredukovat světovou populaci prostřednictvím válek, nemocí, hladomorů a omezením počtu dětí na rodinu i rozbitím tradiční rodiny. Nakonec má na planetě zbýt pouhá 1 miliarda lidí, která se bude hodit vladnoucí třídě v přesně a jasně definovaných oblastech. ZDE

Oné depopulační tyranii se nepřímo vysmál  humanista Antoine de Saint-Exupéry, když v roce 1943 konstatoval: "Lidé zabírají na Zemi velice málo místa. Kdyby ty dvě miliardy obyvatel, kteří zalidňují Zemi, stály trochu stlačeny jako na táboru lidu, vešly by se snadno na náměstí dvacet mil dlouhé a dvacet mil široké. Mohli bychom vtěstnat lidstvo na nejnepatrnější ostrůvek v Tichém oceánu." (Malý princ).

A proč by měli navíc např. Rusové a Číňané souhlasit s redukcí své populace, když Sibiř klidně vstřebá miliardu dalších pracovníků?

Z mnoha humanistických hledisek navíc plyne, že na Zemi by mělo naopak žít lidí co nejvíce! Zhruba tolik obyvatel, kolik jich dokáže tato planeta nasytit a nynější odhady říkají, že 15 miliard. A osídlena a pokud možno homogenně, by měla být celá planeta!

Důvody jsou zřejmé. Jednak v případě nějakého kataklyzmatu (střet Země s asteroidem a pod.), jehož pravděpodobnost je pomětně vysoká, přežije vyšší počet pozemšťanů. Navíc v případě 15-ti  miliardové populace se zrodí 15x více géniů než za vlády homofóbnho NWO, který se tak jeví jako úhlavní nepřítel pozenské civilizace. A nakonec, kde bere NWO přesvědčení, že itinerář budoucí cesty lidstva plyne ze Starého zíkona. Nerudovy Písně kosmické jsou podstatně modernější i aktuálnější.

Zmíněná paralela s německým fašismem je zřejmá. Psychicky nemocný "Árijec" Hitler trpěl přesvědčením, že je Prozřetelností vyvolen k tomu, aby s árijskými soukmenovci založil Tisíciletou říši nadlidí, kteří povládnou světu a jimž budou ostatní néněcenné národy a rasy sloužit. Než se mu však podařilo v Německu vyprodukovat potřebný dav užitečných idiotů, věřících, že jsou nadlidé, musel nejprve lhát, krást a vraždit: zapálit Reichstag, zavřít komunisty a sociální demokraty a zosnovat Křišťálovou noc a Noc dlouhých nožů. Jeho pokus o světovládu pak - jenom v Německu, Polsku, Jugoslávii a v Sovětském svazu - zanechal přes 37 milionů obětí.

Podobný fanatický postoj k mystice i rasismu zaujímá i NWO, jen staví na "prozřetelnosti" (výzvách) Starého zákona a jeho neuvěřitelně šovinistických pasážích: "Požehnaný budeš nad všecky národy; nebude u tebe neplodný... A shladíš všecky národy, kteréž Hospodin Bůh tvůj dá tobě. Neslituje se nad nimi oko tvé..." Antisemita asi řekne, že NWO je židovským počinem. To je však rasismus. Úctyhodní Židé, jako Albert Einstein či Karel Čapek,  by proti zločinům sionistického NWO protestovali jako první. Nějak se jich však nedostává. Zato o užitečné idioty nouze není. 

Dějiny však  fungují evolučně a kauzálně a prolhaným, zlodějským a krvelačným dobyvatelům nepřejí; a byť ony akce a reakce nemusejí být bezprostřední, pravda a humanismus nakonec vítězí. Nakonec i "země zaslíbená" byla původně dobyta s brutalitou tak milou Hospodinovi - a kolik potomků oněch dobyvatelů v ní posléze, a ještě z milosti Alláha a jeho sultána, zůstalo?  Také Hitler dosáhl značných úspěchů, ale rychle skončil jako zločinec. Hitlerovy klony ještě mohou způsobit velké tragédie, ale nevyhnutelně je čeká podobný osud. V zájmu pozemské civilizace.

Autor: František Stočes | neděle 28.7.2013 21:07 | karma článku: 20,74 | přečteno: 2161x
  • Další články autora

František Stočes

Polidštění Západu coby evoluční zrůdy /2/

V předešlé části nazvané „Západ jako zrůda evoluční anomálie“ byly popsány paradoxy a existenční hrozby vzniklé defektní evolucí Západu, připomínajícího dnes říši zla.

3.6.2019 v 18:53 | Karma: 18,89 | Přečteno: 915x | Diskuse| Politika

František Stočes

Svrhnou voliči neomarxisty z euro trůnu?

Komunisté po potupném zhroucení svého systému na Marxe už voliče nenalákají. Ale doslova existenční hrozbou se pro Západ staly neomarxistické klony! Co jsou vlastně zač a odkud se zjevily?

24.5.2019 v 9:06 | Karma: 31,95 | Přečteno: 872x | Diskuse| Politika

František Stočes

Západ jako zrůda evoluční anomálie /1/

Lze spolehlivě prokázat, že na počátku 20. století stál Západ na dějinném rozcestí, a vydal se evidentně špatnou cestou! Jeho vývojový defekt započal rozpoutáním bezprecedentního zločinu,

7.10.2018 v 20:47 | Karma: 27,76 | Přečteno: 1626x | Diskuse| Politika

František Stočes

Výzva k založení české družstevní strany!

16. května se v hlavním sále Valdštejnského paláce Senátu – a pod záštitou jeho předsedy Milana Štěcha – konala konference na téma "Role družstevního podnikání v budoucím vývoji ČR".

29.7.2018 v 17:57 | Karma: 10,21 | Přečteno: 303x | Diskuse| Politika

František Stočes

Nikulin, Skripal, Facebook a zločinní globalisté

Ve Spojených státech probíhá osudový střet zločinných a vlasteneckých globalistů. Dosavadní moc zločinných elit

21.4.2018 v 19:39 | Karma: 28,78 | Přečteno: 1192x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Auto vyjelo z vozovky a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  3.5 12:38

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

GLOSA: Trestání bezdětků? Má-li něco logiku, vytáhněte na to kanon

3. května 2024

Premium Na živořící lidovce se sesypala hora kritiky za jejich návrh, aby bezdětní lidé odváděli vyšší...

Poslanci se rozhodli umožnit prodej některých lehčích drog dospělým

3. května 2024  10:38,  aktualizováno  13:54

Dospělí si v Česku budou moci koupit lehké drogy jako HHC, kratom nebo konopí s nízkým obsahem THC,...

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Na Česko loni útočili ruští hackeři. Nechte toho, vyzval je Černínský palác

3. května 2024  13:42

Za loňskými útoky na českou internetovou infrastrukturu stáli ruští hackeři, uvedlo ministerstvo...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 191
  • Celková karma 22,56
  • Průměrná čtenost 2103x
Publicista, externí komentátor někdejšího deníku Právo lidu. Člen ČSSD 1992-2018. Dřívější aktivity: Koordinátor družstevní skupiny při o.i. Alternativa zdola. Předseda o.s. Autentičtí sociální demokraté, vydavatel a šéfredaktor on-line měsíčníku NETSOCAN. (www.netsocan.cz).

Seznam rubrik