Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Absurdistán: Perzekuce českých patriotů v ČR!

Ano, zmíněná perzekuce se děje a je ďábelsky rafinovaná. Každému kdo si nezaujatě přečte program a stanovy Dělnické strany musí být jasné, že jde o stranu českých patriotů a (spíše intuitivních než vědeckých) socialistů. Takový program ovšem nevyhovuje establišmentu státu, jehož ekonomika byla rozkradena zahraničními kapitalisty, kde cizí pseudobanky vysávají z českých občanů desítky miliard korun na poplatcích (bez protestu ODS, ČSSD a dalších partají), kde média dezinformují – pokud rovnou nelžou, a kde se elity chovají po způsobu cikánských baronů. A poněvadž trestat v Česku Čecha za to, že je českým patriotem, by pro svět bylo aktem hodným idiota, nasazují se jim psí hlavy „fašistů“ a „antisemitů“.

Mohou se v Dělnické straně vyskytnout fašisté? No jistě! Vždyť pro to pseudočeská média, hodlající se prolhat do jakési zářné budoucnosti, dělají co mohou. Jestliže nějakou stranu permanentně cejchují jako fašistickou, pak není divu, že jedinci inklinující k takové ideologii po členství přímo zatouží. Kdyby byla DS nálepkována jako strana pěstující sexuální orgie, pohrnou se tam logicky zase majitelé a klienti sado-maso salónů. V tom právě spočívá ona mediální prohnanost.

Realita může být ovšem mnohem ponurejší – stačí si připomenout dějiny perzekuce někdejších socanů. Praktiky c. k. establišmentu zahrnovaly nasazování agentů, provokatérů a práskačů do členské základny sociální demokracie se záměrem, který je nabíledni. Že v DS působí agenti BIS je zjevné již z její zprávy a také o angažmá Pepků Vyskočů nejrůznějších proveniencí lze úspěšně spekulovat. O nasazení provokatérů, s cílem nalepit DS image fašistické strany, lze soudit z řečí o porušování zákonů za které nebyl nikdo zatčen ani obžalován – přece si Velcí Bratři neposadí do vězení vlastní Mrvy; ovšem nejznámější agent-provokatér, nasazený vojenskou rozvědkou do dělnické strany (někdejší německé Deutsche Arbeiter Partei, DAP), se jmenoval Adolf Hitler. Za vysoce odsouzeníhodnou lze nakonec považovat eventuální roli práskačů, udávajících členy „fašistické strany“ u jejich zaměstnavatelů či škol s cílem je zastrašit a existenčně paralyzovat.

Jistě to pro mnohé vypadá jako fikce. Ale to všechno už tu přece bylo. Čeští patrioti byli v české kotlině perzekuováni již od upálení M. J. Husa, poté establišmentem s centrem ve Vídni, dále německým Berlínem a nakonec sovětskou Moskvou – a všechny ty režimy již leží v pohřebišti dějin, zatímco čeští patrioti přežili. Chybí nám snad už jen vláda Číňanů. Ale pokud by vládli ku prospěch této země, byli by chváleni. Nu a kdyby prošustrovali ekonomiku této země a „spravovali“ ji podobně jako jejich nynější semitští bratři, čelili by ostré kritice. Čili na stescích, že u nás prakticky ve všem – od médií přes ekonomiku až po politické strany a od person počínaje Havlem, přes Zemana, Klause až třeba po Pecinu a Fischera – státničí či státničila elita respektující měšce a ideologii Světového židovského kongresu v USA a se srdci kdesi v Orientu, není nic antisemitského.

Nakonec jen zdánlivý detail. Ministr vnitra Pecina i premiér Fischer dobře vědí, že spontánní demonstrace příznivců Dělnické strany, konaná po vynesení soudního rozsudku, byla policejními těžkooděnci rozehnána protiprávně! Míč je tedy, pane premiére a pane ministře, na vaší straně a dlužíte Dělnické straně omluvu za porušení zákona! I když to vypadá jako detail, je to dosti významný test vašich charakterů.

 

Autor: František Stočes | pátek 26.2.2010 19:33 | karma článku: 24,28 | přečteno: 3119x
  • Další články autora

František Stočes

Návrh Stanov Družstevní strany ČR /9/

Tento blog obsahuje již návrh úplného a paragrafovaného znění Stanov Družstevní strany České republiky včetně upravené Preambule oproti předchozímu blogu.

18.6.2020 v 13:35 | Karma: 3,87 | Přečteno: 190x | Diskuse| Politika

František Stočes

Preambule ke Stanovám Družstevní strany /8/

Předchozí blogy se zabývaly výběrem a podrobnějším posouzením tematických okruhů souvisejících s problematikou Družstevní strany. Patří sem konkrétně blogy: Západ jako zrůda evoluční anomálie /1/,

15.5.2020 v 16:28 | Karma: 5,47 | Přečteno: 208x | Diskuse| Politika

František Stočes

Koronavirová krize jako historická šance

Mimořádný koronavirový stav uvrhl českou ekonomiku do silné krize; hrozí bankroty, nezaměstnanost a vysoké zadlužení státu. Vláda premiéra Babiše chce za pomoci bank sanovat a vykoupit ohrožené podniky, mj. i České aerolinie.

25.4.2020 v 18:00 | Karma: 9,33 | Přečteno: 559x | Diskuse| Ekonomika

František Stočes

Story US koronavirového pionýra

Na kliniku urgentní péče ve Washingtonu (Snohomish County) se 19. ledna 2020 dostavil 35letý muž, který si v čekárně nasadil roušku a oznámil čtyřdenní kašel, subjektivní horečky a podezření na koronavirus.

28.3.2020 v 17:02 | Karma: 20,78 | Přečteno: 891x | Diskuse| Společnost

František Stočes

27. výročí ostudného zániku Československa

Dnes ve 23 hodin, 59 minut a 59 vteřin uplyne přesně 27 let od zániku Masarykova Československa. Fakt, že toto smutné výročí není významně připomínáno, je opravdu velice zvláštní. Rozpad Československa totiž probíhal v době,

31.12.2019 v 18:52 | Karma: 29,42 | Přečteno: 1157x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Auto vyjelo z vozovky a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  3.5 12:38

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Poslanci se rozhodli umožnit prodej některých lehčích drog dospělým

3. května 2024  10:38,  aktualizováno  13:37

Přímý přenos Dospělí si v Česku budou moci koupit lehké drogy jako HHC, kratom nebo konopí s nízkým obsahem THC,...

Při čelním střetu zemřela těhotná spolujezdkyně, řidička jela v protisměru

3. května 2024  13:31

Dopravní policisté i kriminalisté stále šetří tragickou nehodu, která se stala minulý týden u...

Požár v garáži způsobila baterie elektrokoloběžky, škoda dosáhla půl milionu

3. května 2024  13:21

Čtyři jednotky hasičů musely dnes zasahovat u ranního požáru garáže v České Rybné nedaleko Proseče...

Na Chebsku vjel vlak do spadlého stromu, zaseklý kmen soupravu zvedl z kolejí

2. května 2024  18:56,  aktualizováno  3.5 13:15

Uzavírka trati u Plesné na Chebsku, kde ve čtvrtek odpoledne v úseku mezi Velkým Luhem a Skalnou...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 191
  • Celková karma 22,56
  • Průměrná čtenost 2103x
Publicista, externí komentátor někdejšího deníku Právo lidu. Člen ČSSD 1992-2018. Dřívější aktivity: Koordinátor družstevní skupiny při o.i. Alternativa zdola. Předseda o.s. Autentičtí sociální demokraté, vydavatel a šéfredaktor on-line měsíčníku NETSOCAN. (www.netsocan.cz).

Seznam rubrik