Tak dlouho bojovali proti komunismu až skončí v náručí fašismu?

Jsem zděšen po přečtení zprávy na iDNES, kde je mmj., cituji: "Maďarská policie zadržela několik opozičních poslanců, kteří se před budovou parlamentu v Budapešti na protest proti vládě premiéra Viktora Orbána spoutali řetězy. Mezi zadrženými je i bývalý premiér Ferenc Gyurcsány. Opozice se bouří i proti novému volebnímu zákonu, který podle ní posílí moc vládnoucí strany Fidesz................................... "Vláda den před Vánocemi prosadila hromadu zákonů a každý z nich představuje výrazné nebezpečí pro demokracii," prohlásila podle BBC mluvčí LMP." konec citace z iDNES.

Pod rouškou boje proti komunismu a falešného boje za svobodu vznikají více či méně skrytě fašistické státy. Občané, abyste tak dlouho nebojovali proti komunistům až skončíte v náruči krajně pravicových fašistů s koncentračními pracovními tábory pro nezaměstnané, kriminalizací levice, likvidace práv občanů, likvidace ochrany zaměstnanců a nezaměstnaných, kriminalizace bezdomovců atp..........

Vyslovuji podporu politikům maďarské sociální demokracie v jejich boji za demokracii, která je vážně ohrožena. Voliči se v Maďarsku tak jako v České republice nechali nachytat na prolhané řeči o hrozícím bankrotu, když krajní pravice zneužívá krizi k vyvolávání nenávisti, netolerance, lidského hyenismu, k likvidaci sociálních vymožeností moderního evropského státu 21. století a cílí na nejnižší lidské pudy

Nedovolme, aby se opakovala 30. léta minulého století, kdy v krizi posilovaly podobné strany šířící netoleranci. Nedovolme oslabení EU, protože v případě oslabení či rozpadu EU mají zelenou výše zmíněné fašizující tendence, které by neměl kdo brzdit! A na to fašizující a populističtí nacionalisté v v zemích EU čekají!!!

Doslova mě děsí to, co jsem nedávno viděl v TV, jak český premiér s vroucí láskou absolvoval setkání s maďarským priérem Orbánem. Pořád se na něj usmíval a zdálo se mi, že by ho snad i zulíbal..... Potvrdilo se to co jsem si myslel dávno, Nečas a Orbán mají podobné politické názory.

Pán Bůh s Českou republikou!

Autor: Zdeněk Steinbauer | pátek 23.12.2011 23:22 | karma článku: 20,93 | přečteno: 1542x