Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Tajné Gorbačovovy záznamy odhalují agendu globalistů

V r. 1999 Moskevská kancelář Gorbačovovy nadace umožnila přístup ke svým rozsáhlým digitálním archivům omezenému počtu prověřených ruských výzkumníků historie. Jedním z nich byl Pavel Strojlov. Části archivu byly chráněny heslem, ale Strojlov si povšiml, že může vidět heslo, kdykoliv archivář kanceláře zpustil systém. Zapamatoval si ho a po několika návštěvách se mu podařilo ho použít a získat přístup k tajným kopiím záznamů čítajících 50,000 dokumentů.

Strojlov tomu, co četl, nemohl uvěřit. Tyto dokumenty s omezeným přístupem byly přepisy KGB soukromé a tajné konverzace Michaila Gorbačova během doby, kdy vedl Sovětský svaz (1985-1992).
V nedávném rozhovoru s časopisem City Journal řekl, že "vypráví zcela nový příběh o konci studené války. "Běžně akceptovaná" verze historie tohoto období se skládá téměř zcela z mýtů. Tyto dokumenty jsou schopny zničit jakýkoliv z těchto mýtů.

http://www.city-journal.org/2010/20_2_soviet-archives.html

Strojlov se rozhodl, že tato fakta musí být přístupná veřejnosti. Emigroval do Londýna, kdy věděl, že by byl v Rusku pronásledován. Nemýlil se. Co však neočekával bylo, že žádný vydavatel nebo médium nebude mít na zveřejnění Gorbačovových archivů zájem. Nechce je použít žádná knihovna, nebo financovat jejich překlad. "V podstatě nemůže sehnat nikoho, kdo by se o to vůbec nějak více zajímal."

 

Důvodem je, že odhalují rozdíly mezi mýtem a skutečnou agendou NWO.
Mýtem je, že ekonomika Sovětského svazu zkolabovala pod masivní vahou vojenských výdajů a neefektivní byrokracie. Většina Evropanů věřila, že sovětská ekonomika se západnímu kapitalismu nevyrovnala. Většina Američanů stále věří, že bývalý hollywoodský herec bez pomoci donutil sověty k bankrotu tím, že zesílil závody ve zbrojení.

EUSSR
Sovětské přepisy konverzací z r. 1989 mezi Gorbačovem a současným španělským EU komisařem pro ekonomické a peněžní záležitosti Joaquin Almunia dokazují podporu sjednocení Německa přes zadní vrátka, jako krok k socialistické unifikaci celé Evropy. Almunia slíbil postavit se proti trvající nezávislosti pobaltských států a Ukrajiny.
V jedné konverzaci Gorbačov Almuniovi důvěrně sdělil, že "úspěch perestrojky znamená pouze jednu věc - úspěch socialistické revoluce v současných podmínkách. A že to je přesně to, co reakcionáři neakceptují."

 

Vedoucí rozhovoru Claire Berlinski poznamenává: "Je nemožné si představit, že postavy, které se těšily tak úzkým vztahům s nacistickou stranou - či Ku Klux Klanem nebo jihoafrickým režimem apartheidu - se budou těšit vrcholovým postům v dnešní Evropě. Pro komunistické souputníky jsou pravidla očividně jiná."
Strojlov odpověděl: "Nyní máme v EU nevolenou socialistickou stranu, která řídí Evropu. Vsaďte se, že tomu KGB nemůže uvěřit."
Co mají všichni tito socialisté a fašisté společného? Jsou to zednáři - ilumináti.
Tato vize světového komunistického státu je součástí dlouhodobého plánu. Ve slavném dokumentu "Rudá symfonie" Rakovsky poukázal na plán iluminátů smíchat komunismus a kapitalismus. V každém případě budou ilumináti (tj. "oni") kontrolovat bohatství a moc.
"V Moskvě je komunismus: v New Yorku kapitalismus. Je to vše stejné, jako teze a antiteze. Analyzujte obojí. Moskva zaujímá komunismus, ale (objektivně) státní kapitalismus. New York: zaujímá kapitalismus, ale komunistický cíl. Osobní syntéza, pravda: finančníci, mezinárodníci, kapitalisté, komunisté, jedno a totéž. "Oni". (str. 276)
Centrální banky a ekonomiky jako vchodu, tak západu jsou vlastněny stejnými iluminátskými židovskými rodinami. Komunismus a kapitalismus jsou jen fasády. Vše, co zůstává, je strhnout oponu: NWO.

To odráží šokující připuštění prezidenta Fordovy nadace H. Rowana Gaithera výzkumníkovi výboru pro neamerickou činnost Normanu Doddovi v r. 1953: "Používáme naši svoji rozhodující moc, abychom změnili život ve Spojených státech, aby je bylo možné pohodlně sloučit se Sovětským svazem." Gaither byl také spoluzakladatelem RAND Corporation, vojensko-výzvědného mozkového trustu, založeného v r. 1959.

 

Punkrocková skupina jednou odvysílala pravdu v písni s předpovídajícím názvem: "Stěny spadly": "Nemyslím, že existují nějací Rusové, a nejsou žádní Yankeeové, jen korporátní zločinci, hrající si s tanky".
Sovětský socialismus a mezinárodní korporátní kapitalismus byly celou doby výpalnictvím.
Výše uvedené odstavce naznačují plánovanou expanzi "mýtu o sovětském socialismu" směrem ke globálnímu socialismu - který není ani ruský, nebo americký, nebo židovsko-sionistický - ale ještě mnohem exkluzivnější a hrozivější.
MÝTUS O SOVĚTSKÉM SOCIALISMU
Autor Ruské socialistické strany Vladimir Sirotin sovětskou maškarádu vysvětluje.
"Sovětský socialismus je byrokratický státní kapitalismus. Převážná část výrobců výrobní prostředky nevlastní, a tak byli nuceni prodávat svoji práci skutečným vlastníkům těchto výrobních prostředků - zvláštní skupině zvané "nomenklatura". Členové této skupiny patřili k hierarchicky organizovanému systému pro vyvlastňování a distribuci přebytkových hodnot. Vládnoucí třídou Sovětského svazu byla proto státní buržoazie. Byla to vykořisťovatelská třída, která prostřednictvím vlastnictví státní moci, vlastníci výrobní prostředky, celou tak zvanou "národní ekonomiku"." - Opět zdůrazňuji, že moc nespočívá ve vlastnictví, ale v právu rozhodovat o využití a alokaci zdrojů - Luboš.
"Podobně jako fašismus, byl sovětský socialismus řízen prostřednictvím obrovského počtu nevolených byrokratů a kontrolou médií. "Spoléhali se na starodávné tradice ruského impéria, a ze setrvačnosti pokračovali ve formálním a pokryteckém používání pseudo-socialistických, pseudo-komunistických, pseudo-levicových a pseudo-marxistických sloganů. Takové slogany byly pohodlnými prostředky maskování jejich skutečných cílů, a hráli na upřímnou víru mnoha lidí, jak uvnitř země, tak v zahraničí."
ZÁVĚR
Podívejte se na časové rozvržení. Perestrojka, či rozmontování sovětské příkazové ekonomiky a "demokratizace" se odehrály v letech 1988-1991. K pádu berlínské zdi a znovusjednocení Německa došlo v letech 1989-90. Maastrichtská smlouva z r. 1992 zavedla euro. Nyní můžeme vidět, že tyto události byly všechny zinscenovány ilumináty, aby integrovali východ a západ. Byly určeny k tomu, aby prosadily EUSSR a nakonec komunisticko-kapitalistickou (iluminátskou) diktaturu světové vlády.
Jediným trnem v evropské "jednotě" byli nacionalističtí Poláci. No, víme, co se s nimi stalo…
Vedoucí rozhovoru Claire Berlinski poznamenává, že "není široce známo, že komunismus byl ve dvacátém století zodpovědný za smrt 150 milionů lidských bytostí. Svět zůstává ohledně nejsmrtelnější ideologie v historii nevysvětlitelně lhostejný a nezvídavý."
Skutečně, vysvětlení existuje. Komunismus je okultní satanismus. Je to ideologie kabalistických centrálních bankéřů, kteří kontrolují naši politiku, ekonomiku a prostředky komunikace. Naši vůdci jsou jejich komplicové.
Po "pádu" sovětského socialismu Gorbačov bez problémů postoupil na mocenské pozice nad suverénními vládami. Za Clintonovy vlády žil v Presidio v San Francisku, dokonce na své rezidenci vyvěsil zelený kříž Maltézských rytířů. Jeho rolí u OSN bylo prosazovat "zelené" náboženství NWO, upřednostňované OSN pro masy. Spolu s takovými postavičkami jako Maurice Strong a Al Gore napsal Gorbačov "Chartu Země", která má nahradit deset přikázání.
Tento plán je na zastřený světový komunistický policejní stát. Vzhledem k jejich historii, je těžké být ohledně vyhlídek lidstva optimistický.

Zdroj: http://afinabul.blog.cz/1005/tajne-gorbacovovy-zaznamy-odhaluji-agendu-globalistu

VIDEO:

Evropská komise

http://www.youtube.com/watch?v=GiOxrnvYTnU&feature=player_embedded

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jaroslav Steiden | úterý 25.5.2010 15:00 | karma článku: 16,27 | přečteno: 1165x
  • Další články autora

Jaroslav Steiden

Kultura diskuse

Vzkaz pro některé , tzv. diskutující a malé zamyšlení nad účelem a kvalitou tohoto počínání.

19.11.2011 v 19:20 | Karma: 13,86 | Přečteno: 1121x | Diskuse| Společnost

Jaroslav Steiden

Odkud fouká chemtrails

Co je zas tohle za blbou konspiračku? Podivné kondenzační stopy za letadly a naše ochrana?! Před čím jako?

15.11.2011 v 13:47 | Karma: 14,65 | Přečteno: 2440x | Diskuse| Společnost

Jaroslav Steiden

Žádost o mír

Mír je stav, kdy mezi lidmi, skupinami a státy nevládne nenávist a konflikty mezi nimi nevedou k hromadnému násilí.Mír je nutnou, i když ne dostačující podmínkou pro dobrý život lidí i společností. Růst státní moci a rozvoj vojenské techniky činí válku něčím ještě hroznějším než byla v minulosti a posiluje tak potřebu míru. Některé události 20. a 21. století, jako genocida, státní teror nebo současný skupinový terorismus však ukazují, že mír nelze definovat pouze jako nepřítomnost války

19.7.2011 v 22:34 | Karma: 8,00 | Přečteno: 1396x | Diskuse| Společnost

Jaroslav Steiden

Replay 911

Chystá se nové jedenácté září? Ačkoli tato myšlenka zavání čirou spekulací, mnohé napovídá, že události z 11. září roku 2001 nebyly poslední z kategorie operací pod falešnou vlajkou. Nebo snad ještě někdo věří oficiální verzi, nepodložené jediným nepochybným argumentem? Jsou naše obavy opodstatněné? Budeme doufat, že tentokrát se mýlíme a odevzdáme se poslušně do rukou několika všehoschopných a neuvěřitelně zvrácených jedinců? Nebo uděláme vše pro to, aby se zločin z 9/11 už nikdy nemohl opakovat?

17.6.2011 v 14:11 | Karma: 14,37 | Přečteno: 2392x | Diskuse| Společnost

Jaroslav Steiden

Nebezpečí Islandské sopky

Každý si jistě ještě vzpomenete na nebezpečí při erupci Islandské sopky Eyjafjallajökall, o kterém nás informovala téměř všechna média. Z důvodu tohoto nebezpečí byla omezena letecká doprava v Evropě. Zároveň však probíhalo cvičení leteckých sil vojsk NATO. Patrně mají lepší techniku. - Souběžně s touto událostí, probíhala na Islandu i jiná sopečná činnost. Byla jí revolta a příkladná ukázka občanské revoluce, která započala před dvěma lety na Islandu, kde občané donutili odstoupit vládu a přepsat ústavu.

16.6.2011 v 8:00 | Karma: 18,45 | Přečteno: 1573x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Novotný je na vyhazov z ODS. Výroky o Slováčkové překročil hranici, řekl Benda

12. května 2024  12:11

Starosta Řeporyjí Pavel Novotný překročil hranice, které by se překračovat neměly, kritizoval v...

Britská učitelka spala s žáky, s jedním otěhotněla. U soudu přiznala „chyby“

14. května 2024  20:57

O chybách a zničeném snu nyní u soudu v Manchesteru vypráví britská učitelka, kterou policie viní...

Prezident Pavel jmenuje Ženíška ministrem. Je to osmá změna ve vládě

16. května 2024  6:05

Prezident Petr Pavel před polednem jmenuje Marka Ženíška z TOP 09 novým ministrem pro vědu, výzkum...

Přispěli straníci i známí miliardáři. Kdo dává politikům peníze na kampaň

16. května 2024

Premium Eurovolby se blíží a na sítích, v ulicích i debatách právě vrcholí boj o hlasy voličů. MF DNES se...

Honzu jsem neschovával, říká o partnerovi ředitel ČT Jan Souček

16. května 2024

Je brněnský patriot, ale když se stal generálním ředitelem České televize, musel se Jan Souček (49)...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

  • Počet článků 50
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1928x
Jsem ,,človek", jenž chce žít v míru a toleranci s ostatními. ,,Chci toho tolik !?"