Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
WP

Wes Parmalee

14. 6. 2010 10:14
Blábol jako stehno

Rv

0 0
možnosti
MS

miraska

14. 6. 2010 15:14
Re: Blábol jako stehno

a co nebo kdo tě nutí to číst?

0 0
možnosti

Alexandr Špáta

14. 6. 2010 9:00
Lze Vás chápat

Nechápete ústavu, co z ní vyplývá, proč je nutné ústavnost ctít a tedy, co je politická kultura. Klaus postupuje ústavně a rozumně, dal prostor pro jednání s ohledem na to, že hned po volbách se jasně vyjádřily VV s kým budou přednostně jednat o vládní koalici. nepověřil Nečase hned, ale až bude ochota ke koalici stvrzena politickou dohodou. Jakmile to příslušné strany prohlášením učinily, pověřil VK Nečase jednáním. Jakmole se na koalici dohodnou, pověří Nečase sestavením vlády. Na Slovensku je situace přece jen trošku jiná. Smer + velký počet ostatních s malými zisky. Tedy větší pravděpodobnost, že Fico může jednu či dvě z těch malých přesvědčit. Fico řekl, že pokus o koalici nebude protahovat, neuspěje-li, nebude překážet vzniku vlády bez něho.

To, co předvádí Kalous a John ohledně předsedy sněmovny, to je brilantní ukázka politické nelultury - je zajímavé, že přitom popřely knížepána. Taková 0 tolerance je především pro občany báječná věc. Naschvály v politice nikam nevedou.

0 0
možnosti
V

volycodss

14. 6. 2010 0:02
vlaje nad namy vlajka modra

kupredu prava, kupredu prava, celi svjet ovladneme. lydy s jynim nazorem musy bit hlupacy

0 0
možnosti
K

kaktusak

14. 6. 2010 0:01
Každý vidí, že Fico opravdu přivedl Slovensko ke krachu,

narozdíl třeba od zodpovědného vládnutí pravice v USA, v Lotyšsku, v Řecku, na Islandu... Ti obyčejní lidé na Slovensku ve své prostotě nedokážou pochopit, o jaké dobrodiní přicházeli a jaké je teď čeká.

0 0
možnosti
  • Počet článků 90
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1880x
nechci být obyčejný člověk, dle kampaní ČSSD, ale jsem konzervativně založený, což se jistě každému líbit nebude. Ale co naplat, jsem prostě takový.No a v diskuzi jsem "miraska", i když to asi lze poznat.