Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

strycek-Joe spol. s r.o.

14. 3. 2012 8:08
Kdyby byl Listopad v roce 1979

, pane Stehno, tak bychom to Řecko dohnali a předehnali již teď. Jediný rozdíl Česka a Řecka je v tom, že v Česku je současnž režim kratší dobu a nestihl se tak zadlužit. Proto Váš článek nechápu, Vy si snad myslíte, že všichni ti Klausi a Nečasové šetří Rv?

1 0
možnosti

1absolutus

14. 3. 2012 8:05
Jsou blogeři, kteří nezaujmou.

Špatná myšlenka, špatný článek = malá čtenost. Rv

0 0
možnosti

miraska

14. 3. 2012 14:30
Re: Jsou blogeři, kteří nezaujmou.

Milý pane Pochu, jsem rád, že Vám v ústavu zase povolili internet. Bez Vás to tu bylo trochu nudné. Jinak píšu blog pro zábavu a ne kvůli čtenosti a karmě, i když mě potěší, když si to někdo přečte a vím, že moji přátelé ano a Vy také... :-)

0 0
možnosti

Alexandr Špáta

14. 3. 2012 8:02
No stačilo zkouknout

Vaše PR. Pravicově smýšlející člověk. A mně to sedí. Česky chápaný pravicově smýšlející člověk je jen komunista takříkajíc naruby, přesto v podstatě smýšlející v intencích toho skutečně odsouzeníhodného komunisty. Pokud byste totiž uvažoval normálně - pak by tahle vláda měla už být dávno v díře zapomnění. Ona existuje a bude existovat jen díky takovéto občanské společnosti skládajících se z lidí, kteří mají jediné zaklínadlo - že jsou pravicově smýšlející. Lidé jako Vy nemají ani za mák představu o čem je ta demokracie a co to vlastně skutečně je. Tak jen si počkejte až Vás tihle neumětelové a popírači zákona a ústavnosti dovedou do toho Řecka. A že tu máme díky takovýmto "pravicově" smýšlejícím občánkům pseudodemokracii Putinova pligarchického střihu, toho si nevšímejte. Vám stačí ta primitivně chápaná formulka, že.

2 0
možnosti

motke

14. 3. 2012 8:09
Re: No stačilo zkouknout

človíčku, človíčku...:-)

2 0
možnosti

bruselátor

14. 3. 2012 6:25
opravdu 118 : 82?

není ten poměr v současnosti jiný?

2 0
možnosti

Já_Brtník

14. 3. 2012 1:13
Drobné osvětlení autorovi

Co tím chce opozice docílit i když má minimální šanci na úspěch? Možnost tvrdit, že oni chtěli tuto vládu vyfutrovanou hlasy VV  položit. A v kampani potom otloukat ODS A TOP09 o hlavu to, že přes špínu, která se vyvalila, stále drželi svoje pašalíky a o protikorupčním tažení pouze kecali. Co na tom, že by se opozice chovala stejně. Na ně to zatím tak okatě neprasklo.

ad Vaše tvrzení cituji: "nechat nynější "vládu sebevrahů" vládnot co nejdéle a nechat ji napravit co se dá a nechat ji ušetřit nějakou tu korunu," Tak to je zatím jen přání otvem myšlenky. Vývoj zadlužování ukazuje, že zadlužování nejen neklesá. (Nebavím se o výši dluhu, ale o pravidelném  ročním  deficitu) ale dokonce se zvyšuje. A to bez použití těch peněz na jakékoliv pobídky k růstu hospodářství. Tyto peníze jsou nenávratně prožírány. Takže tako vláda nejen škrtí sociální výdaje nijak, neinvestuje do rozvoje, ale zbylé peníze nechává pravidelně rozplynout v předražených zakázkách. Pak se ovšem Slovákům nedivte.

5 0
možnosti

uumaa

14. 3. 2012 1:21
Re: Drobné osvětlení autorovi

souhlas.R^

1 0
možnosti
  • Počet článků 90
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2003x
nechci být obyčejný člověk, dle kampaní ČSSD, ale jsem konzervativně založený, což se jistě každému líbit nebude. Ale co naplat, jsem prostě takový.No a v diskuzi jsem "miraska", i když to asi lze poznat.