Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PJ

Petr Johan

3. 5. 2012 1:47
Ve škole jsme museli

udávat důvod neúčasti v prvomájovém průvodu. Musela být omluvenka jako kdybych byl na vyučování. V zaměstnání jsem to zaplaťpánbůh nezažil.

3 0
možnosti
SL

strycek-Joe Ltd.

3. 5. 2012 7:20
Re: Ve škole jsme museli

to bude tím, že 1.máj se stal státním svátkem a účast na něm byla od 80.let dobrovolná R^

1 0
možnosti
B

bofums

3. 5. 2012 7:30
Re: Ve škole jsme museli

Naprostý souhlas! Rok 1990- to jsou ještě 80 tá léta.Čím to jen je, že já s tím Stalínkem souhlasím?;-D

1 0
možnosti
MR

.Muharib.

3. 5. 2012 17:37
Re: Ve škole jsme museli

Góóól!!!!

To je jedna z největších čípovin, co jste kdy kvákl;-D;-D

1 0
možnosti
PH

petrph

3. 5. 2012 7:39
Re: Ve škole jsme museli

A jak by jste si to jinak představoval? Že prostě první máj byl svátek, tudíž se nemuselo do školy nebo do práce? Houby, byla to prostě veřejná akce která se konala místo vyučování, místo práce. Takže kdo nepřišel a neměl omluvenku, byla to vlastně jako neomluvená neúčast ve vyučování...:-)

3 0
možnosti
PJ

Petr Johan

3. 5. 2012 11:51
Re: Ve škole jsme museli

Dovolím si poopravit, kdo nepřišel, byl pomalu vlastizrádce. Pokud bych si dovolil ve škole říci, že nepůjdu do průvodu, protože se mi nechce tam mávat na Lenina, Marxe, Gottwalda a ještě žijící mumii Husáka, tak jsem odepsaný na celý život. Dnes si levicová lůza dovolí v rámci svobody slova volně v médiích říkat i tady psát nepodložené zprávy o lidech z vlády, že jsou to zloději a korupčníci a nic se jim neděje. Chápete ten rozdíl?

1 0
možnosti
PH

petrph

3. 5. 2012 12:03
Re: Ve škole jsme museli

Víte, tehdy platilo sportovní heslo "není důležité zvítězit, ale je nutné si získat potvrzení o účasti". Takže člověk nebyl jen žák školy či pracující podniku, ale byl třeba člen sportovního oddílu, Svazarmu, a podobně, a tyto si rovněž vytvářely vlastní skupinky v průvodech.Tudíž bylo třeba jít s jednou touto skupinou, a pak se na účast v ní odkazovat ve všech ostatních...

Nicméně, jaksi taksi to že lidé otevřeně mluví o tom že ve vládě jsou zloději a korupčníci - a nic se neděje, my opravdu jako důkaz demokracie nestačí..Asi by to chtělo aby ti zloději a korupčníci z té vlády odešli..

0 0
možnosti
PJ

Petr Johan

3. 5. 2012 12:13
Re: Ve škole jsme museli

Klasickej komouš.

Nechci jít do průvodu čumět na Marxe, Lenina, Gottwalda a Husáka a oddělám se jen tím co řeknu. Nemůžu chtít odstranění těch skulptur, protože je všichni komunistický magoři (do dneska) mají zarytý v makovici.

Vy chcete jako důkaz demokracie odstranění ........

Přemýšlejte než něco napíšete.

1 0
možnosti
PH

petrph

3. 5. 2012 12:25
Re: Ve škole jsme museli

Asi Vy nechápete pojem demokracie..Je možné že to tu po příštích volbách převezmou zase komunisti se soc dem, a pak na ty průvody zase budete muset chodit...

0 0
možnosti
PJ

Petr Johan

3. 5. 2012 12:35
Re: Ve škole jsme museli

;-D;-D;-D

Vy jste demokrat jako prase.

Víte, co jste napsal?

"a pak na ty průvody zase budete muset chodit..."

Pokud nejste provokatér, tak jste úplně mimo chápání pojmů a reality. To jste přímý zastánce totality. Takže se proberte a naučte se základní pojmy, jelikož bych namísto demokracie ve vašem případě v čase budoucím mohl používat pojem debilokracie.

1 0
možnosti
  • Počet článků 90
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2003x
nechci být obyčejný člověk, dle kampaní ČSSD, ale jsem konzervativně založený, což se jistě každému líbit nebude. Ale co naplat, jsem prostě takový.No a v diskuzi jsem "miraska", i když to asi lze poznat.