Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

kaktusak

30. 4. 2012 23:41
V roce 89 cinkala menšina.

Reakce vlády byla přehnaná, prostě to mohli a měli ignorovat. Sám vůdce "generální stávky" Petr Miller musel po letech přiznat, že většina pracujících nestávkovala.

Pokud jde o manipulaci davu, i tady vede rok 89. Vzpomeňme na "ubitého studenta Šmída", na další podobné lži Svobodné Evropy, na sliby OFčáků, že sociální systém zůstane, že brzy doženeme Západ. Zato o privatizaci, restitucích a podobném rozkrádání kupodivu ani slovo. Dav se opájel iluzemi, vidinou světlých zítřků, které ovšem nepřišly. Tedy přišlo vystřízlivění.

3 0
možnosti

greybeard-

1. 5. 2012 4:19
Re: V roce 89 cinkala menšina.

Vidíš Kaktusáku, to co tu předvádíš je přesně to co vaši vládu provázelo po celou dobu. Lež, lež a zase lež. To se od vás komoušů ti současní vládci naučili perfektně. Ostatně oni jsou to většinou tvoji soudruzi, jenom se trochu přebarvili, hlupáčku.

3 0
možnosti

harrypavel

30. 4. 2012 17:04
Myslíte?

Myslíte pane Stehno, že není možné srovnávat? Já bych si s Vámi dovolil nesouhlasit. Ovšem ne tak, jak se vyjadřují mnozí jiní v této diskuzi. Mám v poslední době čím dál větší pocit, že srovnání s rokem 1989 je na místě.Nyní se společnost začíná radikalizovat rovněž proti vládě jedné strany.Pravda, jeden rozdíl tu je.Tehdy to byla vláda jedné strany, dnes je to vláda jedné moci - tedy peněz, jejíž zlodějiny a další kriminální aktivity přivedli demokracii na pokraj sociálních nepokojů. A ten problém přetrvává i přes 105 poslanců, kteří s ostudou podpořili vládu plnou skandálů a mravního marasmu s Peake v čele. Copak si vážně myslíte, že Kalousek chtěl s KSČM uzavírat koalici jen tak z plezíru, copak jste tak naivní, že věříte v mravní čistotu Klause, Béma, Vondry, Grosse, Bárty, Peake, Paroubka, Ransdorfa, Kalouska a mnoha dalších, kteří se v politice pohybují od roku 1990 a mnohdy i před tímto rokem? Já ne a vím, že nejsem sám. Se současnou politickou garniturou není možné změnit nic.

1 0
možnosti

miraska

30. 4. 2012 17:44
Re: Myslíte?

nene, nikde nechválím nynější vládu a dokonce mi i vadí to, čemu říkají úspory, podle nich je úspora navýšení příjmů. Ale byli zvoleni, takže jim dejme možnost. O příštích volbách bude zvolen jistě někdo jiný a bude mít možnost předvést, jak to udělá líp. Ale to, že dnes jsou možnosti výběru, proti tenkrát nelze přece popřít.

Také to, že tenkrát nemusel nikdo nikomu objednávat autobusy a vlaky, aby šel demonstrovat, všichni šli spontáně a podobné a podobné...

0 0
možnosti

strycek-Joe Ltd.

30. 4. 2012 9:04
Zbytečně žádáte klid na práci, pane Stehno

ta práce pod knutou činnosti vládey stále mizí a mizet bude i nadálem, pokud lidé s režimem pořádně nezatřesou a nevyházejí neschopné. Proto prosím nelžete o tom, jak před Listopadem 89 ekonomiku řídili neodborníci - nebylo tomu tak, je tomu tak nyní. Například takový ministr Dobeš to je odborník, jako když vyšije Rv

6 0
možnosti

kOBLICH

30. 4. 2012 13:54
Re: Zbytečně žádáte klid na práci, pane Stehno

Koukám na váš psaný projev, strýcu a tuším, že vás nejspíš rozčílilo to: "... jakékoliv náznaky inteligence nahrazoval dobrý kádrový profil..." ;-D

3 0
možnosti

certik_bertik

30. 4. 2012 8:46
to

jsou pozoruhodné instituce v kterých jste zaevidován - čím se vyznačuje hnutí Proti Alt?

5 0
možnosti

Petr Johan

30. 4. 2012 9:09
Re: to

Zdravím pane Pavlíčku, dlouho jsem s Vámi o ničem nediskutoval, předveďte se i tady, jak to umíte. Děkuji

1 0
možnosti

ldanis

30. 4. 2012 8:34
Hlásím se k pravici.

Hlásím se k pravici a proto se stydím za duchaprostého Stehna, který se k nám lísá také.

Hlásím se k pravici a proto se stydím za neschopného podnikatele Stehna jehož podnikatelské výsledky se rovnají výsledkům provozovatele veřejného WC na maloměstě , jak tady nedávno napsal jeden diskutující, a nám podnikatelům dělá je ostudu.

Hlásím se k pravici a proto se nestačím divit vulgárnímu Stehnovi , který si ve své maloměstské nadutosti a duševní slabosti není ani schopen uvědomit, že protestuje proti těm, ke kterým bytostně patří. 

Hlásím se k pravici a proto se stydím za nic nechápajícího Stehna , který se hlásí k Listopadu 89 a přitom není schopen pochopit , že takoví jako je on, podobnou dobu pomáhají křísit a vytvářet.

Hlasím se k pravici a proto se stydím, že Stehno není schopen ani pochopit, co dělá a proč to dělá.

7 0
možnosti

klavesnice1

30. 4. 2012 8:41
Re: Hlásím se k pravici.

Obávám se, Idanisi, že autor nemá na to, aby pobral to, co jste napsal.

Já se hlásím tak umírněně ke středu, ale naprosto s Vámi souhlasím a respektuji Vaše pravicové myšlení.R^

4 0
možnosti

Ansgar

30. 4. 2012 8:05
Pěkné

karma. Jedinej dobrej bolševik, je mrtvej bolševik [>-]

3 0
možnosti

Karel2002

30. 4. 2012 7:52
Stehno má prostě rád zlodějinu a korupci,

leze Dalíkům do zadku a na pomoc té své odeeské idylce by byl schopen zavolat i Pinocheta s Hitlerem (pravicoví hrdinové 20. století).

Co více napsat k takové zhovadilosti, jakou je tento blog?

5 0
možnosti

MiroTR

30. 4. 2012 8:06
Re: Stehno má prostě rád zlodějinu a korupci,

No, například Vy jste napsal ještě větší zhovadilost. ;-)

Snažte se trochu zamyslet nad tím, že ne každý, kdo nesouhlasí z Vám (nebo s odbory), musí být nutně volič ODS.  I někteří voliči ČSSD s touto akcí nesouhlasili.

5 0
možnosti

komunista = Čikatilo

30. 4. 2012 6:40
Breitling Watches Price: $5943.60 => odborářský witches

Nemyslící a zmanipulovaná oranžová, černá, zelená a rudá  lůza byla už několik dní před demonstrací infikována soudruhy odboráři. Číslovka 100 000 se nejenom dobře pamatuje, ale pro následnou levičáckou propagandu je dokonce absolutně nezbytná. Podzimní volby se už blíží !  Minimálně několik týdnů teď budeme slýchávat papouškování tohoto čísla ve všech možných informačních kanálech. Že to představuje jen zanedbatelné procento voličské základny toho státu už nikoho nezajímá. Účel světí prostředky.  Pravdivá informace, že skutečná účast na tom sobotním nenávistném řvaní byla maximálně  45 - 50 000 ,  je pro ty nešťasníky s inteligencí Slávka Popelky nepochopitelný a zdrcující argument.

Příště si naši demontranti musí vzít také na ramena transparent s filozofickou otazkou : KOLIK HODINEK SE VEJDE NA RUKU JEDNOHO ODBORÁŘSKÉHO BOSSE ???

---

Motto: Nejdůležitější je SVOBODA jednotlivce ! Kolektivismus je naším největším prokletím.

6 0
možnosti

Ansgar

30. 4. 2012 8:01
Re: Breitling Watches Price: $5943.60 => odborářský witches

R^

1 0
možnosti

bofums

30. 4. 2012 6:24
" Jen počkej, zajíci "!

Je krásné ráno- a já, jako CSD / celkem spokoj. důch./ , kdysi čl. " revoluč. ROH" Vám dávám za

pravdu! Křiklouni, prospěcháři  všeho druhu a dav s píšťalkami a bubínky - tak takhle ne, soudruzi!

Volby  ANO, ale podle pravidel! A najde-li se někdo, kdo je schopný napsat, že / volně cit./ " bez odb.

by bylo ještě nevolnictví, případně byla ještě TÝDENNÍ 16 tihodinová prac. doba", je buď k smíchu

a nebo k léčení, byť by byl třeba i přeběhlým poslancem  s čibukem! Hezký den všem !R^[>-]

7 0
možnosti

KJV

30. 4. 2012 5:33
Autor by měl naše odbory hýčkat.

Autore, u nás jsou tak krotké, mírné, snášenlivé a kooperativní odbory, jaké nejsou snad nikde v Evropě. Měli byste si je hýčkat a děkovat za ně. Vaše představa, že uděláte STOP odborům patří někam do středověku, to snad nemůže normální člověk v tomto století myslet vážně. Ale je možné, že s lidmi Vašeho ražení spolupráce možná není.

7 0
možnosti

Camino.

30. 4. 2012 18:23
Re: Autor by měl naše odbory hýčkat.

Jak to vite KJV, kde jinde jste zil a sledoval odbory?

0 0
možnosti
  • Počet článků 90
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2003x
nechci být obyčejný člověk, dle kampaní ČSSD, ale jsem konzervativně založený, což se jistě každému líbit nebude. Ale co naplat, jsem prostě takový.No a v diskuzi jsem "miraska", i když to asi lze poznat.