Komunisti, nechtění, nenávidění a přesto žádaní…

…. Tak jsme se dočkali…. „Už je to tady“ chtělo by se řvát. Komunisti v podstatě vyhráli volby. Vesele a hravě řeklo by se…. Demokraticky a bez půče. Regionálně, já vím, jen v krajích…. Jenže, co když ukáží, že to jde? A že to může fungírovat? Nu patóm, ODS a Top 09, máte vážně čeho se bát. Nyčko se prokážou takzvané a nežádoucí karaktery. Změna je život.....

Žijeme v demokratické společnosti. Doposavád tu platilo, že kdo si co ukradne a nepřijde se mu na to, je úspěšným a pracovitým občanem a běda jinému občanu, který by jen trochu odporoval…. Pak, s obtížemi protlačená Bradáčová, story hlavně TOPky, ODS ještě přijde, natolik věřím, že Bradáčová je slušná a poctivá ženská.

Do toho přijdou volby a totální vítězství levice. Paní (nebo slečna, já nevím) Mašínová hledá cestu z ČR (Kdysi ČSSR)… Krysy utíkají a to jsou jen krajské volby v jedné malé, prý demokratické zemi. Matka Mašínová to má asi v genech společně se svými bratry. Jen si ani jeden ze sourozenců vůbec neuvědomili, že táta bojoval za VLAST, oni proti VLASTI.

I tak, nebo právě proto, v den výročí karpatskodukelské operace při které padlo na tisíce našich spoluobčanů za Vlast!!!! odhaluje předseda vlády ČR pomník bratrům Mašínům, zapalovačům stohů, vrahům nevinných… V televizi v ten den Práče neuvidíte…..

A pak? Přijdou volby. Kdesi jsem napsal „Vzpoura bezmocných“. A ono to skoro všade vyšlo!!! A ono, ani Plzeň mi nedělá těžkou hlavu. I když, zklamal mě jediný člověk z OLDS, kterému jsem byl ještě ochotný věřit…. Prohlásil, že „nepustím do Plzně komunisty, bo Plzeň osvobodila Americká armáda“ nebo taj nějak to řekl… Kdyby znal historii, bez Úřadu pro zjišťování minulosti, věděl by, že sovětská vojska stála před Plzní a jen….. dodržovala dohodu že maršál Patton se dobelhá. Díky této dohodě museli ješte stále umírat Plzeňané… Tak to bylo….

A dnes komunisté, jinak než kdykoliv za celých  23 let od převratu, Jinak než jim přisuzovali, dostávají do ruky zodpovědnost. Nesouhlasím s ANONYMOUS, že jsem idiot. Dávám šanci těm, co se nesmočili. Nelhali a nekradli…. Neumírám a ještě chvíli můžu čekat. Čekat budu, nevěřím v nový ÚNOR a nevěřím v novou studenou válku. Věřím ve Společnost a v Člověka… Hdepá se nám schovává? Já vím, je tu a odvolil….. Co bude dál? S napětím čekám….. Krásné dny, přátelé……

Autor: Stanislav Veselý | neděle 14.10.2012 21:52 | karma článku: 20,23 | přečteno: 1281x
  • Další články autora

Stanislav Veselý

28.říjen…

28.10.2013 v 16:59 | Karma: 11,19

Stanislav Veselý

Víc než zákon

24.10.2013 v 16:45 | Karma: 13,69

Stanislav Veselý

Mne už zlomili….

23.10.2013 v 14:50 | Karma: 46,20

Stanislav Veselý

Právo na práci

1.8.2012 v 19:13 | Karma: 22,61