Kocourkov skončil, ať žije Vondrov...

...nebo snad Nečasovo či Kalouskovo? Panu premiérovi přišlo divné, že zemi, které vládne, se přezdívá Kocourkov. I podíval se do seznamu svých ministrů a zjistil, že tam jistý Kocourek skutečně figuruje. Navíc zjistil, že onen Kocourek není schopen lhát ani o tak halířové položce jako je podělaných šestnáct mega. I rozhodl se, navrhnout mu aby odstoupil. Pan Kocourek, pln dojmů ze své vlastní tiskovky kdy to myslel stejně upřímně jako Standa Grossů, se tedy rozhodl demisi podat. A svět se točí dááál...

...už je čas....Internet

Dneska máme svátek Martinův, všude nám nabízí Svatomartinské mladé víno, trachtace, oslavy, chlastačky. Každému dle vkusu. Lidé si lebedí, jak už nejsme Kocourkovem. Tu dvojčička, tu půllitr, tu litr, tu něco ostřejšího (doporučuji grog, ochladilo se).

Mám pocit, že demisí pana Kocourka Kocourkov (dle literárního vzoru) nezanikl. Bez ohledu na víno, Svátek válečných veteránů či na cokoliv jiného. Ono totiž pytlovat světlo vždycky přinese jen tmu. Oběť jménem Kocourek jen zatmívá Promopro a další aféry kde nejde o pár drobných. Kde jde o stovky miliónů ba miliardy.

Martin chtěl asi na svůj svátek slavit, co bude dělat tam, kde ho kolikrát nutí pracovat i v noci? Tak dal za pravdu svému šéfovi a dnes? Může slavit. Holt mu ze šestnácti zůstane jen půlka. No a? Zkuste je najít na ulici. Navíc své rodné straně prokázal službu. Všichni tvrdě bojují proti korupci.... A pak, lidi zapomínají a za pár let si ani nevzpomenou. Kocourek se jistě bude mít možnost vrátit. Až se naučí dostatečně lhát.

Třeba jako Saša Vondrů. Takhle se to dělá. Nelhat moc a mluvit míň. Nejdřív vystoupil před Sněmovnou (k čemuž byl v podstatě donucen), kde prohlásil "já nic, já muzikant". Na další otázky k případu Promopro už pak mohl odpovídat své oblíbené "No comment". Šup, a je čistý. Ámen...

Napadlo mě, při čistotě Saši, nazvat dnes naší zemi třeba Vondrovo, nebo Vondrov? To se pak ministerský předseda zase jukne do seznamu ministrů, bouchne rukou do stolu a.... Však už to znáte. Třeba už pak Saša nebude tak chráněný. Stejně, po dobu pobytu ve vládě se nám vykrmil tak akurát ku porážce (Znáte štíhlého Sašu odbojáře? Já jo. A dnes? Tolik podbradků nemám ani já, vysmátý ID...).

Pak už bude jednoduché přejít na Kalouskovo či Kalouskov. Průšvih se naskytne ve chvíli, kdy se na nějakém blogu či v článcích objeví přezdívka naší Vlasti Nečasov či Nečasovo. Ale myslím, že to bude vcelku v pohodě. Přeci, padni komu padni. A tak se stane, že premiér doporučí demisi sám sobě. Pochopitelně to pak učiní.

Teď mě napadlo, nebylo by nejlepší, začít právě tu? Kdo ví.....

Vnitřně jsem přesvědčen, že tak to bude nejlepší. A tak, přátelé, vítejte v Nečasově. Krásný víkend přeji :-)

Autor: Stanislav Veselý | pátek 11.11.2011 12:35 | karma článku: 29,55 | přečteno: 1742x
  • Další články autora

Stanislav Veselý

28.říjen…

28.10.2013 v 16:59 | Karma: 11,19

Stanislav Veselý

Víc než zákon

24.10.2013 v 16:45 | Karma: 13,69

Stanislav Veselý

Mne už zlomili….

23.10.2013 v 14:50 | Karma: 46,20