Klaus chce výstup z EU

Václav Klaus tvrdí, že pro Českou republiku nastal čas začít se připravovat na vystoupení z Evropské unie. Naše politická scéna otvírá jedno tabu za druhým.  

Český ministr vnitra veřejně argumentuje tím, že přijímání uprchlíků představuje bezpečnostní hrozbu. Podobně mluví i ministr zahraničí. Tím se ozřejmují nedávné tahanice mezi prezidentem a předsedou vlády. Sobotka totiž dosud poklonkoval evropské migrační politice, teď se ale přizpůsobuje větru který zavanul doma.

Donedávna byla jakákoli kritika přijímání uprchíků v médiích představována jen v těch nejčernějších barvách a najednou se odmítání přistěhovalců stalo otevřenou rétorikou nejvyšších představitelů republiky. Jestliže se může takto rychle měnit společenské klima, pak za pár měsíců se v pozornosti široké veřejnosti mohou objevit i jiná dosud tabuizovaná témata.

Takovými tématy jsou např. nutnost zavedení politiky jednoho manželství na celý život, neboť rozvody jsou příčinou zločineckého systému juvenilní justice, tedy drastických únosů dětí od rodičů; nutnost postavení islámu mimo zákon, neboť fakticky našim zákonům odporuje; nutnost privilegování křesťanského náboženství, neboť Evropská civilizace stojí na křesťanském pojmu důstojnosti lidské osoby; nutnost omezení vměšování Vatikánu do našich národních záležitostí, neboť Vatikán nese zodpovědost za likvidaci tradičních křesťanských hodnot v Evropě.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Stanislav Cigánek | středa 14.6.2017 11:25 | karma článku: 22,65 | přečteno: 1132x