Stál tam na rohu... ...a močil!

Kousek od něho stála tak pětiletá holčička s medvídkem v ruce a se zájmem sledovala, co se děje... Pán pořád stál... ...a močil. Dvě starší důchodkyně prošly kolem jeho tašek a pohoršeně kroutily hlavami. Pán dál stál... ...a močil!

 

Kdo by si myslel, že ranní cesta do města je nudná a obyčejná, tak by se krutě mýlil!

Musí se projít mezi dvěma obchody. Je tam parkoviště a chodníky po obou stranách. Normálně se nic neděje, ale ono osudné ráno to bylo úplně jinak!

U jednoho z obchodů skoro na chodníku stál u zdi chlápek v bundě s pruhy. Na rohu za ním, všem na očích, ležely dvě tašky s nákupem. Chlapík stál zády k procházejícím a podle postoje a rukou v určité výši jednoduše a prostě... ...močil.

Holčičku za chvilku s pohrdavým pohledem odtáhla matka, když dokončila nakládání nákupu do auta.

Důchodkyně s hlasitým frfláním zmizely mezi domy.

Jen silnější muž kolem čtyřicítky byl schovaný za autem a sledoval močiče. Stál tam celou dobu a vypadal jako bodyguard... No, možná měl zálusk na ty jeho tašky s nákupem?!?

A pán pořád močil!

Tjo, co tam tak dlouho dělal? Měl prostatu a čůral s přestávkami? Byl opilý a jen usnul s vystrčenou hadičkou? Nebo tam snad do sněhu vyčurával čtyřlístek?

Anebo... ...že by to byla skrytá kamera?!?

To už jsem nezkoumala, abych nevypadala jako nějaká slídilka... Jen mi to letělo hlavnou. Ale podle pohledů ostatních kolemjdoucích jsem nebyla sama...

 

Autor: Stanislava Boudová | středa 23.1.2013 16:55 | karma článku: 39,02 | přečteno: 1805x