Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

My chlapi tenhle problém neřešíme. Ovšem když má dáma sukni a je na o----- tak to taky neřeší

1+....

S.

1 0
možnosti
Foto

Máte to jednodušší, vy chlapi.

1 0
možnosti

Mám podobný příběh. Mne tehdy nezachraňoval žádný Slovák, naopak já jsem zachraňoval Pyšnou princeznu. Jel jsem na zájezd jedné cestovky do proslulých maďarských lázní, které leží až na hranicích s Chorvatskem. S námi cestovala i česká herečka paní Alena Vránová. Jelo se autobusem. Tedy se po cestě stavělo – většinou na benzínkách. Zatímco na našem území se za záchody v té době (je to asi patnáct let) neplatilo, v Maďarsku všude. Pár forintů, ale místní hajzlbabky byly nekompromisní, české koruny ani eura nebraly, prostě problém. Vzhledem k tomu, že do Maďarska jezdí naše rodina roky pravidelně, drobné forinty máme vždycky. A tak zatímco já jsem malou potřebu bez problémů vykonal, před záchodky jsem se srazil právě s paní Vránovou, která do Maďarska tak jako my nejezdila a běsnila, že teda musí za autobus někam do křoví. „Prosím vás, neblázněte,“ zastavil jsem jí a nasypal do dlaní pár desítek forintů. Poděkovala a odběhla. „Až vyměním, vrátím!“ Mávl jsem rukou, bylo to na naše pár desítek korun a kdo by nepomohl právě Pyšné princezně.

V Maďarsku pak paní Vránová svá eura vyměnila za forinty a přišla mi „ty prachy“, které ode mne na benzínce dostala, fakticky vrátit. Se smíchem jsem jí zahnal: „Jsem rád, že jsem vám pomohl...“ „Teda, pane,“ řekla mi, „mně v životě už mraky chlapů pozvalo na kdeco a kdekam. Na záchod ale ani jediný!“

3 0
možnosti
Foto

Tak to je parádní příběh! Zachránit Pyšnou princeznu! Takhle by to nedokázal ani král Miroslav! Gratuluji!

Aspoň budete mít co vyprávět vnoučatům!

0 0
možnosti
IL

I32v62a46n36a 71L22a98n72c45e

17. 4. 2024 20:55

V Americe to asi tak jednoduché není ani pro pány. Ukáže pindˇoura nebo zadek a může jít za obnažování do vězení. Kamarádky manžel říkával, že raději by si zasvinil auto, které by potom musel drhnout, než jít ven z auta se obnažit, protože do vězení se mu opravdu nechce.

1 0
možnosti
Foto

Tak to se muži v Evropě mají. Můžou tvořit v podstatě všude a jen tak maximálně na ně žena při činnosti zapíská. To prý, aby se jim to tvoření utrhlo, když jsou na veřejnosti!

Pán nejsem, tak nevím, jestli to pískání funguje.

0 0
možnosti
LV

V Německu je spousta odpočívadel s toaletami zdarma, navíc na těch placených lze platit kartou. Jak dlouho jste tam nebyla?

1 0
možnosti
Foto

Ano, možnost platit kartou samozřejmě je. Ale občas terminál nefunguje a pak se drobáky hodí.

Přes Německo jezdím pravidelně. Na odpočívadlech jsou často dámské záchody v tak hrozném stavu, že se tam nedá vůbec jít... Už jsem byla i na pánech, protože to jinak nešlo... Takže benzínka to vždycky jistí, tam je čisto vždycky.

1 0
možnosti
Foto

Ja som zase nemala v Paladiu 50 korún a žiadny les, žiadny strom v dohľade. Zachránil ma slovenský predavač v textile. Na druhý deň som mu doniesla 50 korún aj s tringeltom.

1 0
možnosti
Foto

Tak to nakonec dobře dopadlo. Ženy to mají vždycky těžší!

Muži zastaví kdekoli. Takže je možné vidět muže čůrající u autobusové zastávky, na rohu domu, na kraji lesa nebo na dalších různých nepravděpodobných místech.

1 0
možnosti
  • Počet článků 198
  • Celková karma 22,28
  • Průměrná čtenost 4968x
Svět mne baví. Cvrkot kolem je úžasný.

Pozoruji (nejen) naši malou zemi z ještě menší zemičky.

 

Foto (c) Štěpánka Boudová