Mám podobný příběh. Mne tehdy nezachraňoval žádný Slovák, naopak já jsem zachraňoval Pyšnou princeznu. Jel jsem na zájezd jedné cestovky do proslulých maďarských lázní, které leží až na hranicích s Chorvatskem. S námi cestovala i česká herečka paní Alena Vránová. Jelo se autobusem. Tedy se po cestě stavělo – většinou na benzínkách. Zatímco na našem území se za záchody v té době (je to asi patnáct let) neplatilo, v Maďarsku všude. Pár forintů, ale místní hajzlbabky byly nekompromisní, české koruny ani eura nebraly, prostě problém. Vzhledem k tomu, že do Maďarska jezdí naše rodina roky pravidelně, drobné forinty máme vždycky. A tak zatímco já jsem malou potřebu bez problémů vykonal, před záchodky jsem se srazil právě s paní Vránovou, která do Maďarska tak jako my nejezdila a běsnila, že teda musí za autobus někam do křoví. „Prosím vás, neblázněte,“ zastavil jsem jí a nasypal do dlaní pár desítek forintů. Poděkovala a odběhla. „Až vyměním, vrátím!“ Mávl jsem rukou, bylo to na naše pár desítek korun a kdo by nepomohl právě Pyšné princezně.

V Maďarsku pak paní Vránová svá eura vyměnila za forinty a přišla mi „ty prachy“, které ode mne na benzínce dostala, fakticky vrátit. Se smíchem jsem jí zahnal: „Jsem rád, že jsem vám pomohl...“ „Teda, pane,“ řekla mi, „mně v životě už mraky chlapů pozvalo na kdeco a kdekam. Na záchod ale ani jediný!“

Foto

Tak to je parádní příběh! Zachránit Pyšnou princeznu! Takhle by to nedokázal ani král Miroslav! Gratuluji!

Aspoň budete mít co vyprávět vnoučatům!

Foto

My chlapi tenhle problém neřešíme. Ovšem když má dáma sukni a je na o----- tak to taky neřeší

1+....

S.

IL

I96v87a17n16a 31L19a55n46c72e

17. 4. 2024 20:55

V Americe to asi tak jednoduché není ani pro pány. Ukáže pindˇoura nebo zadek a může jít za obnažování do vězení. Kamarádky manžel říkával, že raději by si zasvinil auto, které by potom musel drhnout, než jít ven z auta se obnažit, protože do vězení se mu opravdu nechce.

Foto

Tak to se muži v Evropě mají. Můžou tvořit v podstatě všude a jen tak maximálně na ně žena při činnosti zapíská. To prý, aby se jim to tvoření utrhlo, když jsou na veřejnosti!

Pán nejsem, tak nevím, jestli to pískání funguje.

LV

V Německu je spousta odpočívadel s toaletami zdarma, navíc na těch placených lze platit kartou. Jak dlouho jste tam nebyla?

Foto

Ano, možnost platit kartou samozřejmě je. Ale občas terminál nefunguje a pak se drobáky hodí.

Přes Německo jezdím pravidelně. Na odpočívadlech jsou často dámské záchody v tak hrozném stavu, že se tam nedá vůbec jít... Už jsem byla i na pánech, protože to jinak nešlo... Takže benzínka to vždycky jistí, tam je čisto vždycky.

Foto

Ja som zase nemala v Paladiu 50 korún a žiadny les, žiadny strom v dohľade. Zachránil ma slovenský predavač v textile. Na druhý deň som mu doniesla 50 korún aj s tringeltom.

Foto

Tak to nakonec dobře dopadlo. Ženy to mají vždycky těžší!

Muži zastaví kdekoli. Takže je možné vidět muže čůrající u autobusové zastávky, na rohu domu, na kraji lesa nebo na dalších různých nepravděpodobných místech.

  • Počet článků 195
  • Celková karma 38,97
  • Průměrná čtenost 4980x
Svět mne baví. Cvrkot kolem je úžasný.

Pozoruji (nejen) naši malou zemi z ještě menší zemičky.

 

Foto (c) Štěpánka Boudová