Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LI

Ach jo, ti mužští, mohla bych vyprávět, ale nebudu... Jinak u nás rostou a samé hřiby, byli jsme v pátek a zítra vyrážíme znovu. Přímo houbařský ráj -:)

1 0
možnosti
Foto

U nás začínají, v západních Čechách už jsou kvanta;-)

0 0
možnosti
PL

A to ještě ta pravá houbařská sezóna nezačala R^

1 0
možnosti
Foto

Ještě že se nestal žádný průšvih, teda až na To, že Karel dostal vynadáno. Člověk si domýšlí hned to nejhorší. Jak jsme to dělávali v době, kdy nebyly mobily? Já už si vůbec nevzpomínám.

:-);-)

1 0
možnosti
Foto

Jejda, tak to byla situace na zbláznění. A vzhledem k tomu moc smutnému, co se přihodilo u vás, věřím, že Ti srdce bilo na poplach. Hlavně že to dobře dopadlo a i čerstvé houby byly. Jo, nejen houby, i tenhle moc povedený blog!!!R^:-)

1 0
možnosti
Foto

Tak na houby jsem neměla ani pomyšlení, ty nasbíral můj muž den předtím, nejdřív byl vztek, pak jsme se tomu zasmáli. Přitom měl zapnuté vibrace, asi mu hledání hub zatemnilo veškeré smysly;-D

0 0
možnosti
Foto

Měl poslat zprávu. Ale vcelku nedávno jsem se málem vypravila v deset večer za mámou, když nebrala mobil ani nevolala zpět. Že jí přijela na přespání kamarádka a mobil měla na druhém konci bytu...:-P

1 0
možnosti
Foto

I to mu žena vyčetla, vymlouval se na brýle;-)

1 0
možnosti
Foto

A že byl šťastný! :-)))

1 0
možnosti
KM

Já s nostalgií vzpomínám na časy, kdy nebyly mobily, a na pevných linkách docházelo k omylům a volané číslo nebylo vidět, stejně jako číslo volajícího.

Jednou mi doma zazvonil telefon. Zvednu sluchátko a říkám "Prosím."

Na druhé straně, podle hlasu starší paní, si patrně chtěla ověřit zda se dovolala kam chtěla se zeptala: "Dovolala jsem se k paní Novákové?"(jméno je smyšlené, neboť to pravé si již se značným časovým odstupem nepamatuji.)

Na to jsem odpověděl: "Ano, dovolala".

A tím začal náš krátký rozhovor, který pokračoval dotazem: "Mohla bych s ní mluvit?" Na to jsem rychle odpověděl: "Nezlobte se, ale ona se právě koupe a je ve vaně." Následovala kratičká odmlka ze strany volané, nicméně poté se zeptala: "A kdo jste vy?", na což jsem jí odpověděl " Já jsem soused odnaproti" A následovala výslechová otázka ze strany volající: "A co tam prosím vás děláte?". A já klidným hlasem odpověděl větičkou s dotazem: "No, ona mě požádala, a zda bych jí nepřišel umýt záda. Vy si snad dokážete záda umýt sama? a doplnil jsem "Zavolejte prosím za chvíli"."

A pak už jsem jen podle sluchu zaznamenal trochu zrychlený dech, a před položením sluchátka uslyšel jak si poněkud překvapeným hláskem říkala, asi spíš už jednpro sebe, a patrně při tom značně kroutila hlavou, což ovšem s určitostí tvrdit nemohu "Taková slušná paní". A poté následovalo jen položení sluchátka a ticho telefonních linek.

2 0
možnosti
Foto

To je moc hezký;-D pobavilo a děkuji za nakouknutíR^

0 0
možnosti

:-). Ale svět byl stejně krásnej bez mobilů

2 0
možnosti
Foto

Klidnější:-) zdravím tě!R^

0 0
možnosti
Foto

Jitko zachovala jsi chladnou hlavu. Já bych panikařila. A jak je známo stres ničemu nepomůže jenom vyvolá další obavy, takže jsi jednička a za blog ti píšu i hvězdičku, teda karmu. ;-D

1 0
možnosti
Foto

I já panikařila a jak! díky;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 658
  • Celková karma 27,94
  • Průměrná čtenost 886x
Jsem obyčejná ženská, která chce svým psaním potěšit, naladit a někdy i rozesmát.

Seznam rubrik