Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I já jsem se dozvěděla něco nového, gaglačky neznám.;-) Tak ať ti léto hezky frčí, ať už prší nebo svítí slunce.R^:-):-)

1 0
možnosti
IM

Teda, vy na té Moravě, vy se máte! :-)R^

1 0
možnosti
IL

Také si vzpomínám, jak nám prázdniny propršely. To jsme byly s maminkou skoro dva měsíce u babičky. Děda nám udělal houpačku mezi futra stodoly a už jsme lítaly. Na dést a dovnitř do stodoly. Nechápu to, dneska bych z toho měla infarkt, kdyby moje vnučka lítala mezi futry...;-D;-D;-D

1 0
možnosti
Foto

Houpačka pod kůlnou taky byla a taky horor. Když se někdo víc rozhoupal, trefil schody na půdu;-DJá to raděj nikdy nezkoušela, jen kluci .

0 0
možnosti
ZK

Stará slova mizí, nic proti, tak to bylo vždy, ale na lavinu těch novejch, přiznávám, moje IQ nestačí. Tůhle vonehdá jsem mejm vnučkám, snídající nějaký kuličky plovocí v mlíce, dal kontrolní otázku jestli vědí, co je to kredenc. Rozpačitě koukaly na sebe, co to zase děda vymyslel za pitomost, až ta starší vítězoslavně vypálila, že prej lev. Jo holky, Klerenc a kredenc je něco jako nebe a dudy. Tvole gaglačky jsem přijal, voní dětstvím.

1 0
možnosti
Foto

Kredenc ani jinak říkat neumím a právě jsem si jeden retro pořídila. Moc zdravím!R^;-)

1 0
možnosti
Foto

Pěkné, Jitule.:-)R^

I když houby nejím.;-D

1 0
možnosti
Foto

Ale gumáky jsi snad nosila, ne?;-D

1 0
možnosti
Foto

Jitko, ráda jsem četla, pokochala se pohledem a vzpomínkami ... a přeji mnoho kuřátek!

1 0
možnosti
Foto

Děkuji, ale stejně ta moje čtyři kuřátka, co mám kolem sebe, jsou ta nejvzácnější;-)V

0 0
možnosti
Foto

Ano, Jitko, těch žlutých hub "kuřátek" bývylo spousta, nevím, kde najednou se poděly. Maminka nám z nich dělávala s vejci "praženicu" Má raost, že se začaly znovu objevovat - ale nevím, jestli jen někde na Vysočině. Pěkná vzpomínka na dětství. ;-)

2 0
možnosti
Foto

Ano, praženica, to je panečku pochoutka! Mirko, díky za zastaveníR^

0 0
možnosti
Foto

Jitko, R^ gaglačky jsou pro mě nový pojem. My hráli cákanou. Hra spočívala v tom dostat co nejvíc vody (dupnutím či kopem) z kaluží na oděv soupeře. Akorát jsme nebyli děti (v nějakých 23 letech). ;-) Holt jsme byli hodně cáklí.

2 0
možnosti
Foto

;-D S tím cáklí souhlasím, byli jsme stejní.

1 0
možnosti
VV

Zavidim.

nekdy pred 14. dny jsem kdesi na internetu objevil recept na houbovou sekanou. Hned jsem se vypravil za ryboj na nejsevernejsim cipu Dunaje. Ani prasivka se na mne neusmala. Ale utesoval jsem se ze podle zdejsiho platku na plzensku rostou. tak jsem se uz minuly tejden za ryboj vydal hned dvakrat. Mimo narazenych zeber po uklouznuti nic. Tento tyden opet dakrat, v utery jeden krasny a velky hrib, ale jinak nic. A dneska jen snad stovky horcaku. Ani obvykle holubinky tu nejsou.

1 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, někdy se člověk nesmí řídit tím, co se dočte.;-) Ale přeju vám velký úlovek, sekaná je moc fajn. Já dnes dělám plněné papriky (houby+mleté maso), taky dobrota!

0 0
možnosti
  • Počet článků 658
  • Celková karma 27,38
  • Průměrná čtenost 886x
Jsem obyčejná ženská, která chce svým psaním potěšit, naladit a někdy i rozesmát.

Seznam rubrik