Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Z

Zoro.Vomáčka

20. 1. 2012 8:54
...toz ja to vidim takhle....

X...existuje poradi statu dle pojeti etiky a moralky vetsiny lidicekv nem...

X...takovy to DNA, co ma kazdej v kostech vod narozeni...

X...a co se mu tvori vlivem kolektivniho nevedomi...

X...no a rika se tomu korupce - a knedlikov je na skvelym 58 miste....

X...co tim chce vomacka rict - s koruci se neda zatocit - je to totiz kolektivni vycurana vlastnost toho kteryho naroda.....

0 0
možnosti
Z

Zoro.Vomáčka

20. 1. 2012 8:54
Re: ...toz ja to vidim takhle....

X...http://www.transparency.de/Tabellarisches-Ranking.1745.0.html

X...PS . samozrejme my tadydlenc v diskusich sme jini, nevycurani  - my nepatrime k vetsine...

0 0
možnosti
G

Gašpo_3

19. 1. 2012 8:23
Korupcia je súčasť systému

a na nej stojí i padá existencia politických strán. Je to pragmatický fakt. Bez korupcie nebudú sponzori a partaje chcípnu.

Je to len jedna z absurdít systému, ktorý sa našťastie blíži k svojmu koncu. Rozhodujúcu ranu mu zasadí dlhová pasca, ktorá je tiež výsledkom systémovej chyby.

Ruku na srdce, zdravý rozum hovorí že systém politických strán sa už prežil. Riadenie štátu na princípu nejakej fiktívnej ideológie, ktorá má len poslúžiť ako maskovacia sieť pre bohapusté okrádanie daňových poplatníkov prináša svoju poslednú "úrodu". Strany sú už nielenže zbytočné, ale priamo škodlivé, pretože sú inkubátorom pre všehoschopných neschopných, ktorí využívajú partajné krytie pre svoje zištné zámery.

Može fungovať tak zložitý organizmus ako je štát, pokiaľ ho vedú existencie ktorích jedinou kvalifikáciou je stranícka knižka?

Štát k prosperite možu doviesť len jednotlivci volení podľa vzdelania, praxe a schopností, s majetkovou i trestnou zodpovednosťou a odvolateľnosťou.

0 0
možnosti
JT

JuraT

16. 1. 2012 11:59
Vážení přátelé - ANO.

Máte všichni pravdu. Pouze připomínám, že náš tč. premiér vyhlásil, že proti korupci již netřeba bojovat, neboť on již vše zařídil. Tak ať prosímvás nejste  za partyzány v dávno osvobozené vlasti [>-].

0 0
možnosti
A

Auguste.Maquet

17. 1. 2012 2:44
Re: Vážení přátelé - ANO.

Jurášku, a že by něco takového řekl, to vám poradil kdo?

4 0
možnosti
PK

bakules2

16. 1. 2012 8:59
tento nesmysl o anonymních akcii

vypustila soc.dem a hle jak se ujal.Už o tom melou i VV aby náhodou nezůstali pozadu.Akcie jsou tu stovky  let a budou i stovky let po tom co zmízí socialističtí škůdci.Co peníze? nejsou náhodou taky anonymní??;-D Zrušit!na každou stovku natisknout čí je.Já Vám dám vy korupčníci;-D

2 0
možnosti
TA

tajny agent

21. 1. 2012 3:19
Re: tento nesmysl o anonymních akcii

Jaky nsmysl ... tak pokud vim krome nas jsou tyto akcie povoleny na nejakem ostrove nuru nabo tak neco a na jeste jednom ... mozna ...

0 0
možnosti
MBI

nebolševik

16. 1. 2012 8:10
vážená dámo,

než zase začnete uvolňovat své skvělé nápady, zjistěte si alespoň něco málo o tématu, ke kterému se račte vyjadřovat. Akciové společnosti existují  od roku 1602, kdy byla v Nizozemsku založena proslulá Východoindická společnost. Od té doby až příchodu socialistických velemudrců byly akcie prostě cennými papíry, které si mohl koupit každý, kdo o to měl zájem. On to byl koneckonců původní záměr - prodejem akcií získat kapitál pro provoz společnosti. Bylo to tak běžné, že  francouzský výraz pro akciovou společnost  "societé anonyme" (v překladu společnost s neznámými vlastníky) je od tohoto faktu přímo odvozen. V italštině je to podobné. Snaha omezit "korupci" tímto způsobem je dost naivní a lze předpokládat, že jediným výsledkem bude ztížení obchodování na burzách. K námitce, která se jistě ozve - že totiž jsme jedním z posledních států, který má ještě akcie na doručitele nelze říci nic jiného, než že to se zde řečeným nemá žádnou souvislost.

1 0
možnosti
TA

tajny agent

21. 1. 2012 3:20
Re: vážená dámo,

Aha takze kdyz svet prosel vyvojem tak my jako legitimne nemusime protoze legitimni je drzet se starych h..

0 0
možnosti
JN

Já, Claudius

16. 1. 2012 8:04
Teda, to jste si dovolila moc!

0 0
možnosti
MH

žebro

15. 1. 2012 16:22
HA HA HA

Kdo chce s čím zatočit?běžte se vysmát,to už se bil v prsa JOHN, že zatočí s korupcí a raději od toho utekl ,Nečas ten akorát kecá a neudělá nic protože se ta korupce týká hlavně ODS stačí pár příkladů PROMOPRO ,OPEN KARD ,SLÁVIE PAN HŘEBÍČEK,nikdy se nic neobjasní ,Rv[>-]protože hlavně nechávají rozkrádat stát ODS ,nemá cenu se rozčilovat,ale je škoda ,že na ty jejich zlodějiny doplácíme my tady dole,každý jen nadávává k volbám nechodí a to je zásadní chyba.Rv[>-]EU

0 0
možnosti
JA

pefben2

16. 1. 2012 9:00
Re: HA HA HA

Sám jste se zasmál v nadpisu.

Asi svým plkům.... ;-D

0 0
možnosti
J

jack095

15. 1. 2012 13:41
Korupčníci nebo kulaci ?

Kdo si dnes vzpomene ma zatáčení s" kulaky" po nástupu komunistů?  Nakonec vedelo k popravě Milady Horákové, rozkradení (znárodnění)  soukromého majetku a po řtyřiceti letch naprosté devastace národního hospodářství.

Obávám se, že dnešní hony na korupčníky a celková politika EU vedou stejným směrem.

3 0
možnosti
JM

saho1

15. 1. 2012 15:48
Re: Korupčníci nebo kulaci ?

Vidíš, komunistům trvala devastace národního majetku 40 let a těmto našim rádiby politikum to trvalo cca 10-15 let.Rv

0 0
možnosti
VZP

vítek z prčice

15. 1. 2012 11:26
nezatočíme s ničím

Dokud nedojde k zásadní změně politických poměrů, například k návratu osvědčené monarchie (v EU jich je celá řada, Velkou Británií počínaje), tak nezatočíme s ničím. Prohnilost je již taková, že žádné volby nemohou věci změnit. Špatná je nejen vláda, ale i opozice. A lumpové příliš provázaní. Ani žádná nová strana to nemůže změnit, nedej bože aby voliči naletěli třeba nějaké Klausostraně blábolící o suverenitě. Suverenitu v plném slova smyslu jsme v posledním století neměli a nemáme. Můžeme ji ztratit asi tak, jako stará prostitutka panenství. Takže čekejme nový Vítězný listopad či co. :-)

P.S. Váš blog se čte velmi špatně, skáčete z myšlenky na myšlenku a ta hlavní jaksi uniká nebo zaniká.

2 0
možnosti
JV

jafava

15. 1. 2012 9:11
Těch věcí, které u nás tak dobře vytvářejí korupční možnosti

bude asi podstatně více než jen anonymní akcie, ale někde se už konečně musí začít. ;-€!

2 0
možnosti
  • Počet článků 259
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2881x
introvert a pesimista-)