Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SF

Stary Fafa

21. 2. 2011 7:50
Pani Vladko

mam obavy, ze rentgenologa si nebudete vybirat. Proste se Vam jednoho dne muze stat, ze Vase snimky bude odecitat nekdo, kdo se zucastnil akce D-O.

0 0
možnosti
PK

repanak

21. 2. 2011 5:31
Paní Špidlová,

VIP bloggerka by neměla být tak manipulovatelná mediálními masážemi včetně Blesku a zachovat chladnou hlavu. Pravdou je, že Hrabovského jsem nikdy neměl rád ani před r.89 ani po - jak otočil. Ale myslíte si, že bez "boje" tady něco můžete měnit? Za chybu odborářů bych považoval, kdyby pro lékaře Engela ev. Volemana neměli v záloze přijatelná místa a tak trochu to mučednictví nevyužili. Docela by mě zajímalo jak jsou ti Vaši lékaři v opěvovaném privátním hodnoceni? Příště se obujte třeba do tunelu Blanka, to ale není tak jednoduché jako plivnout na doktory.

0 0
možnosti
MP

Martin V2

21. 2. 2011 7:15
Re: Paní Špidlová,

Z čeho máte pocit, že plive? Prostě píše, že to byla úspěšná akce, takže je spíš chválí nebo ne?

0 0
možnosti
JH

hurkajan

21. 2. 2011 4:16
pochopitelné

by bylo žádat snížení platů u korupčníků a jiných zakuklených kulichů s politiky v čele a tím doložit ryzost solidarity s občany země tedy nikoliv obráceně když oni kradou já z toho chci také a ostatní mi mohou být ukradení...omyl ti ostatní vám budou muset přispět na vaše výpalné a otázkou blízké budoucnosti je třeba se zeptat z čeho při šokové terapii naší vlády...z čeho budou brát pojišťovny a stát při klesajících daních které za poslední tři roky nabraly rychlost nezvladatelné střely

0 0
možnosti

jarinka

20. 2. 2011 20:25
Klikla jsem vám na karmu,

paní Špidlová, za odvahu. Protože jste napsala svůj názor (i můj), ačkoliv jste věděla, že se v diskuzi může objevit i neslušný příspěvek. Lidé přece nemusí mít shodné názory, a přesto by neměli napadat druhého v osobní rovině, jako se to stalo zde v 16.32 a v 17.09.

0 0
možnosti
VS

vladkaSpidlova

20. 2. 2011 20:48
Re: Klikla jsem vám na karmu,

za karmu i souhlas dik-)))Je naprosto pravdive ono uz lehce omsele klise, ze kdyz diskutujici nesouhlasi s clankem, ale nema argumenty, uchyluje se k osobnim utokum na autora. A stejne otrepane, lec pravdive je to, ze to nevypovida nic o urovni autora, ale hodne o urovni diskutujiciho.

0 0
možnosti
SA

Saltos Alim

20. 2. 2011 18:18
Nechci zlobit

Paní autorko, kde máte osobní smlouvu se zdravotníky co Vás "berou  jako rukojmí, a vydírají". Který zdravotník se osobně zavázal že o Vás bude pečovat, zaručí trvalé zdraví až nesmrtelnost. O Vaše zdraví má dle ústavy dbát stát, a z toho titulu konat. Jo že  na  to v minulosti dlabal je něco jiného. Zmínce o možných následovnících včetně popelářů  uniká fakt výsadního postavení zdravotnictví které nepotřebujete asi denně, ale nutně ihned jakmile jste osobně v kritické či krizové situaci a jde o zdraví nebo život, což jinde prostě chybí.  O peníze jde vždy, ale je věcí státu aby je nevyhazoval oknem a upravila se hlavně složka zbytečných výdajů, třeba pro partaje, nepotřebné  instituce, zastavilo rozkrádání, a i ve zdravotnictví nalévání do děravých mís. Žiijeme prostě v jiných poměrech než před  Listopadem, je tu neviditelná ruka trhu s výkyvy, jen je nutno se orientovat - a bude líp. 8-o

0 0
možnosti
JV

jafava

21. 2. 2011 6:21
Re: Nechci zlobit

To snad ne, o své zdraví si člověk musí pečovat sám a v případě nemoci, od toho jsou zde zdravotní pojišťovny, které se starají o zajištění zdravotní péče a taky ji hradí z peněz, zaplacených jim z tzv. zdravotního pojištění.

Zdravotnictví a zdravotní péče nikdy nebyly zadarmo, ani za bolševika; to se jenom tak říkalo, zdravotní pojištění se z výplaty strhávalo vždy.

Ač má občan smlouvu se zdravotní pojišťovnou, byl vzat jako rukojmí nepřímo. Vždyť koho měl oslovit slogan "Náš exodus, váš exitus?", byly to snad zdravotní pojišťovny? Proč sanitkopohřebák jezdil po ulicích a nepřemisťoval se ukrytý v kamionu mezi ústředími jednotlivých zdravotních pojišťoven a proč lékařští odboráři nesdělovali zaměstnancům zdravotních pojišťoven, že když odejdou, oni budou bez práce?

Seltos Alime, nějak Vám unikají detaily a logické souvislosti.:-/

0 0
možnosti
MV

marek.voksay,blogidnes

20. 2. 2011 16:59
Zdravím paní Vlaďko....

karma pro vás . Doktorům-vyděračům se rozhodně ustupovat nemělo- naprosto souhlasím.R^

0 0
možnosti
VS

vladkaSpidlova

20. 2. 2011 20:49
Re: Zdravím paní Vlaďko....

díky-)))

0 0
možnosti
CJP

Ctihodnost Já První

20. 2. 2011 16:48
A čekala jste, paní Špidlová, něco jiného ?

Že doktoři vyhrají bylo jasné i školákům . Napsala jste útočný blog o ničem a jaksi po sezóně . Zbytečně kazíte nedělní pohodu a čekáte u monitoru na přebohatou diskuzi . Ale nějak  Vám už ujel vlak.  

0 0
možnosti
VS

vladkaSpidlova

20. 2. 2011 16:53
Re: A čekala jste, paní Špidlová, něco jiného ?

Necekam u monitoru...hraju Age of Empires...-)))))Take lekar, Vase ctihodnosti???-))))))))))))

0 0
možnosti
KN

Karl Novak

20. 2. 2011 16:19
Máte samozřejmě pravdu !

Jen si myslím, že to o těch zajímavých časech je čínské přání.

Přejí si navzájem, aby nemuseli žít v zajímavých časech.

0 0
možnosti
VS

vladkaSpidlova

20. 2. 2011 16:21
Re: Máte samozřejmě pravdu !

aha...diky za upresneni....ale opravovat to nebudu, bo bych vypadala jako moc chytra-)))Takhle se alespon chybicka vloudila, ale priste se uz nespletu-))))

0 0
možnosti
JM

jmitas

20. 2. 2011 16:13
Paní Vlaďko...

;-Dsrazily se nám myšlenky. Mám podobné názory. Ventiloval jsem je přes v dnešní úvaze Derniéra doktorské akce. ZdravímR^mitacekV

0 0
možnosti
VS

vladkaSpidlova

20. 2. 2011 16:19
Re: Paní Vlaďko...

Zdravim tez...a to mam z toho, ze nejdriv pisu a pak ctu ostatni blogy-)))))Jdu na ten Vas-))))

0 0
možnosti
JH

Jenda Chodec

20. 2. 2011 15:52
Vymývání hlav

Článek nic moc a mě se vtírá myšlenka, není to podobné jako když nám vláda zvýší daně s odkazem a strašením oním bájným Řeckem jen proto aby mohla i nadále valit ta 20letá zlodějna na státních zakázkách napříč republikou a resorty a nehorázné plýtvání. Zajímavé že lidé málo píší o těchto případech a teď jím byla hozena kost v podobě mysteriozního "vyděrače v bílém" . Na závěr...nejsem doktor ani s nima nemám nic společného a vadila mi forma protestu, ale ještě více mi vadí ta závist, démonizování a urážky kohokoliv kdo se ozve. Nezbývá než zatleskat polikům, kterým se povedlo to co by jím mohl závidět i svého času mistr v manipulování s lidmi a jejich smýšlením Pepa Geblsů

0 0
možnosti
  • Počet článků 259
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2871x
introvert a pesimista-)