Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

socbubák

17. 12. 2009 23:12
Žadatelé o azyl...chicht

Řekněme si to na rovinu. Pokud mne v nějaké zemi tak strašně diskriminují, že je to o "život", zdrhnu do první vedlejší země, jen abych si uchránil holý život. Jsme v EU, utíkat před "diskriminací" se dá leckam. Na jih do tepla, na sever do sociálně silných zemí, na východ, kde se ztratí celé populace, aniž by někomu překážely. Ale naši "trpící" obvykle zdrhají do zemí, o nichž byla pár dní před exodem v TV reportáž o veliké pohodě azylantů, o báječném začlenění, toleranci, štědré sociální podpoře...a když je odtamtud vyhodí, vrací se naši "trpící" kam ? Zpátky do země, kde je "tloukli" do hlavičky kvůli barvě pleti...to jistě. Všichni tomu věříme. Nikdo skutečně trpící se nevrátí tam, kde ho údajně chtějí zabít, když už jednou tam odsud vypadl. Prachsprostá vypočítavost. A podle toho by se jim mělo měřit při výplatě dávek apod. Ne podle nářků, ale podle skutečných důvodů. Máme na to finance ? Invalidé pořádají sbírky na svůj vozík a stát přitom bude živit tlupy lenochů ? Protestuji. 

0 0
možnosti
P

petrhajek.blog.idnes.cz

16. 12. 2009 10:52
je to tak,

vi to kazdy... ale nikdo z politiku nic nedela a po vzoru pstrosa strka hlavu do pisku. Hlavne aby je nekdo nenarknul z diskriminace. A kdyz je nekdo narkne, tak se hlavne nebranit, nevysvetlovat, ale kouknout se do zeme, zasoupat nohama a jen spitnou "Ja vim... ale my s tim neco udelame..."

0 0
možnosti
L

lutra

15. 12. 2009 20:14
Jaképak menšiny

Jestli někdo tvrdí, že si dovede představit, jak to příslušníci národnostních menšin mají těžké , potom je na místě otázka, proč jsou vlastně Cikáni národnostní menšinou. Je to jenom proto, že si to sami vybrali. V r.90 nebo kdy se deklarovali jako romská národnostní menšina. Nechtěli tudíž být nadále normálními občany této země, sami si rozhodli, že chtějí být něco extra. Přitom to ale je v demokracii záležitost každého jednotlivce. Nikdo přece nemůže nutit občana této země, a't už se hlásí k jakékoliv národnosti, aby se hlásil taky k národnostní menšině. K romské národnodtní menšině se ovšem hlásí asi všichni Cikáni v ČR, nikdy jsem neslyšel žádného Cikána, že by se distancoval od těch řvoucích aktivistů, kteří hovoří za romskou národnostní menšinu.

0 0
možnosti
JS

Kolumbo

14. 12. 2009 21:54
Komunistické řešení

bylo - no - prostě komunistické. Co takhle nikoho do práce nenutit, ale nikomu nic zadarmo nedávat? A za krádeže strčit do lochu. ten by musel být levnější než to co vidíme dnes - vidím to na nějaké baráky, palanda, strava na úrovni volenského kádéčka, práce minimálně na úklidu, v kuchyni a opravách. za desetinu dnešních nákladů.

0 0
možnosti
MS

blob

12. 12. 2009 13:45
jestli

dostanou zase byty a všechny možné dávky zpětně, bude dost voličů DS.

0 0
možnosti
ZK

SID09

14. 12. 2009 7:19
Re: jestli

A jak to bude se sociálním a zdravotním zabezpečením ? Kdo to bude doplácet ? Nebo se jim to nějak promine ? ?!!!!

0 0
možnosti
SS

albertan_bear

12. 12. 2009 5:31
Hezky zpatky ...

Hezky si je vemte zpatky, z mych dani je zivit nebudem a jestli chcete muzeme pridat East Indians, Pakis, Jamajcany, Somalce ...

0 0
možnosti
CAS

cara al sol

12. 12. 2009 7:09
Re: Hezky zpatky ...

Nám stačí naši "Indiáni", díky. Nějaké Somálce prý nám přidělí Barroso s Barotem. Možná by pro začátek stačilo, kdyby kanadští politici přestali strkat nos do našich věcí a místo toho se zamysleli nad azylovou politikou. My se pokusíme upravit tu naši. Zdravím do Kanady.

0 0
možnosti
V

Vikina

12. 12. 2009 2:26
Mimochodem,

vůbec tu nebylo zmíněno, že si kanadská vládní místa stěžovala na skutečnost, že někdo v ČR tuto emigrantskou migraci organizoval a řídil. Takže někdo si namastil kapsu na zařízení odletu Romů, a majorita to nakonec všechno zaplatí.

0 0
možnosti
N

norayellow

12. 12. 2009 8:33
Re: Mimochodem,

To neni zmineno nikde. To se do masaze mozku mas nehodi. Prestali by proklinat Canadu a porozhledli se doma kdo jim za prachy dela ve svete ostudu, asi by nasli nitky hodne vysoko. Take nebylo nikde zmineno, ze z ceske strany byla porusena smlouva ktera stanovuje pravidla pro bezvizovy styk s Canadou. Take nebylo nikde zmineno, ze vice statu EU s Canadou ma stale viza - napr. Bulharsko a Rumunsko. Takze kricet ze jsou jedini v EU je nesmysl. Ono toho nebylo zmineno vice, protoze se prece vzdycky musi najit vinik nekde jinde.

0 0
možnosti
PK

Ccecil

12. 12. 2009 0:40
máte pravdu

nikdo na tom nic nezmění

0 0
možnosti
V

Vikina

11. 12. 2009 18:34
Inu, napsat pravdu

je vždycky nekorektní. Tak pozor, aby Vás neposlali do Kostnice, tam si prý s takovými už vědí rady ;-D;-D.

Jinak samozřejmě karma ;-)

0 0
možnosti
VNP

veš na pleši

11. 12. 2009 17:58
Nenávisti??

Okolo Vás se zřejmě baletí po špičkách a nemluví, aby to radši nebyla nenávist, co?

0 0
možnosti
VNP

veš na pleši

11. 12. 2009 17:58
Re: Nenávisti??

Pardon. Patří Dežovi dole.

0 0
možnosti
  • Počet článků 259
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2871x
introvert a pesimista-)