Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PJ

Petr Johan

5. 5. 2010 12:45
Dobrý den Vlaďko,

myslím, že by se stačilo zamyslet, jak jsme nechali (všichni) dopadnout krajské volby a kdo tam dnes sedí na trůně a vydává nařízení.

Jak jsme se měli nádherně před tím, než tam nastoupila ta rudooranžová lůza.

Buď si z toho konečně vezmou všichni ponaučení, nebo se to bude prostě neustále opakovat - z bláta do houna.

0 0
možnosti
ŠB

stařec bez moře

4. 5. 2010 9:44
obyčejný člověk je ten, co se nedostane

ani ke drobkům, které upadnou z koryta, u kterého jsou namačkaní ti neobyčejní.

0 0
možnosti
MZ

bobanz

30. 4. 2010 12:41
...

Učitelé! Máte vynikající příklad. Na vlastní kůži naše mladá generace zažila jak to chodilo za komoušů. Můžete to názorně vyučovat v občanské nauce! Papaláš zvedl telefon a podělaní ředitelé a učitelé stáhli zadky.

0 0
možnosti
K

kaktusak

29. 4. 2010 0:48
Asi se bojí o práci. To víte, kapitalismus.

0 0
možnosti
JK

MiroTR

29. 4. 2010 6:05
Re: Asi se bojí o práci. To víte, kapitalismus.

Jenomže tohle práve nemá nic společného z kapitalismem.  To je dobrá ukázka totalitních praktik. :-/  Přesně jako dřív - papalásovi stačí zvednout telefon. :-/

0 0
možnosti
V

vlastik+++

28. 4. 2010 23:56
Kantoři

byli připos... za každýho režimu. Za komoušů zapřísáhlí ateisti, po roce 89 lezou do kostelů. Stěžují si na své povolání,  ale budou se ho držet jako klíště. Je to pochopitelný protože nic jinýho neumí a v dnešní době krize by skončili na úřadě práce. Takhle stačí ohnout hřbet a při každejch volbách maj zajištěný nárůst platů, je jedno jestli od modrejch nebo růžovejch.

0 0
možnosti
TJ

tojuska

29. 4. 2010 0:34
Re: Kantoři

A co umíte vy, chytráku, kromě blbých keců?

0 0
možnosti
JS

jaroslav-s

28. 4. 2010 22:59
dobrý nápad II.

 ... Ne strachu z Paroubka, ale strachu o naše malá česká "dobrá bydla". Nebudu to zde více rozvádět, domyslemem sami. Vžzy´t sám výsledek těch studentských voleb to ukázala nad slunce jasněji. Ředitelé zvolili, pochopitelně, "dobrá bydla". Zvolili strach. A předali ho dál svým žákům. Gratuluji. Ráthům a spol. nešlo o to, že by studenti promarnili pár okamžiků studia. TY volby by byly sami o sobě dost kvalitním studiem. Šlo o to, že by nemusela zvítězit ČSSD. Ta ČSSD, která je ústy předsedy i různými agenturami a sázkaři označovaná za jasného vítěze voleb. prostě by mohla dostat na p...l. A mohl by to být nebezpečný signál. Signál o tom, že nemusíme mít strach. Źe naše děti nemají strach. Nestalo se. Mají....

0 0
možnosti
DC

Morningstar

29. 4. 2010 9:22
Re: dobrý nápad II.

Souhlas R^

0 0
možnosti
JS

jaroslav-s

28. 4. 2010 22:59
dobrý nápad I.

Myslím, že ty studentské volby, tedy hra na volby, nebo volby nanečisto byly dost dobrý nápad. Atak ze strany CSSD je zřejmý. Studenti a mládež obecně nejsou většinou zatíženi strachem o "dobré bydlo", své blízké a karieru (ještě žádnou nemají). A navíc jsou většinou progrsivnější než starší ročníky. Na čem si mysíte, že staví ČSSD? Na programu? Na tvářích? Kdepak na prostém strachu.... (pokračování)

0 0
možnosti

jarinka

28. 4. 2010 16:20
To snad není možné.

Postavit ve škole urnu a vhazovat do ní lístečky - no promiňte, to je hra pro pětileté děti. Co brání učitelům, aby ve svých hodinách probírali se studenty různá politická témata? Nebo aby si po vyučování někam sedli a povykládali? Ať se mladí učí myslet a mluvit, a ne psát anonymní vzkazy. Jestli učitelé nemají nic jiného na práci, než přemýšlet o "studentských volbách", ať se pak nediví, že nemají autoritu.

0 0
možnosti
VH

cvlad

28. 4. 2010 18:27
Re: To snad není možné.

mladí umí myslet a proto se paroubkovcům nelíbí, protože jim většinou nežerou řeči o tom žě 30kč u doktora je to co je připraví o sociální jistotu nebo že dluhy se neplatí nebo že zajistí důchod 15000.Oni sice nevyrostli v socialistickém ráji před r.89 ale určitě se jich do něj většina nechce podívat.

0 0
možnosti
PH

petrph

28. 4. 2010 14:28
no a to si představte,

že hrdinné ministerstvo školství, které se od této akce rovněž distancovalo vede  ministryně za ODS, paní Kopicová. Takže, stejně jako už pár let předstupují učitelé a ředitelé před své studenty a vysvětlují že oni už budou maturovat podle nové státní maturity, a pak to zase odvolávají a vracejí se ke starému způsobu, tak stejně prostě oznámí, že ministerstvo doporučilo nekonat studentské volby. Hádám že to není poprvé ani naposled co se studenti s něčím takovým setkají, aby učitelé museli pro jednou  být za Ramba...:-/

0 0
možnosti
AK

Tonda Brno

28. 4. 2010 14:24
Doufám, že si to ti mladí zapamatují

a ti co již můžou volit jim to dají za měsíc jasně najevo koho si tu nepřejí.

Pokud to začíná jen takovou hloupostí, jako jsou studentské volby nanečisto, kde stejně ještě většina z nich nemá věk na normální volby, jak to potom bude pokračovat pokud opravdu vyhrají a budou mít v parlamentu většinu s komoušama. Mladí nedejte se a vystavte Paroubkovi a jeho kumpánům z čSSD STOP.

0 0
možnosti
E

ELAPHURUS

28. 4. 2010 17:46
Re: Doufám, že si to ti mladí zapamatují

Přihlášeno bylo 2,5 % osmnáctiletých z celé ČR.... Možná 2 ze tří k žádným volbám nepůjdou... Takže % poněkud nízké.....

0 0
možnosti
  • Počet článků 259
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2871x
introvert a pesimista-)