Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Miska Kvakin

28. 1. 2012 3:10
Máte dost pravdy

Např. kamery jsou skutečně ledaskde, nicméně, jsou skutečně využívány pro usvědčení zločinců? To bycho, asi museli mít jiné zákony. Na druhé straně, že je zneužije státní aparát v případě potřeby proti nespokojeným občanům, je věc více než jistá - vždyť vláda celým svým jednáním dokazuje, že je PROTI občanům.

Stejné platí i o dalších věcech, o nichž píšete. (Vikina)

0 0
možnosti
E

evon

27. 1. 2012 20:45
To je ale slátanina...

A už vůbec nechápu název "Salámová metoda", což vypadalo nesmírně hezky...

Ale k textu:

Samozřejmě že v pravém slova smyslu moc svobodní nejsme. Nemůžu říkat nahlas své názory na cikány, nemůžu dostat úvěr, který lump s těmi správnými konexemi dostane, nemůžu ani celou řadu jiných věcí... Ale zaplaťpánbůh za kamery, které usvědčují různé .ajzly a .aunery!!! A je mi úplně buřt (lépe řečeno "salám"), že - jak se domníváte - by mě někdy někdo mohl vidět. A rád budu nést ještě nějaké to "příkoří a nespravedlnost" navrch, jen když .ajzlové dostanou alespoň díky něčemu (např. těm kamerám) po hubě.

0 0
možnosti

jarinka

27. 1. 2012 8:46
Ano,

a vezměte si ještě, jakou svobodu připravili v novém režimu zaměstnavatelé svým zaměstnancům. Kamery v provozech, v obchodech i v prostorách pro personál. Prodavačka mi řekne, že nesmí se zákazníkem promluvit o něčem jiném než o obchodu (např. o počasí nebo o dětech) více než jednou větou, zato má nařízeno podívat se zákazníkovi do vozíku, jestli nekradl, a pak mu poděkovat za nákup.

0 0
možnosti
JD

pedr64

27. 1. 2012 7:36
podívejte se na to i z druhé strany

jsme družstevní barák po kompletní rekonstrukci, do které jsme dali nekřesťanské miliony. Chtěli jsme proto do výtahů a vstupního prostoru dát kamerový systém. Podle zákona na ochranu osobních údajů musí v tomto případě souhlasit 100ˇ% nájemníků. Z 91 partají nesouhlasila jedna ženská, takže kamery nemáme. zato už máme posprejovanou zeď, rozbité schránky a poškrábaný výtah. Tak co máme dělat? Pořídit si na 24 hodin denně liftboye, v našem případě dva?

1 0
možnosti
PP

Vohon

27. 1. 2012 9:38
Re: podívejte se na to i z druhé strany

No jo... Ona má každá mince dvě strany.

0 0
možnosti
SN

kuča

27. 1. 2012 4:46
Dobrý.................

:-)..............R^R^R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 259
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2881x
introvert a pesimista-)