Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ES

emeritni samec

24. 11. 2011 16:36
Nevím co myslíte sociálním státem.

O jakých darech mluvíte.Důchodové pojištění je normální pojištění a pojištěnci si ho zaplatili.Nikdo jim nic nedaroval a než byl důchodový fond vytunelován o 30miliard byl přebytkový.Proč vláda nechce zvýšit normálně pojistné a mlží pilíři.Soudný člověk si odpoví sám.Nějakých 20miliard na socky je ve státním rozpočtu pakatel.Mysím že jste pod mediálním tlakem hloupnutí jako většina.Vždyť se máme přeci dobře,hospody jsou plné nikdo nemá hlad,vždyť se utahovat opasky ještě dají abychom neohrozili naše šťasné kapitalistické zítřky.Ať přemýšlím jak chci tak nevidím že by za dvacet let vláda někomu něco dala ale vidím biliony které si vzala.Uvědomte si že na daních zaplatíte většiu toho co si vyděláte.v čem spoléháme na stát,snad v tom že bez práce neumřeme hlady.Máte pravdu takový luxus třeba odbourat.100miliard ročně si naši úspěšní z rozpočtu zaslouží.

1 0
možnosti
K

kaktusak

25. 11. 2011 0:05
Re: Nevím co myslíte sociálním státem.

2. pilíř je dalším z dlouhé řady dotovaných podnikání. Tak proto.

0 0
možnosti
V

Vhelsing3

24. 11. 2011 13:27
Utahovani opasku?

Projdete se mestem....podivejte se do hospod, restauraci....jsou vesmes plne...

Chodim do prace kolem kavarny, kde date za kavu a vodu 80kc...a je celou svoji oteviraci dobu plna....

Jake utahovani opasku???

Tyhle reformy jsou diletantske, k nicemu, to uz radsi nahore meli byt zastupci CSSD, kteri vetsinou jen slibuji a pak 4 roky maji ruce v kapsach....

Pral bych si nekoho jako byla Zelezna Lady...to by byly reformy...

0 0
možnosti
RF

Richard Fuld

24. 11. 2011 13:25
Trošku schizofrenní příspěvek

Na začátku jasný tah na branku. Země je rozkradená a mohou za to politici a jejich kmotři. Pak ale obrat o 180% a tvrzení, že si nás politici koupili a musíme vracet, co nám velkoryse dávali . 8-o Srovnejte si to v hlavě. Politici nic nerozdávají, ti maximálně přerozdělují. Kdyby jenom přerozdělovali, to by bylo fajn. Oni ale především drancují naši zemi. Kdyby nedrancovali, tak tu nemáme státní dluhy. Takže reformy, jsou jenom na to, aby měli politici dál z čeho krást. Protože stát už vyrabovali, tak teď musí začít rabovat v kapsách občanů a drancovat jejich budoucnost.

0 0
možnosti
VS

vladkaSpidlova

24. 11. 2011 13:30
Re: Trošku schizofrenní příspěvek

koukam, ze byste nepoznal ironii, ani kdyby vas kousla do nosu...-))

0 0
možnosti
  • Počet článků 259
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2881x
introvert a pesimista-)