Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

pesimistka7

30. 6. 2010 8:34
O co by bylo ve vztazích lépe

kdyby se ti dva snažili na vzájem se chápat, podporovali se (vždyť spolu si dělají svoje "doma"), byli "diplomatičtí" (vše lze říct více způsoby) a hlavně si uvědomili, že "jaké si to uděláš, takové to máš" opravdu platí a že dojde i na kompromisy (větší či menší). Kdyby si uvědomili, že by, kromě toho, co dělají společně, měli dopřávat i čas každý sám na sebe a pokud přijdou děti, že nastanou změny a uměli je oba přijmout a přizpůsobit ke vzájemné spokojenosti, samozřejmě vždy s ohledem na dítě/děti. "Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody" - tohle je opravdu okřídlené rčení, hodící se i na vztah. Když už to ale opravdu nejde, bylo by dobré, kdyby ti dva k sobě zůstali alespoň slušní. Tam, kde jsou děti to platí dvojnásob. A ještě něco: kamarádi a kamarádky nám dopřejí sluchu, sem tam mohou přidat i více či méně dobrou radu (ovšem pouze na základě toho, co vědí v drtivé většině jen z jedné strany), ale naše životy žijeme jen my sami a nikdo zvenčí do toho nikdy tak "neuvidí".

0 0
možnosti
ON

ondra.novacisko.cz

30. 6. 2010 7:37
Proč to ti chlapi dělají?

Proč? Já to vím. Zkuste se jich zeptat. Ono se totiž i jednostranně dá brečet. Jenže většinou pravda je někde jinde. Takže je klidně možné, že chlap chytil druhou mízu, ženská mu na to přišla a začala ho vydírat. To je normální. Začala zlobit, dělat potíže, nebo prostě byla ta špatná, jenže si to nedokáže přiznat. Nikdy nepřizná, že chyba je i na jeji straně.

 

Takže beru to tak, že tenhle článek je jen jeden pohled. Zeptat se toho mužského, určitě by tam byl i úplně diametrálně odlišný pohled.

0 0
možnosti
JK

pesimistka7

30. 6. 2010 8:57
Re: Proč to ti chlapi dělají?

Samozřejmě, že to bude jednostranné, pokud nesypou oba z dvojice své pohledy na věc na jednu osobu a ani tak ta jedna osoba nemůže říct, že do toho úplně vidí. Ovšem, že někdo "zblbne" pod vlivem další osoby, která ví jak na něj/ní a začne dělat věci "ultrasobecké" není úplně neobvyklé, protože se díky podpoře další osoby cítí být silný/á. To se děje na obou stranách a někdy mu/jí to dojde z odstupem času, někdy vůbec, to je život. Kolik lidí a jak moc je schopno sebereflexe? Navíc mnoho lidí není schopno komunikace ve vztahu a za ukončenými vztahy zůstává x starých "kdyby".

0 0
možnosti
L

Lafinta

29. 6. 2010 17:21
proč jsou ženy nevrlé

To jsou mi stížnosti na ženské pokolení - že jsou ženy na své mužíčky nevrlé, nutí ho i uklízet si  špinavé ponožky...no hanba. A zamysleli se ti muži, proč se z jejich manželek staly nevrlé společnice?? Možná, proto, že se sami chovali nesnesitelně? Nebo že by si špatně vybrali své partnerky? (tak častý argument, že žena si špatně vybrala partnera - grázla,alkoholika...)  ?? No a místo řešení problému je jednodušší prásknout do bot. 

0 0
možnosti
ML

m. l.

30. 6. 2010 9:47
Re: proč jsou ženy nevrlé

Ženy bývají nevrlé když mají pocit, že by chtěly vyměnit partnera. Ten pak obvykle hledá nějakou méně nevrlou, je z toho nevěra a důvod k rozvodu :-)

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

29. 6. 2010 12:43
proč to ti chlapi dělají?

Protože můžou! ;-D .....a ti co nemůžou, tak buď mlsně koukaj nebo moralizujou. ;-D

0 0
možnosti
BH

dropa

29. 6. 2010 13:32
Re: proč to ti chlapi dělají?

R^R^R^

0 0
možnosti

jjencek

29. 6. 2010 10:55
No asi proto, že (nejen) souložit s mladou holkou

vůbec není špatné! A ty moudra okolo, že se na něj stejně vykašle, to se neřeší, protože on třeba stejně dřív natáhne brka. Ale do té doby to bude stát zato!. A pro zajímavost, stejný názor jsem slyšel od ženy kolem 35ti, dvě děti, která se rozvedla s manželem a vzala si 60-tníka. S tím, že to asi nebude nadlouho, ale zato super.

0 0
možnosti
KH

Tobinka

29. 6. 2010 12:26
Re: No asi proto, že (nejen) souložit s mladou holkou

To víte, že jo.

Ženskou v nejlepších letech vyloženě baví hladit měkkou vrásčitou kůži a dýchat libý stařecký pach. Není nic erotičtějšího, než takové povislé bříško, chlupy v nose a pleška, Kam se hrabou mladí pevní kluci s širokýma ramenama, hladkým hrudníkem a kamennou erekcí...

;-D;-D;-D

0 0
možnosti
TV

tomtop

29. 6. 2010 9:47
škoda

že se tak rozumná ženská projevuje tak ...

copak jsou blbci jenom muži ? Všichni muži ? Název něco takového naznačuje...

O ženských, co oškubali chlapa, aniž kdy vydělali korunu, by bylo ...

0 0
možnosti
G

Gmur

29. 6. 2010 10:36
Re: škoda

nenaznacuje. Nazev je "Proc to ti chlapi delaji" a mluvi jen o nekolika pripadech.

Kdyby autroka tvrdila, ze to delaji vsichni, tak by napsala "Proc to chlapi delaji". To male slovicko, zajmeno poukazuje jen na tyhle pripadi. Tihle neznamena vsichni.

Jinak fakt znate zenu, ktera prijde za manzelem a rekne mu pujdes s detmi ven z bytu,prepisu ho na pritele? Ja si to neumim predstavit.

0 0
možnosti
SH0

sir Humphrey 007

28. 6. 2010 22:57
dyk de jen o výměnu genetické informace, tak jakýpacopa

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

29. 6. 2010 12:41
Re: dyk de jen o výměnu genetické informace, tak jakýpacopa

takový pokec mezi čtyřma stehnama;-D

0 0
možnosti
(

(_o-o_)

28. 6. 2010 22:33
Proč to ty ženský dělají?

Odtáhnout chlapa od rodiny a od dětí! .... Co si od takového vztahu slibují? Co ty mladé, krásné slečny očekávají od starého, rozvedeného páprdy?

0 0
možnosti

lepidlo999

28. 6. 2010 22:46
Re: Proč to ty ženský dělají?

Finanční zajištění a obdiv, kterého se od svých vrstevníků těžko dočkají. Ale já to holkám přeju, jen ať si to užijou. ;-D

0 0
možnosti
S

sidd

28. 6. 2010 22:06
Proč muži opouštějí manželky kvůli mladším?

Já bych se to pokusil shrnout. Muž má kromě základních životních potřeb ještě jednu, významem srovnatelnou s dýcháním. Je to potřeba průběžného chválení, obdivu a podpory. Můžeme se tomu smát, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co proti tomu můžeme dělat ;-)

Žena, kterou si bere, tuto jeho potřebu přirozeně a radostně naplňuje. Část žen si tuto schopnost udrží celý život, ať už nevědomky a přirozeně nebo vědomě s jakousi životní moudrostí. TAKOVOU ŽENU, pokud na sebe aspoň průměrně dbá, ŽÁDNÝ NORMÁLNÍ CHLAP NIKDY NEOPUSTÍ.Pokud takovou blbost v pominutí smyslů udělá, celý život toho pak lituje.

0 0
možnosti
S

sidd

28. 6. 2010 22:07
Re: Proč muži opouštějí manželky kvůli mladším?

Někteří muži ale po letech zjistí, že místo své původní radostné manželky mají doma permanentně otrávenou a negativní bytost, která si zachovala jediné životní hobby - kritizovat, buzerovat a veřejně shazovat, ponižovat a zesměšňovat svého manžela. Neznám příčinu tohoto ženského onemocnění zasahující podstatné procentu populace středního věku, ale je zcela zhoubné. Manžel takové ženy programově končí u manželky náhradní, která mu opět přirozeně a s radostí jeho životní potřeby naplňuje. A je to (promiňte milé dámy) jediné správné řešení a to i pokud jsou ve vztahu děti.

0 0
možnosti
V

vsamotar

28. 6. 2010 13:30
Strýc

Můj strýc se kdysi rozešel se svojí původní partnerkou pro neshody ohledně životních cílů. Ona chtěla jen budovat kariéru, on chtěl rodinu a děti. Posléze se zamiloval do jedné rozvedené ženské se dvěma dětmi. Ta dělala, že ho také miluje. Nastěhoval se k ní a dětem, prodal byt, do společné domácnosti a domácnosti tchyně investoval veškeré peníze. Svatbu však ona ne a ne připustit. Jeho to ani moc netrápilo. Měl děti (byť nevlastní), partnerku která ho "miluje". Byl vlastně šťastný a nic mu nechybělo. Děti dospěly. A ejhle. Partnerku skolila rakovina. Protože nebyli oddáni, neměl na nic nárok. Byt odkázala samozřejmě dětem a ty ho vyhnaly na ulici.

"Hlupák" řeknete si. Ano. Zamilovaný šťastný hlupák, který nemyslel na zítřek a jaksi předpokládal, že láska bude opětovaná. Mýlil se. Byl jen "ždímán". :-/

0 0
možnosti
S

sidd

28. 6. 2010 18:30
Re: Strýc

To musela být ale svině vychcaná. Nejdřív předstírá, že ho miluje a pak mazaně umře na rakovinu, aby ho vyždímala. Na takový zákeřný plán může přijít jenom ženská ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 259
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2871x
introvert a pesimista-)