Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Karel

8. 3. 2008 9:52
Váš článek považuji za hloupý - hodný IDNES

Do Sýrie jezdí spousta politiků a nikdo na ně neplive sliny ohledně spolupráce s teroristickou zemí.

Byl tam náměstek Pojar, pojede tam p. Kalousek, byl tam nedávno bývalý poradce prezidenta Cartera Z. Brzezinski a jiní.

Demokracie, milá paní Vlaďko, je o taky o mluvení. Vést rozhovor, snažit se porozumět - je to těžsí než vést jednoduché odsudky.

Kašlu na to jesli nás budou Rusáci poplácavat po rameni. Nechci aby u nás stálo zařízení, které umožuje provádět politiku preventivních jaderných úderů (system eliminuje odvetný úder napadeného protivníka).

Já si Vás paní Vlaďko dávám do Té kategorie lidí, o kterých mluvil pan filozof O. Štampach. Je to fenomén EU - ČR plná lidí, kteří volí ty strany, které hluboce působí  proti jejich vlastním osobním zájmům.

0 0
možnosti
VS

vladkaSpidlova

8. 3. 2008 11:33
Re: Váš článek považuji za hloupý - hodný IDNES

Váš diskusní příspěvek považuji za hloupý, hodný nesamostatného člověka, který od politiků očekává, že se o něj postarají.  Kupříkladu pan Kalousek tuším pojede do Sýrie jako vládní činitel vymáhat dluh, nikoliv na soukromou studijní cestu...to jen tak na okraj. Co se týče zařízení umož'nujícího preventivní jaderné útoky, mám za to, že též umožňuje obranu proti nim...preventivní obrana je pro mě lepší než budovat si za barákem soukromý kryt...to by bylo zřejmě dost náročné. Vás si, milý pane Karle, dávám do kategorie lidí, kteří žijí stylem - po nás potopa a volí strany, které jim zajistí jejich okamžitý prospěch za každou cenu. Pokud se tak nestane, dovedou tito lidé pouze naříkat nad svým nespravedlivým údělem, stěžovat si a obviňovat všechny prezidentem počínaje a vrátným na úřadu vlády konče. Ovšem bohužel nevím, jestli Vaši kategorii popsal nějaký filosof...ale to snad tak nevadí.

0 0
možnosti

x x x ....

7. 3. 2008 17:26
Pani Vladko napsala jste to vystižně.....

Pani Vladko napsala jste to vystížně, no ale za cestou Paroubka do Syrie, jsou daleko važnější důvody a tím by se měla zabyvat BISka jsou indicie, že Paroubek obchoduje ze zbráněmi a ta cesta byla obchodně konzultační, dokažete si představit tu ostudu pro ČR, když budou na to důkazy, některé tajné služby na tom již pracují.

0 0
možnosti
VS

vladkaSpidlova

7. 3. 2008 17:58
Re: Pani Vladko napsala jste to vystižně.....

Nezlobte se, ale tohle je na mě moc silný kafe...a pokud by to měla být pravda, jde z ní strach...

0 0
možnosti

VašekBrno

7. 3. 2008 16:29
no jo no

když jste dlouholetý volič ODS, tak těžko budete někdy volit ČSSD.. Není jednodušší napsat: jsem volič ODS a nikdy jinak! !

0 0
možnosti
PC

meloun

7. 3. 2008 15:42
zajímalo by mě proč mám volit ODS

je mi 33, jsem ženatý, příjem něco přes 30 tis.

- protože zrušili společné zdanění manželů?

-protože zvýšili inflaci a tím prodražili hypotéky?

-protože zavedli poplatky u lékaře a první 3 dny nemoci zrušili výplaty nemocenské?

-nebo snad proto, že zrušili státní podporu stavebnímu spoření?-nebo proto, že zvýšili dolní sazbu DPH, kam spadají věci každodenní potřeby?

0 0
možnosti
VS

vladkaSpidlova

7. 3. 2008 16:08
Re: zajímalo by mě proč mám volit ODS

no vidíte - mě je o dost víc než Vám, příjem mám o dost nižší než Vy, společné zdanění manželů jsem využít nikdy nemohla, stavební spoření jsem musela zrušit už docela dávno...co se týče inflace, tak zatím moc nepozoruji, že by se mé peněženky nějak dotkla..pořád si můžu koupit to, co potřebuju...do ordinace k doktorovi kvůlivá vysokému tlaku odnesu každý měsíc třicet korun a šedesát zaplatím za recept a zatím mě to neporazilo...tak nevím...pravda, nepotřebuji hypotéku, bydlím ve vlastním...-))))))Za cca tři měsíce po tom, čemu vláda říká reformy, je asi dost těžké objektivně soudit, nemyslíte?

0 0
možnosti

rapid87

7. 3. 2008 14:57
KSČM

Souhlasím, naštěstí máme v našem politickém spektru ještě silnou KSČM.

0 0
možnosti

jana

7. 3. 2008 16:13
Re: KSČM

8-oRv

0 0
možnosti

kagmark

7. 3. 2008 14:50
Víte

Milá paní napsala jste to docela slušně,ale bohužel zřejmě voliči ČSSD přemýšlí jinak. Je jim jedno,že Paroubek jedná třeba Usámou,hlavně když jim slíbí oranžové z nebe,cestu ze Štěchem zadarmo do Prahy na výlet jen za chvilku pískání před úřadem vlády. Hlavně naslibovat,před volbami uplatit a zrušit poplatky. Je vidět,že 40% našeho národa mu uvěří a lístek mu hodí. Co je jim po nějakých dluzích,které budou platit ještě jejich děti! Z toho by mělo být všem smutno. A pokud tam tenhle Marťan bude,politika bude pořád větší a větší žumpa.

0 0
možnosti

jirspi

7. 3. 2008 14:17
Sýrie - Nesýrie - zapomínáte, kde žijete...

Jyrka slíbil, že když vyhraje volby, tak okamžitě zruší poplatky u lékařů - a rázem má skoro 40% ...

0 0
možnosti

Tom

7. 3. 2008 14:13
Proč volit ODS

To je věc názoru. Nejsem volič ODS, no a co ? Každý má právo volit koho chce. ;-D

0 0
možnosti
BVČ

bývalý volič ČSSD

7. 3. 2008 14:09
Docela výstižně napsané.

Souběžně se asi jednalo o svatební cestu za partajní peníze. No kdo z vás to má?

V této partaji není alternativa - druhý v pořadí opohlavkovaný moralista Rath s několika manželkomilenkami bude totéž ve stejném růžovém odstínu.

0 0
možnosti

plech

7. 3. 2008 13:54
Ten idnes

už mě přestává bavit. To je samý lezení do trdele ODS a Klausovi, fakt si začínám myslet, že je to stranický deník. Tady stačí napsat parouback fuj a hned je z vás spisovatel. ODS jsem volil - pro rejpaly.

Fakt k :-©

0 0
možnosti

janak

7. 3. 2008 13:56
Re: Ten idnes

tak je vol dál ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 259
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2871x
introvert a pesimista-)