Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pavel

5. 11. 2007 7:06
Presne tak

Deti uz v rannim veku objevuji rozdili a chtej se libit a tak dale a dokazou hodne potrapit ..vsichni sme byli deti a vime o tom...je to proste objevovani sebe a sveta, sveho mista v nem jak fyzicky tak psychicky ! Je to dano prirodou a nase vedomi se nasim okolim a jeho pristupem k nam rozviji...Kulinsky moc dobre vedel co dela -mal na to moc, silu, penize a vedomi..staci ta divenka ktera doted tvrdi o slibu kterej mu dala-moc sikovnej chlapik to byl ;-O;-O. Mel na to fyzicky a psychicky  aby divenkama manipuloval jak chtel a s kazdou dle jeji povahy..dle jejichvypovedi- neco zastrasoval, neco miloval, nekde sluvko , nekde pohled..Kolik devcat ted uz  zen mozna nema zazemi aby vstalo a reklo jo, von to delal ?!!

0 0
možnosti
MB

ma.bre

4. 11. 2007 22:40
Mně se spíš zdá,

že vy tady řešíte pořád, jestli ta děvčata věděla nebo nevěděla, jestli vy (muži) byste odolali nebo neodolali. Já bych spíš řešila to, jestli se skutečně vůbec něco stalo nebo jestli si jedna zhrzená něco vymyslela a ty ostatní si najednou taky vzpomněly, že je pan Kulínský pohladil po hlavičce, jak hezky zpívají, a že byly vlastně zneužity.

Už jsem se s tím setkala, jak takový chudinka, se kterým nechtěl nikdo kamarádit, protože byl rozmazlený a sobecký, prásknul na spolužáka, že ho šikanuje. Všichni věděli, že to není pravda, ale přesto si to ten druhý odskákal.

0 0
možnosti

Vladimir Danicek

4. 11. 2007 19:58
Ja s Vami souhlasim

Nevim jestli jsou obeti ty divky anebo pan Kulinsky. Preci jenom okolnosti tohoto pripadu jsou vice nez podivne. ale poku de skutecne stalo co ty divky rikaji pak si za to nemohou sami na to je paragraf pohlavniho zneuziti zavisle osoby.

Ja osobne preji vsem aby se pravda prokazala a jestli je pan Kulinsky nevinen pak by se jednalo ovelmi krutou pomstu a ublizeni. A jestli to skutene udelal ...

Preji vsem dobry vecer

0 0
možnosti

sims

4. 11. 2007 19:51
Nelze ničím omluvit

pan Kulinský fakticky zneužíval svého postavení nejvyšší autority v souboru. Vždyť ta děvčata jej často bezmezně obdivovala a pokud si nějakou vyhlídl, určitě ze znalosti jednotlivých děvčat věděl, jak na ní působit. Copak jste nikdo neslyšel, jak otcové zneužívají své dcery a nikdo se o tom nikdy nedozví? A myslí si snad někdo, že dcera dělá svému otcovi milostné návrhy?

0 0
možnosti

Radek B.

4. 11. 2007 18:36
Me by nesmirne zajimaly jine veci ktere se jaksi v teto kauze "nahodou opomijeji"

1) hodne rodicu o tom vedelo, ale nechtelo pokazit svym ditkum "karieru", tj. moznost cestovat. Jaktoze je nikdo nezavre az zcernaji, neni tohle kuplirsti a jeste k tomu trestny cin nenahlaseni? A at k tomu k tomu statu(nam) navali vsechny prachy co od nej na ditko dostali!

2)O vsem vedela jeho pritelkyne s kterou zil a ktera to jako zhrzena zena pote co se rozesli nahlasila policii. Jakto ze ji nikdo nesoudi? Vedela kdovikolik let o trestnem cinu a nic nenahlasila(vime proc, dokud byla s nim, nejaci "parchanti" ji netankovali, typickej hnusnej zenskej pristup)!

0 0
možnosti

Radek B.

4. 11. 2007 18:37
Me by nesmirne zajimaly jine veci ktere se jaksi v teto kauze "nahodou opomijeji" 2/2

A jako bonus za 3) Vzpomente na pripad jineho uchylaka(ehm Arabsky slechtic) ktery to delal s 12-13kama, ktere mu povazte! samy lezly do postele Z VLASTNI VULE. Proc? Protoze z toho mely prachy. Nesmirne zajimava otazka tedy zni: kdy je zena dospela? V osmnacti(jak si zrejme myslite Vy), nebo uz ve 14ti(kdy je zrejme dostatecne dospela na to aby mohla provozovat sex), nebo v okamziku kdy se necha "obstastnit" nejakym anonymnim panem pro zisk(prachy, karierni postup, jistota zajezdu do ciziny...)? Je zajimave, ze "mladickym nerozumem a nevedomosti co to ten pan s nimi dela a jake to muze mit nasledky" se casto zastituji jako omluvou prave tyhle "slusne deti zprzenne uchylakem". Nebudte za hloupou co si mysli ze 12-13 leta a starsi holka nevi co je sex a "vo co de". Nebo jste ehm "nezkusena", ev. feministka? Verim ze ne, a tak tomu co jste napsala sama urco neverite, to bylo jen upsani se :).

Timto samozrejme NEOBHAJUJI toho uchylaka, ale kdyz uz merit, tak stejnym metrem a VSEM.

0 0
možnosti

Karel IV.

4. 11. 2007 18:22
Kulínského neumím odsoudit

Vůbec si nemyslím, že si za to ty holky "mohly samy". To je jistě trapný názor. Jen, ovšem, na druhou stranu, představuju si sebe na místě Kulínského, vystaven obdivu a drobným svodům těch děvčat. Odolal bych? Nevím, možná ano, ale asi bych to odnesl neurozou nebo něčím podobným... Prostě, myslím, že to žena těžko může pochopit, tuhle situaci. Podle mne by dospívající děvčata nikdo zdravému muži neměl takhle na milost a nemilost svěřovat, to asi jinak ani dopadnout nemohlo. Před 100 kety by ty holky na starost nemohl dostat, paradoxně byli tehdy sice puritánští, ale v podstatě realističtější, než my. Jakoby byl kulínský bez těla, jen proto, že je Dr. a vžený pan dirigent...

0 0
možnosti

xy

4. 11. 2007 18:27
Re: Kulínského neumím odsoudit

mas pravdu, ze je tezke odolat, bohuzel i pedofilovi je tezke odolat a podobnym lidem s jinou genetickou vybavou, ale neda se nic delta, zijeme v state a pro (nepolitiky) tady plati jiste zakony.

0 0
možnosti

xy

4. 11. 2007 17:35
Nesleduju, takze nevim,

ale mam jednu poznamku: mam dceru, 13 let, chova se jiz velice dospele a o sexu jiz vi teoreticky snad vsechno (krome praxe), vi jak kluka sbalit i oblbnout. Vi, jak se nema nechat ukecat ani opit. Vi jak se "ohaknout" a vi kam vyrazit i s kym. Takze, nepodcenoval bych tzv. "deti" - devcata pod 15 rokem! Rozhodne ne v Praze, kde jsou deti vyspelejsi!

0 0
možnosti
VS

vladkaSpidlova

4. 11. 2007 17:48
Re: Nesleduju, takze nevim,

Máte pravdu, nicméně tady právě že nejde o sexuální vyspělost mladých slečen, ale o morální vyspělost dospělého člověka.

0 0
možnosti

Jarda

4. 11. 2007 17:21
Vyjádřeno

naprosto dokonale. Karma.

0 0
možnosti
  • Počet článků 259
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2871x
introvert a pesimista-)