Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

semelik

2. 2. 2010 16:17
S tím špenátem to zkusím, opravdu si myslíte

že to bude fungovat? Ale pokud ano, je to rozumný nápad a toho se bude vláda spíše stranit.

Pěkný den :-)

0 0
možnosti
TB

MayaMoya

2. 2. 2010 15:52
Mluvíte mi z duše

Karma! :-)

0 0
možnosti
N

nobi

2. 2. 2010 15:40
Někteří diskutující

pořád zapomínáte ve svých příspěvcích na jedno: ty vakcíny totiž nejsou prověřené, člověk se stává pokusným králíkem. Proto ta vlna odporu proti očkování. O nic jiného nejde. Vlastně jde : o tučné zisky.

0 0
možnosti
JN

Jannynov

2. 2. 2010 16:20
Re: Někteří diskutující

Vakcíny jsou prověřené, již dávno mají klinické zkoušky. Už je to nuda, pořád dokola. V čr byl jeden těžší nežádoucí účinek --- alergická reakce a ost než. účinky byly jen lehké , vše v rámci běžných čísel běžných vakcín. Proč pořád melete o nevyzkoušené vakcíně, když to není pravda. :-/RvRvRvRv

0 0
možnosti
S

slosovatel

2. 2. 2010 14:34
Proc vam vadi zrovna tohle potencionalni narizeni?

Takovych tu je jak maku. To si takhle muzu dobirat prezidenta Klause, jak je mozny, ze se hned po prevratu v roce 89 nepostaral o zruseni vojny, vzdyt to je omezovani lidske svobody jako vysite. To nehovorim o jinych povinnostech, ktere clovek ma. Proc zrovna toto narizeni, ktere ani jeste narizenim neni, nekomu vadi? Kdo jiny nez hlavni hygienyk by mel rozhodnout, kdy nastala pandemie a kdy jeste ne? Ze media kolem praseci chripky jednou delaji humbuk a pak zase ne, to je proste jejich klasicka vizitka a je na cloveku, jak si to vsechno vylozi. Brat informace z medii jako konecne a pravdive proste neni mozne.

0 0
možnosti
C

ctenarvk

2. 2. 2010 13:30
Kazdy stat musi mit pravidla pro sve fungovani

Kazdy stat si pro sve fungovani musi urcit pravidla, jinak dopadne jako Somalsko.

Nevidim nic spatneho na pravidlu, ze v pripade hromadneho ohrozeni nejakou nemoci je pozadovano , aby vybrani pracovnici urcitych profesi byli dopredu (je otazka kolik je "dopredu") ockovani. Zdecimovana armada, nemocnice, vykonny aparat,... je statu k nicemu.

Pokud se to nekomu nelibi, necht se odsune z prislusne pozice jinam.

0 0
možnosti
VM

Si0

2. 2. 2010 13:34
Re: Kazdy stat musi mit pravidla pro sve fungovani

Nevidím nic špatného na tom, že populace vyhodnotí některé akce vlády jako nepatřičná a protestuje proti nim, třeba i formou občanské neposlušnosti.

0 0
možnosti
VM

Si0

2. 2. 2010 12:59
Paní Špidlová, slyšela jste včera?

Dokonce i ombudsman Motejl Vám nařídí očkování, nikam se neutečete.

0 0
možnosti
W

wrangler

2. 2. 2010 14:47
Re: Paní Špidlová, slyšela jste včera?

Hm... Ten senilní stařík se řádně rozpálil!;-D;-D;-D

0 0
možnosti
ZK

SID09

2. 2. 2010 12:37
A mě je to celkem jedno.

Pobavilo mne ale, když jsem ráno viděl info, že náš nejhlavnější seladonový hygienik dostal prasečí chřipku. To jsem poprskal monitor smíchy.;-D!!;-D

0 0
možnosti
PN

rugerforever

2. 2. 2010 12:48
Vít patří mezi uznávané odborníky

přežil všechny ministry bez ohledu na  jejich partaje. Takže brzdi.

0 0
možnosti
PN

rugerforever

2. 2. 2010 12:31
Klasické populistické žvejky

Autorka má sice srdce srdce na pravém místě ale o ostatních částech organismu to nelze tvrdit již tak přesvědčivě (není to příbuzná pana Špidly?) . Naprostý souhlas s tím co mi stát má a nemá přikazovata odkaz na OrwelaR^.

Co se týče vakcín a přístupu k pandemimím, je to podobné jako s pásy a airbagy v autě - prostě je koupíte, a doufáte, že je nikdy nebudete potřebovat. Vakcíny a virostatika jsou drahá, a často vyexpirují. Pokud ale přijde i jen jediná epidemie (ani nepíši pandemie)  bude veřejnost vřískat :"Kdo za to může že  umírají lidé?".  Pandemii nelze exaktně naplánovat, je to jako s předpovědí tornád, můžete říci podmínky jsou takové a makové a pravděpodobnost vzniku tornád je vysoká.

Populisticky blábolit o komplotu farma firem bude jen člověk, který si nevidí na špičku nosu.. je to stejné jako s pásy a airbagy v autech. Jiná je, že stát má mít kvalitní pandemický program.

0 0
možnosti
LH

ant.

2. 2. 2010 12:34
Re: Klasické populistické žvejky

R^R^R^

0 0
možnosti
LH

ant.

2. 2. 2010 12:19
Má stát právo mi nařizovat očkování?...

...právo vám to nařídit by asi neměl mít...ale pokud onemocníte, tak by měl právo po vás vymáhat veškeré náklady s léčbou - a to platí i pro ostatní očkování...a co třeba u bacilonosičů - má někdo právo je omezovat? Nebo u nakažených HIV?...co vy na to???...:-)8-o

0 0
možnosti
K

Kalorka

2. 2. 2010 12:55
Re: Má stát právo mi nařizovat očkování?...

Hm, v tom případě doufám, že  když potom doplatím na očkování nějakými prokazatelnými zdravotními potížemi a následky a zažaluji stát o odškodné, nebude se stát nikterat vzpěčovat a bez jakýchkoliv cirátů to odškodné zacáluje!

0 0
možnosti
HH

metalovy duchodce

2. 2. 2010 12:13
čím větší hlupák, tím vyšší politik.

a takoví hlupáci neumějí rozlišit realitu od novinářských kachen a chtějí něco někomu nařizovat? Klidně bych si nechal dát tu pokutu a ihned za to zažaloval stát ve Štrasburgu pro porušování osobní svobody, ten soud by nešlo nevyhrát a ČR by se opět  prohnula o dalších pár desítek tisíc euro odškodného.. 

0 0
možnosti
  • Počet článků 259
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2881x
introvert a pesimista-)