Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
B

BlackBox

22. 3. 2008 12:03
Souhlas!

R^

0 0
možnosti
D

důchodce

22. 3. 2008 11:15
souhlasím s autorkou

Je to jen a jen v řidičích. Jezdil jsem více jak čtyřicet let. Soukromě i služebně najezdil jsem statisíce km. bez jediné nehody. Neexistovali zimní gumy, silnice ani z daleka ne tak ošetřované jako dnes. Auta ani z malé části tak skvělá, bezpečná a výkonná jak dnes. Avšak všichni jsme se chovali jako zodpovědní lidé, ne jako stádo hovad s vykuchanými mozky, jimž je zcela lhostejné, je-li právě léto, plus dvacet a naprosto sucho. Nebo mínus dvacet a vánice, kdy není vidět dva metry před auto. Každý má nohu na plynu naprosto stejně tvrdou po celý rok. Žádné ohledy na jiné účastníky, najde-li se jedinec, který chce jet podle předpisů, je za blbce a pro smích. Žádné sebelepší značení, ani nic jiného krom slušnosti a dodržování podmínek provozu situaci nezlepší. Jen člověk, řítící se do vánice jako šílenec musí zpomalit svůj vůz, žádné značení to za něho neudělá. V tom to je.

0 0
možnosti
K

kkubicekk.s

22. 3. 2008 9:36
Dobrý článek

Váš článek je snad prvním, který na toto téma čtu, jenž nehledá viníka nikde jinde než jen v řidičích. Jen bych podotkl, že informační tabule by těm, kteří respektují předpisy a při řízení myslí, zabránili zůčastnit se parkovací akce... A k informačním tabulím mám ještě jednu poznámku. Doufám, že ty jež mají být letos instalovány budou myslet i na zahraniční řidiče a nápisy na nich nebudou jen česky.

0 0
možnosti
Č

Čonka

22. 3. 2008 9:24
prostě blazní

plně souhlasím s článkem. je jasné že za nehodu mohou somotní řidiči. Prostě nechápu jak můžou řidiči pokuď hustě sněží jet takovou rýchlosti.takže to spadá na jejích vinu[>-][>-]

0 0
možnosti
N

natea

22. 3. 2008 0:43
pěkný článek

0 0
možnosti
  • Počet článků 259
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2871x
introvert a pesimista-)