Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

emersonskej

23. 7. 2011 11:35
Bumho...

... a máte ji tam - karmu jednu !!! Skvěle a čtivě napsáno !!!R^

0 0
možnosti

koko-san

22. 7. 2011 22:19
Opakování chyb

smutné je, že hlavně se ten člověk ( slavná to ministr)nepoučil. Již jednou chtěl dosáhnout vyšších příjmů zvednutím spotřební daně na pohoných hmotách. A najednou se divil, že všichni tankují jinde, neboť se tím zvedla cena litru PHM. Všeobecně za odvedenou daň očekávám službu. Pokud se lidem zvedne daň, ale zároveň místo zkvalitnění služeb ( opravy silnic, výstavba silnic, lékařská péče, úřady apod.) se služby zhorší a peníze se místo investic ještě šetří, pak zákonitě zde bude nevole tyto daně platit. Proto si koupim boží jinde nebo pod rukou, proto firmy registrují sídla jinde... Udělat chybu může každý...ale opakovat stejnou chybu i při vědomí o této chybě může jen blbec.

0 0
možnosti

Gašpo

20. 7. 2011 10:08
Osviežujúca streta so zdravým rozumom!

Len upresním, že Kalousek sa len zúfalo snaží udržať pod kontrolou deficit. Ani jeho zníženie ale v žiadnom prípade neznamená znižovanie štátneho dlhu. Ten veselo porastie ďalej.

Vláde poplatný analytici nám kalkulujú akože zvýšenie DPH nič záporného neprinesie. Je to samozrejme nezmysel. Už teraz je značná časť ľudí v situácii existenčných problémov. Valná časť strednej vrstvy je zaťažená hypotékami a úvermi. Zvýšenie cien produktov, ktoré človek MUSÍ kupovať jednoznačne povedie k tomu čo píšete. Spustí sa reťazová reakcia na ktorú doplatí v prvom rade kultúra, služby a živnostníci. Tí sa buďto presunú do šedej ekonomiky, alebo zaťažia sociálny systém.

Očami politika, ktorý má svojich sto tisíc mesačne, nejaké zdraženie rohlíku je určite zanedbateľná prkotina. A vidina jednoduchého navýšenia príjmov je tak lákavá. Obávam sa, že to navýšenie bude len jednorázové. Pokiaľ nerastie ekonomika a platy, je zvyšovanie DPH sebevražda. No, možno to urýchli cestu tam, kam aj tak musíme.

0 0
možnosti

petrph

20. 7. 2011 7:38
jenom bych se nespoléhal na to že je dobrý chemik

V chemii ty experimenty můžou dopadnout mnohem hůř. Když bouchne taková chemička...:-(

0 0
možnosti

Danny boy

20. 7. 2011 8:26
Re: jenom bych se nespoléhal na to že je dobrý chemik

Předběhl jste mně;-D. Já si myslím, že kdyby byl dobrý chemik, tak by dělal chemii a nic bychom o něm nevěděli;-D

0 0
možnosti

kuča

20. 7. 2011 6:36
Pěkně napsáno.....

:-).......na rozdíl od prvního přispěvatele Vás chválím! Popsala jste to perfektně. ZDražuje se pořád, zdroje u 8O % lidí se tenčí a bude to řetězová reakce. Přesně, jak jste to popsala. Je to cesta do pekel! R^R^R^

0 0
možnosti

borek

20. 7. 2011 5:14
Má ty svatá prostoto

Vyšší příjem z daní určitě nesníží dluhy....

Vrať se raději k vařečce.

0 0
možnosti
  • Počet článků 259
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2881x
introvert a pesimista-)