Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BT

markyz.Gero

5. 8. 2010 23:26
zajímavě napsáno

sice jsou v tom chyby ale vcelku máte pravdu, což ovšem nezabrání mnohým "vysvětlit" vám jak se mýlíte

0 0
možnosti
PW

Pulchritudinous Wendolene

5. 8. 2010 23:14
Ano, byl, ale co to ma spolecneho s vasi slohovkou?

Fiha, nekdo se tady snazi dotahnout to na madam Diartovou....u te zase jezis byl hodnym muslimem ;-D

0 0
možnosti
S

Soros

5. 8. 2010 23:02
Pěkné

Líbilo.R^

0 0
možnosti
MM

Úplně obyčejný

23. 6. 2010 23:20
Děkuji autorce...

...za tento článek R^

0 0
možnosti
ML

marlow

8. 6. 2010 12:00
Potiz je v pausalizaci

Ktere se dopoustite i Vy. Vsichni vime ze Jezis byl zid. Jak to souvisi z dnesnim Izraelem? Nemam pocit ze v tomto konfliktu je hodny a zly. Agresivni pitomci jsou na obou stranach, stejne jako slusni lide kteri jen chteji zit v miru.

0 0
možnosti
B

Bernard_Gui

8. 6. 2010 12:19
Re: Potiz je v pausalizaci

"všichni vědí " ...tak já to třeba nevím..;-D

z hlediska teologického je to totiž nesmysl

0 0
možnosti
EK

Deleter

8. 6. 2010 11:21
---

"Že od prvních dnů existence tohoto židovského státu museli Židé čelit odporu Palestinců, kterému, pravda, se asi není co divit, také by se nám nelíbilo..." TOHLE je docela podstatné. Mimochodem, o mazání (státu, nikoliv lidí) prý mluvil Ahmadínežád, a tomu kdybyste řekla, že jej považujete za Palestince, tak by asi moc nadšenej nebyl. Jinak Egypt blokuje větší část Palestiny, než Izrael? Nějak nevím nevím... Gaza je větší než Západní Břeh? No, nechám se poučit.

0 0
možnosti
VS

vladkaSpidlova

8. 6. 2010 5:58
Dekuji vsem za reakce

Nekterym diskutujicim, hlavne tem, kteri nadavaji na Izrael, unikla jedna mala vec. A to otazka na konci clanku - proc je najednou Evropa tak protizidovska. Pro odpurce ci kritiky Izraele mam tutez otazku - proc tak nenavidite Izrael? Ptam se z ciste zvedavosti, nejsem ani Zidovka ani nejaka proizraelska aktivistka, jenom si myslim, ze co se tyce vztahu Izraele a Palestiny, potazmo celeho arabskeho sveta, nemaji si zucastnene strany co vycitat. Tot vse.

0 0
možnosti
V

Vikina

8. 6. 2010 0:14
Jéžiši, lidi,

že na tak uhozený článek vůbec reagujete, vždyť to píše mladá holka na úrovni 5. třídy, soudě podle naivních a zcestných hovadin, které v článku uvádí. Historii studovala nejspíš z leporela, a vy se tu vážně dohadujete o takové slátanině?

Už jenom ta drzost tvrdit, že se tu objevilo plno článků, kritizující Izrael, zatímco já  - aspoň zde na blogu - jsem zaražen obrovským počtem článků, které Izrael, většinou dost děsným způsobem, obhajují. Takže celkově to vzbuzuje dojem, že sionistická lobby zde spustila mohutnou ofenzívu, mající nás přesvědčit, že černé je bílé (místo, aby to nechala být a za 2 dny by si na tuto kauzu nikdo nevzpomněl).

Autorko, mohla byste mi zde hodit jediný link na blog, kde je kritizován Izrael? A já Vám pro změnu hodím link na nejméně 20 článků, které nás masírují, jak je tento útok vlastně OK.

0 0
možnosti
KV

_-1-_

8. 6. 2010 0:36
malá technická ...

Též jsem si dnes uvědomil, že je ve zprávách a na blogu těžce přeizraelitováno .................to v Česku nemáme svůj vlastní problém?

0 0
možnosti
PP

Pavlev

7. 6. 2010 23:58
Izraelské servery

Mimochodem, na izraelských serverech se vedou velké diskuze o smyslu a oprávněnosti jednak zásahu proti lodím a jednak samotné blokády Gazy. Hlavními tématy jsou měnící se sympatie světové veřejnosti ve prospěch Palestinců, významně poškozené vztahy s dosud nejlepším spojencem v regionu Tureckem, poškození US snah o vytvoření protiíránské koalice, porušování lidských práv, polarizace izraelské společnosti, fakt, že blokáda vlastně posiluje Hamás, protože vydělává na pašovaném zboží a zároveň roste jeho reputace mezi Palestinci. Je tam zkrátka silný názor, že akce byla zpackaná, kritizuje se zpravodajská služba, že připravila špatné podklady atd.

0 0
možnosti

Dr No

8. 6. 2010 0:39
Re: Izraelské servery

I v Izraeli žijí blbci. Kdyby Izrael zrušil blokádu Gazy, tak si (možná, ale spíš stejně ne) získá pochvalu a sympatie "světové veřejnosti". Ovšem tyhle sympatie ho neochrání ani před jedinou raketou, kterých tam s největší pravděpodobností Irán, nebo jiná mírumilovná arabská země promptně doveze tolik, že je chlapci z Hamásu nebudou stačit odpalovat. A nebudou to nějaké trubky, které stěží doletí k nějakému obydlenému místu, ale moderní rakety, schopné přeletět celé území Izraele a pozabíjet tisíce lidí.

I když, pokud by ti Palestinci nebyli tak netrpěliví, tak jim stačí se ještě pár let množit dosavadním tempem a Izrael je už nebude schopen uživit a pravděpodobně se hospodářsky zhroutí.

0 0
možnosti
PP

Pavlev

7. 6. 2010 23:37
Uznávají Palestici Izrael?

Hamás uznává Izrael v hranicích z roku 1967: http://ipsnews.net/news.asp?idnews=50152

0 0
možnosti
V

VyMeTaky,2

8. 6. 2010 13:33
Re: Uznávají Palestici Izrael?

No, stav věcí je odlišný od roku 1967, takže z tohoto pohledu je to, co pověděl v interview, poněkud mimo mísu.

Jen mne to přivedlo na myšlenku, jak mne může námořně blokovat někdo, koho ani de iure, ani de facto neuznávám.

0 0
možnosti
  • Počet článků 259
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2871x
introvert a pesimista-)