Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

Zuzana Hejná

17. 8. 2009 9:32
Takový se ještě nenarodil...

Jenže ono už to začíná ve vesničce střediskové. To když výběrové řízení na chodník odnikud nikam vyhraje starostův kamarád a chlapi se nad tím zasmějou u piva a vlastně to nikomu nevadí. Protože kamarád má ještě jiné kamarády. A tak to jde pořád dál - a najednou to vadí.

0 0
možnosti
VS

vladkaSpidlova

17. 8. 2009 9:39
Re: Takový se ještě nenarodil...

Jste si jista, ze to vadi "najednou"? Ono to mozna vadi i u tech chodniku...jenze v dnesni dobe je bohuzel aktualni prislovi - kdo chce s vlky ziti, musi s nimi vyti - me...mozna proto, ze nemam zadnou firmu na cokoliv-)))))to docela vadi. Jenze, receno s Jarou Cimrmanem...muzu s tim nesouhlasit, muzu proti tomu protestovat, ale to je tak jedine, co se proti tomu da delat.

0 0
možnosti
DO

oId fashioned Vince III..

17. 8. 2009 9:18
odpověď na otázku:

je, Syner;-D;-D

0 0
možnosti
VS

vladkaSpidlova

17. 8. 2009 9:40
Re: odpověď na otázku:

gdo to je?????-))))))))))))))))

0 0
možnosti

vitvit

17. 8. 2009 9:18
vidíte to moc černě.

Já jsem přesvědčen, že většina firem u nás je víceméně poctivá (max. sem tam ulejou z daní...) Já sám jich znám desítky...

Jenže sme všichni pod ohromným vlivem médií, která jsou živa hlavně ze senzací.

dovedete si představit zprávu v TV: "firma XY poctivě pracuje, nic neukradla a nikoho nepodlatila" ???? :-P

Na 1000 poctivých firem připadá jedna nepoctivá - bohužel novináři z toho udělají megaafééééru a vrhá to pak špatné světlo světlo na všechny podnikatele. Nemůžeme se pak divit milionum závistivých a nepřejících příspěvků na všech diskusích kde se jen sprostě nadává podnikatelům !!!!

A podobné blogy jako Váš tomu jen přispívají !!!!

0 0
možnosti

vitvit

17. 8. 2009 9:26
Re: vidíte to moc černě.

a ještě odpoved na otázku:

Vybavují se mi hned 2 jména politiků, kteří zřejmě nikdy nebyli pod vlivem podnikatelů (a rovnou je stříleli)  - Hitler a Stalin. Jsou oni váš vzor ???

0 0
možnosti
P

P.Farsky

17. 8. 2009 9:18
Vlaďce její " Modrý svět ", zčernal a zbyl ji starý Nosek

Vlaďko  ono to tak dramatické nebude. To víte pro dámu v postklimakterickém období, je každé slunce černé, každá sklenka dopitá, každý plešatý krejčí dobrý.

Vlaďko a právě pod vlivem vašich dojmů si možná neuvědomujete, že Pitr, Mrázek a další, o kterých píšete, počítali právě s takovými voliči, právě s takovým materiálem, jako jste vy a zdá se , že se nemýlili.

Mimochodem, Vlaďko, komu to hodíte při volbách letos, když už vám i ta modrá působením klimakteria ( ne mého ) zčernala? Předpokládám, že to hodíte starému Noskovi.

P.S.

Mohla byste upřesnit, v čem je nepoctivý pan Bublan?  Předpokládám, že ho dobře znáte, že jste s ním byla třeba v Chartě 77.

0 0
možnosti
E

editi

17. 8. 2009 9:03
Špindlínka vždy hájila

modrou špínu. Nedivím se. Svůj ke svému. Tady máš Špidlínko odkaz, že i chudý Rakušan si může ze svého skromného platu pořídit vilu v Toskánsku.

http://aktualne.centrum.cz/domaci/kauzy/clanek.phtml?id=645070

;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 259
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2871x
introvert a pesimista-)