Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

kaktusak

3. 4. 2010 23:49
Co vede pracující k volbě levice?

No přece skutečnost, že levice hájí jejich zájmy, zatímco pravice hájí zájmy horních deseti tisíc. Protože ale 10 tisíc hlasů nestačí, je nutné pomocí propagandy přesvědčit nejméně polovinu "obyčejných" lidí, že je v jejich zájmu, aby vrchnost žila v přepychu, a že předseda nejsilnější levicové strany je ztělesněné zlo. Propaganda funguje a výsledkem jsou podobné články.

0 0
možnosti
DM

DaM

5. 4. 2010 11:17
Re: Co vede pracující k volbě levice?

Kdybyste studoval sociologii a volebni chovani lidi, uznal byste, ze pisete nesmysly. Zejmena ceska levice reprezentovana CSSD a KSCM jde svymy navrhy primo proti zajmum prumernych lidi, kterych je samozrejme vetsina.

0 0
možnosti
K

kOBLICH

3. 4. 2010 17:54
Za vynikající řečníky...

...se považovali všichni diktátoři. V tom se tedy od nich Paroubek neliší. Výběrem svých věrných též ne. A, bojím se, že se od nich neliší ani výběrem cílové skupiny voličů. Takže můžeme očekávat opakování minulosti.

0 0
možnosti
TT

tolan

3. 4. 2010 20:22
Re: Za vynikající řečníky...

R^

0 0
možnosti
PD

DolevaP

3. 4. 2010 17:53
Výborně napsané

R^

0 0
možnosti
O

ondrakrejsa

3. 4. 2010 17:30
omlouvam

se madam. Jiz o tom prdu referoval vas kolega Havranek. Na tomto blogu je nejsmesnejsi to, ze kdejaky trouba si uprdne a kdejaky blogger to musi komentovat, hodnotit a zkoumat zdravotni zavadnost. Pani autorko, nemyslite jako dama, ze je to lehce pod vasi uroven????

0 0
možnosti
VS

vladkaSpidlova

3. 4. 2010 17:46
Re: omlouvam

tez se omlouvam. Priste napisu mail vsem bloggerum a budu s nimi konzultovat tema, o kterem budu chtit napsat.

0 0
možnosti
J

jsoud

3. 4. 2010 17:16
Předvolební kampaň je cílena na konkrétní voliče.

Autorka se diví demagogii Paroubka. Nepravdy jiných politiků z ODS ji však zřejmě nechávají klidnou. V diskuzích v televizi přece vůbec není prostor na pravdu. To jsou převážně pouze monology určené divákům. Nejde tedy o akceptování pravdy protivníka, ale o utvrzení příznivců o své pravdě. Také na nerozhodnuté to má svůj vliv. Hovořit dnes o demokracii je zcela mimo mísu.

Dále nám autorka sděluje, že za minulé horežimu neměla o politice ponětí. Tehdy platily jiné atributy svobody člověka. Nepotkali jste bezdomovce a práce byla povinná pro všechny občany. Dalo by se říci, že tehdy žila většina občanů v souladu s vytvořenou produkcí. Nebylo možné rozdělit více, než se vyrobilo. A systém nebyl nijak zvlášť efektivní, tak ani zboží k rozdělení nebylo nijak závratně mnoho.

Nyní se hodně hovoří o svobodě i autorka to zmiňuje. Je však možná svoboda tam, kde chybí základní potřeby (bydlení, jídlo, ošacení)? Není potom divu, že politik, který těmto lidem slíbí tyto základní věci, je hodnocen +

0 0
možnosti
VS

vladkaSpidlova

3. 4. 2010 17:26
Re: Předvolební kampaň je cílena na konkrétní voliče.

s necim z vaseho prispevku souhlasim. treba s tim, ze cokoliv ted nejaky politik rekne, je poplatne predvolebni kampani. ale s tim, ze lidi nemaj na zakladni potreby, s tim bohuzel souhlasit nemohu. Nepresvedcite me, ze normalni, pracujici clovek, ci treba i ten duchodce, zije u nas v absolutni bide. Znam pojem "bida" jenom z vypraveni sve babicky...a to, co mi vypravela, jsem u nikoho v teto republice a v teto dobe nevidela. Bezdomovce do toho netahejte....nakonec, i o ne se spolecnost stara prostrednictvim charitativnich organizaci...a docela dost bezdomovcu ani jinak nez ziji zit nechce.

0 0
možnosti
MS

BingoXX

3. 4. 2010 17:06
milá Vlaďko

docela souhlasím s větou v závěru vašeho povídání, že jistotu si musí zajistit každý sám. Vše ostatní jsou jen mantry denně opakované všemi medii, které vyhlásily Paroubka za hlavního nepřítele tohoto státu a řada lidí, kteří moc nepřemýšlí je přijímá za své. Samozřejmě vyhraje ČSSD, ne Paroubek. Bude jen prvním z ministrů a žádný absolutní vládce nebo diktátor, který si pak odhlasuje vládnutí až do smrti.

Paroubek není hrozbou pro vás, ale pro všechny pijavice, co dodnes sají z veřejných rozpočtů a v naprosté většině jsou barvy modré, ODSácké. A oponenty této barvy je docela dobré válcovat a ničit, silně si to zaslouží.

0 0
možnosti
MS

BingoXX

3. 4. 2010 17:07
Re: milá Vlaďko

Sleduji politiku podrobně a porovnávám co kdo říká, ty lži a překrucování jsou jen na té pravicové straně, žádná Paroubkova lež nebyla dosud prokázána a pravicové důkazy jsou vždy naprosto vymyšlené.. A v debatách opravdu Paroubek nemá konkurenta. Jako obyčejný člověk budu volit ČSSD, ne Paroubka a to pro to, co chce pro ty obyčejné lidi. Pravice chce obyčejné lidi pouze co nejvíce obrat o peníze a halí to do velkých slov o svobodě. Ale jde jen o svobodu loupit a podvádět na všech úrovních.:-)

0 0
možnosti
KH

kodlak

3. 4. 2010 16:30
Pýcha předchází pád

Stejně tak jako platí, že stromy nerostou do nebe platí i rčení, že pýcha předchází pád. A v případě pana Paroubka a jeho verných, doufám, dvojnásob.

0 0
možnosti
VS

vladkaSpidlova

3. 4. 2010 16:31
Re: Pýcha předchází pád

ac ateista, rikam tise - kez by PanBuh dal-)))

0 0
možnosti
A

absolutus

3. 4. 2010 16:18
To jsou fakta

To jsou ale fakta: možná se bojí nejistoty, nebo: ale zřejmě nevědí, ale toto je perla: oni to bohužel nechápou. Jinak perfektní znalost  osobního profilu Paroubka.R^

0 0
možnosti
VS

vladkaSpidlova

3. 4. 2010 16:19
Re: To jsou fakta

teda...ted jste me ohromil svou prudkou inteligenci a nechapu zase ja vas diskusni prispevek...ironie? Nebo prozreni?-)))))

0 0
možnosti
ČP

čurila plenkovič

3. 4. 2010 16:04
rukavice na zemi

další Jyrkou volně hozená rukavice na zemi = šance ji zvednout nejen pro pana Zemana !

0 0
možnosti
VS

vladkaSpidlova

3. 4. 2010 16:08
Re: rukavice na zemi

obavam se, ze Zeman uz na to nema...bohuzel

0 0
možnosti
A

absolutus

3. 4. 2010 15:58
O kom píšete?

Já se lekl, že popisujete našeho vůdce M.T. A to je naštěstí pan Paroubek. Tak to je v pořádku. Já se lekl, že jste objektivní!:-)

0 0
možnosti
VS

vladkaSpidlova

3. 4. 2010 15:59
Re: O kom píšete?

vy znate i cizi termity...to zasnu???A co je podle vas takove to - objektivni???-))))))))

0 0
možnosti
  • Počet článků 259
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2871x
introvert a pesimista-)