Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

motylek_02

15. 4. 2010 18:24
no jo no

pan manazer musi byt korektni ke spolupracovnikum a partnerum, a auto s tmavsimi skly nebo i s normalnimi... tam je sam a muze jim to nandat. chapu ze naroky na jeho povolani, stres a zodpovednost jsou vetsi nez u beznych zamestnancu, ale jednak je za to placen a jednak ho to nedela lepsim. takze by zaslouzil kopnout do zadnice a byt potrestan. divim se ze mu okamzite nesebrali ridicak. Onen znamy je asi pomateny. ridicka mu najede do auta zrovna ve chvili kdy on na ni ukazuje vztyceny ukazovak. ;-D Doufam ze se ve finalni zprave nedocteme to ze si to vlastne ta zenska zavinila sama a on chudacek je poskozeny.

0 0
možnosti
TV

tomtop

12. 4. 2010 12:39
cholerik

- to je jednoduché řešení místo sáhodlouhého filosofování ... udělá se mu černo před očima a nechtěj být nikdo na blízku ....

Jisté je, že slušný člověk by se měl naučit ovládat.

Mě sice na dálnici taky párkrát někdo dost nasral ... pět minut se loudá za náklaďákem 100vkou a když se přiblížím na 50m, musí zrovna začít předjíždět s omezenou akcelerací svého htp "stroje" ... to dokáže nasrat, mě obvykle po předjetí stačí zatroubit a su v poho ...

0 0
možnosti
VF

vlasec

11. 4. 2010 23:20
Česká pirátská strana

Nemá s dálničním pirátstvím nic společného :) Jen kdyby to někoho napadlo spojovat :D

0 0
možnosti
R

rohatey

11. 4. 2010 12:57
No tady se dá konstatovat jediné

že tohle nejhorší v těch psychopatech probudil ten náš dnešní kapitalismus kde někteří co se dostali k penězům mají dojem že si mohou dovolit všechno a že jsou absolutně beztrestní.

Bolševický režim měl řadu podstatných vad ale ten tyhle lidi nutil ke slušnosti a když to nepomohlo tak poznali co to je skutečný krimál z bezmasou stravou, buzeracemi od rána do večera a tvrdou prací.

0 0
možnosti
VB

Ládin

11. 4. 2010 16:38
Re: No tady se dá konstatovat jediné

Jo, jo, lidi byly za bolševika na sebe hodní, protože kdyby nebyli, tak je bolševik zmazal. No to je ale blbost.

0 0
možnosti
II

lexmark

11. 4. 2010 11:15
hmm

Inspirace z jízdy Husáka, Topolánka a pod...ale, pokud se podíváme na dnešní ceníky pokut, komu za to vděčíme? :-P

0 0
možnosti
FB

paltt

11. 4. 2010 10:01
pekne jste to tady ''rozjeli''

Kazdopadne je fakt, ze se bojim v Cechach jezdit. Mam za sebou desetitisice mil po Australii, Velke Britanii, projetou pomalu vetsinu zapadni Evropy... Ale takove tupe ridice jako v CR jsem dlouho nikde nevidel. Arogantni blbec je nebezpecny bohuzel nejen sobe samemu.

A dle meho nazoru na tomto maji velky podil; a) policiste - nevymahajici poradne zakon, b) politici kaslajici na lidi a tvurci paskvilu jako je silnicni zakon, c) arogance nadlidi a jejich potreb ventilovat si ego na slabsich. Zapomel jsem na kvalitu silnic, ale to je dalsi kapitola. Platit mytne na tom tankodromu, ktery se nazyva D1 je ostuda CR. :-P

Jinak je fakt, ze tohle udelat jinde, byl by to pokus o vrazdu, a milej senior key manager by se hodne divil, co vsechno by mu napocitali u civilizovaneho soudu. !!

0 0
možnosti
MS

Kru-cipísek

16. 4. 2010 11:52
Re: pekne jste to tady ''rozjeli''

Naprostý souhlas.

Podle mne je ten hlavní problém v přiměřenosti pokut a trestních sazeb. Za těžké dopravní prohřešky jsou to ve světě často obrovské pálky, někde i zabavení auta, jinde dokonce i rovnou vězení. To si pak i ti pitomci rozmyslej, jak jezdit. U nás někdy zaplatí 2.000 Kč, když nemá známý tak se ocitne u jakéhosi "lidového soudu". Bohužel většina těch "silných" je zapojena v síti známých známých, kterýmzase on může nabídnout různé protislužby. Dobře tak vědí, že si můžou dovolit leccos a i kdyby je chytli, tak se jen pousmějí...

0 0
možnosti
F

fra

11. 4. 2010 9:28
Morálka dnešních mladých lidí

je vizitkou výchovy nevýchovou. Víra ve vlastní ego a povyšová nad ostatní, je nalhávání ve vlastní schopnosti. Důkazem toho je i tato diskuze. Sám jezdím v téměř šedesáti letech ještě motokros, takovou míru agresivity jeden k druhému tam nenajdeš. O něčem to opravdu vypovídá.

0 0
možnosti
JS

sochor

11. 4. 2010 9:55
Re: Morálka dnešních mladých lidí

Ano dnešní morálka je špatná a je to především důsledek čtyřicetileté devastace morálky a tradičních hodnot bolševikem.

0 0
možnosti
P

pitbulek

11. 4. 2010 8:55
Dálniční piráti a my druzí

ten kdo věří že ten pán je hodnej a slušnej člověk je naprosto stejný pirát a vrah jako ten co sestřelil to auto zcela vědomě a úmyslně taky věřím že ho z toho ten advokát dostane ale v mých očích a mysli bude jen ubohým vrahem a to že se nic nestalo na věci nic nemění protože on vraždil s úmyslem zabít

0 0
možnosti
JD

drtinajan

11. 4. 2010 10:22
Re: Dálniční piráti a my druzí

Pokud nekdo dokaze (i v afektu udelat to co udelal), tak urcite neni slusny clovek - je to darebak ktery zaslouzi trest.Pokud to dopadne podle informaci ktere byly zverejneny, posedi (po pravu) 5-12 let. Ale cekal bych primerene tresty i pro vrahy kteri svuj cin dokonali, tedy zustali po nich mrtvi - jen meli to stesti ze nevrazdili doslova v primem prenosu (za asistence kamery) a tudiz neni jejich zlocin tak medializovan....  Kdyz Vam nekdo znasilni nezletilou dceru, tak asi nepujde sedet na 12 let. A to mi na tom vadi.

0 0
možnosti
P

pinguone

11. 4. 2010 8:35
..politik je reprezentant..

;-)  jestlize se jede nekdo zenit 180 , nebo jede na fotbal 190 a neuzna za vhodne se ani omluvit ,pak mila Vladko  nemas pravdu...;-)

0 0
možnosti
ZV

Hudec84

11. 4. 2010 8:47
Re: ..politik je reprezentant..

Dyť to tam je napsané a vysvětlené, ty pinguone jeden! V posledním odstavci. Ale tam ses asi už nedočetl, co? Na tebe asi moc písmenek ...

0 0
možnosti
KS

Equus

11. 4. 2010 7:51
Perspektivou závodníka

Myslím, že někteří z těch závodníků to vidí takto: já jedu dvě stě za hodinu, a najednou se v rychlém pruhu objeví někdo, kdo jede sto třicet za hodinu. Takže musím hodně prudce brzdit. A to tak, že mám strach, že to neubrzdím. No to je ale vůl, to mu to musím oplatit. Takhle debilně přemýšlejí.

0 0
možnosti
P

pinguone

11. 4. 2010 8:29
Re: Perspektivou závodníka

..dokonce si mysli ,ze maji nejake pravo 200 jet...:-/

0 0
možnosti
  • Počet článků 259
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2871x
introvert a pesimista-)