Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Zkrvavená politická špína pod dozorem Policie ČR

Kdosi umřel. Byl zastřelen. Prostředí a společnost, kde se to stalo, o něčem vypovídá. Sešli se politici, kolotočáři, polomafiáni a jim zavázané duše. V družném kroužku zavázáni a provázáni navzájem hodovali. Většina lidí ozbrojených. Pro svoji ochranu, pochopitelně. Pod závojem alkoholu a se nedotknutelný dotknul nedotknutelného. Výsledkem je smrt jednoho z nich. Další budou následovat, ač možná na první pohled souvislosti nebudou patrné. To vše pod ochrannými křídly našich vrcholných politiků, kteří tam ovšem nebyli, neviděli, neznají. Jen si je pozvali. Nic víc.

Provázanost drsného podsvětí schopného čehokoliv s našimi politickými špičkami je naprosto zřejmá. Oni však, zvyklí na své nedotknutelnosti, to nevnímají nebo nechtějí vnímat jako něco špatného. Jeden podrží druhého, a't volby dopadnou jakkoliv. Jen občas, když je třeba se někoho zbavit nebo trochu druhým zatopit, špičky něco "odhalí", rozkryjí, děsí se na veřejnosti, distancují se a přitom radují, jak se jejich cíle naplňují. Jejich podivně nabyté obrovské majetky a vidina dalších podněcují další falešné aktivity, další podvody a machinace, jejichž prostřednictvím získají další aktiva ve formě výhod, peněz, majetků, akcií, podílů ve firmách, účast v bohatě placených dozorčích radách, v přihrávání mnohamilionových částek a zakázek spřáteleným, kteří jim podstatnou část refundují ať přímo nebo nepřímo. Občas je třeba nějaká špinavá práce a tady je ta možnost pro světa znalé a protřelé "světské". Jenže oni pak vědí a oni pak také chtějí, nejde jen tak udělat a zapomenout. Ne, za ty práce čekají své odměny, mimo jiné právě dlouhodobými kontakty s politickými špičkami a z toho plynoucími nejrůznějšími výhodami. Lidé jsou rozděleni. Politici neznají propojení s mafií, občané neznají politiky nepropojené s mafií, korupcemi, všehoschopnými lidmi a podnikatelským sektorem. Vlastně je jedno, kdo vyhraje volby, jde jen o to, kdo bude formálně v čele. Ti zvolení jsou jen více na očích. Nic to nemění na propojení na podnikatelské kruhy, rozkrádání majetku státu, který vytvářejí obyčejní lidé. Někdo holt teď bude pár let trochu níže, ale hůře se mít nebude. Lojza nemůže šlapat na paty Frantovi, protože Franta na Lojzu ví haldu věcí. A když se náhodou čas od času nějaký přespříliš horlivý policista, či vyšetřovatel, pustí do tak tvrdého oříšku pomaličku se dostává aspoň náznakem pod jeho skořápku, je promptně státem zaražen, degradován, uklizen, ne-li přímo zlikvidován. Degradovaný, vyhozený snaživý policista se tak může stát velmi snadnou kořistí, obětí těch struktur, kterým si myslel, že by mohl přistříhnout křidýlka.

Jedna věc je - je to hnus, pro běžné lidi odporné a ponižující. Jsou rozčarováni a dost z nich to vnímá jednak jako zásadní problém a křivdu na nich a jednak jako bezmocnost nad délkou chapadel té chobotnice.

Druhá věc je - co s tím. Lze to vůbec nějak zastavit, změnit, rozkrýt, pohnat všechny ty lumpy a zloděje, ať jsou z kruhům politických, či z kruhů špinavě výkonných, před nezávislé soudy a skoncovat s nimi, s jejich spřízněnými, zavázanými a s kýmkoliv, kdo se na takovém systému přiživuje? A byly by vůbec, kdyby k takové situaci snad došlo, ty soudy nezávislé? Není někdo, kdo stanoví hranice nezávislosti? A komu a jak ten někdo bude vděčný za omezení nezávislosti?

Státní a politická moc dnes demonstrovala svoji jasnou oddělenost od mafiánů, polomafiánů a skupin lidí schopných doslova čehokoliv. De facto převzala dohled nad pohřbem zastřeleného člověka. Organizovala, zajišťovala, odkláněla, hlídala. Zdá se, že jedním z úkolů Policie je organizace pohřbů, dohled nad ním a zajištění, aby se nikdo neopovážil na ulici smuteční průvod omezit. Kdopak asi zaplatí těch 25 policistů, kterí byli na pohřeb státem vysláni. Kdepak asi ti policisté chybějí, kdo jiný nevinně odskákal, že policista nebyl k mání, když jej potřeboval, bohužel zrovna v době pohřbu zastřeleného přítele naší politické špičky. Stát tím prostřednictvím Policie postavil pohřeb zasloužilého vysoce postaveného politika na jedné roviny s pohřbem tragicky zemřelého, zastřeleného příslušníka výkonné špinavé moci.

Jaké jsou vazby mezi některými "známými" osobnostmi naší "kulturní" scény na tyto struktury. Jak jsou zavázáni Suchánek, Genzer, Hůlka, Pomeje, Bartošová, Muk a další a další rodině Kočků? Možná Kočkovi platili některým z nich svatbu? Kdo ví. Proč tito lidé přišli právě na tento pohřeb a ne na jiný? Možná jsou všichni nějak příbuzensky provázáni. Možná ale jsou provázáni jinak, než příbuzensky. Možná kdyby se tam neukázali, rodina Kočků by se mohla zlobit a možná by i ztratila zlé slovo u politických špiček. Kdo ví... Tohle jednou bude na film, hodně zajímavý, dramatický a hodně drsný. Jenže.... nebude ten film na žádost Rodin, kápů a politiků prostě zakázán? Možná režiséra přejede auto, kdo ví...

 Jsem znechucen na tím, že existují takové skupiny všehoschopných lidí, no budiž, to asi nejsme žádná velká výjimka, ale totálně znechucen jsem především tím, že je naše politická scéna bez rozdílu barev potřebuje a využívá, za což musí zpětně platit. Už jsou s nimi tak spjatí a tak jsou vpiti do sebe, že už jim ani nepřijde podobné spojení divné nebo snad dokonce nežádoucí. Oni jistě vědí, že lidé vědí, ale ve své nedotknutelnosti a nadutosti už je jim to prostě jedno.

Že s vámi, naši drazí, opravdu velmi drazí, politici hanba netříská. Jednou, nevím kdy, jednou se vám to všechno vrátí. Aspoň v to pevně doufám a až ta doba přijde, budu potěšen. Bude to takové moje zadostiučinění. Zatím se jen nehádejte s těmi, co pro vás dělají tu špinavou práci. Asi byste tím nepřidali další starost o další pohřeb naší Policii.

Autor: Milan Soušek | středa 22.10.2008 16:45 | karma článku: 36,78 | přečteno: 2735x
  • Další články autora

Milan Soušek

ANO pohnulo politickou scénou. Ať tak nebo tak.

Mimořádné volby 2013 jsou za námi. Příznačná věc z těchto voleb - přes čtvrtinu národa vítá jakoukoli změnu. A to je něco, co stojí určitě za pozornost.

27.10.2013 v 2:51 | Karma: 21,31 | Přečteno: 1184x | Diskuse| Politika

Milan Soušek

Barrandovské delirium tremens?

TV Barrandov v pondělí 02.09.2013 - 20:15 Žena za pultem, 21:15 Okres na severu. A to je pro dnešek opravdu všechno?

2.9.2013 v 19:55 | Karma: 13,29 | Přečteno: 601x | Diskuse| Kultura

Milan Soušek

120 až 150 M Kč, to je tak 5%? Možná ani ne...

Při domovních prohlídkách bylo zabaveno 120 až 150 milionů Kč na hotovosti a několik desítek kilogramů zlata.

14.6.2013 v 12:40 | Karma: 16,08 | Přečteno: 754x | Diskuse| Politika

Milan Soušek

Hledám sprayery! Ne pouhé stříkače barev....

Ano, je to opravdu tak. Pokud nějaký sprayer v pravém slova smylu má zájem, dohodneme se...

27.5.2013 v 23:30 | Karma: 8,54 | Přečteno: 442x | Diskuse| Kultura

Milan Soušek

S koulemi v ruce se člověk dobře pobaví

Všechno má svoje. Aby člověk byl dobrý, měl by se něco přiučit. A s těmi koulemi je tomu také tak. Stačí chtít a věnovat se tomu. Zlepšit se pak může každý. Úplně každý. Od těch, co ji už udrží, až po ty, co ji ještě udrží v ruce.

18.1.2013 v 14:00 | Karma: 6,84 | Přečteno: 604x | Diskuse| Sport
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

NATO by Rusy porazilo, Putin má jedinou naději, řekl polský ministr zahraničí

26. dubna 2024  12:04

Rusko by se mělo bát Severoatlantické aliance, protože ho v případě střetu s ní čeká „nevyhnutelná...

Pokleknete a budete prosit. Generál slíbil zničit NATO do roku 2030

24. dubna 2024  21:21

Velitel čečenských sil bojujících na Ukrajině a věrný obdivovatel ruského prezidenta Vladimira...

Silný vítr komplikuje dopravu. Z Havlíčkova Brodu nejezdí vlaky na dvou tratích

1. května 2024  17:13

Silný vítr potrápil hlavně řidiče na Pardubicku. Z důvodu pádu několika stromů museli policisté...

V O2 areně prochází voda magnetickou rezonancí. Zlepší led pro MS v hokeji

1. května 2024  16:57

Organizátoři se připravují na mistrovství světa v ledním hokeji, nedávno instalovali unikátní...

První máj lákal motorkáře, nehodu na Klatovsku jeden z nich nepřežil

1. května 2024  16:40

Krásné počasí a sváteční volno vytáhly ven motorkáře, jarní vyjížďky měly ale v Plzeňském kraji i...

Práce k lidem patří, hodnotí účastníci první máj. Oslavy zdůrazňují i politici

1. května 2024,  aktualizováno  16:31

Politické strany, hnutí a spolky a jejich příznivci se sešli k oslavám prvního máje. V Praze se...

Nespí vaše dítě? Přečtěte si, jak nespavost vyřešit
Nespí vaše dítě? Přečtěte si, jak nespavost vyřešit

Nespavost a problémy se spánkem se v různé míře objevují až u 30 % dětí. Mohou se projevovat častým buzením, problémy s usínáním, brzkým vstáváním...

  • Počet článků 89
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3785x
Apolitik s vytříbeným vkusem pro nevhodno.