Tak ČR začíná sladit. Začala testem v Kanadě. Čunek a Baťa.

Když jsem si přečetl tuhle stručnou zprávu, upadl jsem do němého úžasu. Tak náš pan nedosažitelný byl vyslán do Toronta za Českou republiku, aby se zúčastnil pohřbu Bati. Zdá se, že Česká republika si začíná testovat, jak bude za pár měsíců sladit Evropu. A začíná solidním kalibrem. Čunek za ČR se loučí se zemřelým Baťou.

Čunek je synonymum netrestatelnosti papalášů od jisté úrovně, nedosažitelnosti práva a přikrývání ne zrovna košér činů oficiálními strukturami vládnoucí garnitury. Jeho příjmy nebyly nikdy vysvětleny, on sám trvale mlží, případní svědkové jsou pokud ne kriminalizováni, pak alespoň znevěrohodňováni. Jeho kauza se táhne déle než rok. Očistit se nedokázal, nedokázal to ani audit, ani Policie. Záhady zůstávají pod pokličkou nevysvětleny. Tento člověk je vyslán na pohřeb člověka, o jehož rovnosti asi nikdo nepochybuje. Jeho pevné zásady pro obchod, soukromí i společnost jsou světoznámé. Jde o jeden z příkladů osobní píle a chytrosti k dosažení vlastního úspěchu. A tomuto člověku, panu Baťovi, je vyslán na pohřeb pochybný individuál s velmi zastřenou, nejasnou a přikrývanou minulostí. Synonymum korupce se loučí se synonymem poctivosti.

Tomuhle říkám výsměch panu Baťovi, tomuhle říkám arogance státu, takto lze vnímat způsoby jednání vedoucích kádrů České republiky. Je mi z toho hanba a já se tímto za to omlouvám rodině Baťových, i když není v mé moci na této bídě cokoliv změnit.

Mimo jiné jde o celkem jasný signál světu a Evropě, připravte se, za pár měsíců to budeme dělat jako předsedové Evropské unie. My vám to OSLADÍME, to budete jetě koukat. Začínám se té doby bát, začínám se stydět za ty naše představitele už teď. Jde to ještě nějak vůbec zarazit?

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Milan Soušek | sobota 6.9.2008 14:18 | karma článku: 18,58 | přečteno: 1208x