Rusko nemá jinou možnost než vojensky zasáhnout na vých. Ukrajině

Přes jeho dosavadní snahy napomoci mírovému řešení se ze strany USA, EU ozývají pouze dezinformace a lži. Je to stejné jako v případě Iráku, kde se nakonec ukázalo, že USA předložily v OSN naprosto nepodložená tvrzení o hrozbě pro okolní země a celý Svět ze strany Saddama Husajna. Svojí lží získaly podporu pro vojenské obsazení této země. A stále platí přísloví: Kdo lže, ten i krade.

O krocích USA proti Rusku již bylo rozhodnuto a nyní se pouze fabrikují falešné důkazy. Pak v případě  vítězství nad ním v ukrajinské šachové partii se chystá podobná akce proti Číně. Američtí stratégové si pohrávají i s myšlenkou  preventivního jaderného úderu, aby se bojovalo jen v Rusku. Obecně zřejmě podceňují Rusy jako národ a jsou patrné i určité aspekty rasismu, kdy by je spíše rádi viděli jako poslušné domorodce v jejich kolonii.

Čas vymezený k vyřešení krize interním vývojem na Ukrajině vlivem jejího hospodářského kolapsu uplynul. S tím Ruská federace už nemůže počítat. USA v rámci připraveného scénáře nyní chystají přidružení Ukrajiny jako svého spojence speciálním zákonem. Tím by obešly nutnost členství této země v NATO, aby bylo možné do ní vyslat vojska USA, která by mohla ovlivnit porážku etnických Rusů na východě země.

Pokud tedy nechce Ruská federace ponechat tuto početnou menšinu svému osudu, tak jí nezbývá než vojensky z humanitárních důvodů zasáhnout a problém vyřešit dříve než to udělají USA. Patrně by vznikly jakési nezávislé regiony na Kyjevu. I nyní se ze strany kyjevského režimu jedná o boj proti ruské menšině za pomoci celé armády. Po přidružení Ukrajiny  k USA jako takřka 51. státu  to bez přímého konfliktu mezi Ruskem a Amerikou nebude možné.
Vedlejším důsledkem by pro Rusko v případě jeho nečinnosti byla vnitřní politická destabilizace a možnost uchopení moci politiky, kteří by byli hrozbou i pro nás.

Více zde: 

http://vasevec.parlamentnilisty.cz/blogy/paul-craig-roberts-maji-rusko-humanita-budoucnost

 

Reakce na podněty čtenářů:

Štěpán Sekanina

Hitler neměl jinou možnost, než vojensky zasáhnout v českém pohraničí? Jdi do Ruska. Tady nemáš co dělat.

 

To se pletete. Hitler vojensky nemusel zasahovat v Sudetech, protože Československá vláda se vůbec nebránila. To i ti Poláci bojovali a přitom to bylo předem jasné, kdo bude vítězem. A vy byste měl odkráčet rovnou do USA, protože takové „věřící lidi“ tam potřebují. Není třeba důkazů, když je víra, že! On má přece Obama pravdu, i když ji viditelně nemá. Ikonám přece průměrní občané věří.

Sporné regiony na východě byly k Ukrajině za Stalina protiprávně připojeny k tomuto státnímu útvaru i s ruským obyvatelstvem a nikdo se obyvatel na názor neptal. Pokud však si Ukrajinci chtějí léčit své mindráky na Rusech v Doněcku a jinde za to, že si nechali rozkrást svou zem ukrajinskými oligarchy tak důkladně, že je nyní původně nejbohatší republika bývalého SSSR viditelně nejchudší, tak nelze očekávat, že budou nečinně přihlížet východoukrajinští Rusové zločinům nevolené vlády z Kyjeva.

Autor: Jiří Soudek | pátek 1.8.2014 7:40 | karma článku: 27,75 | přečteno: 1589x