Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

aaaa, dalsi soustruh (predbehl ho Fojtik) co pise zvaci dopisy, akorat je Putin necte, to je skoda co?;-D

2 1
možnosti
MK

Autore, jste na omylu, Rusko už řadu měsíců zasahuje (složení separatistických jednotek je silně dotováno v minulosti dorazivšími ruskými  "turisty", kteří v desítkách autobusů při začátku konfliktu na východ Ukrajiny dorazily a při nekontrole hranic dorazila i těžší vojenská technika.

pozn. Když se řekne rusofil, je to u Vaší maličkosti jen slabý odvar Vašeho zaměření.

4 2
možnosti
VH

Jistěže nemá!!  Hitler také neměl jinou možnost, jak uchránit svoje soukmenovce v Čechách, na Moravě a ve Slezsku. Ještě, že ho od války (v tom okamžiku) uchránil Chamberlain s Daladierem. Polsko si rozdělil se Stalinem (částečně také podle mustru ochrany národností).  A na Rakousko měl nárokprostě proto, že tam žili Němci.

   Zřejmě na Rusko aplikujete Hitlerovo vidění světa.

0 1
možnosti
Foto

Ne ne, tohle je přílišný tlak na pilu. Rv

2 0
možnosti
PP

Mate pravdu ale je tu hodne lidi kteri veri tem lharum z USA media take propaguji lzi ktere Amici zverejnuji. Hrozne se mi libi ... Dukazy mame ale neukazeme musite nam verit .

2 3
možnosti
VH

Víte, co se líbí mně? Jak zaslepenci nebo hlupáci diskutují, kdo je tím darebákem. A přehlíží fakt, že mohutná podpora (finanční i materiálová) musí proudit oběma stranám. Té východoukrajinské pravděpodobně o něco víc (má méně "státního" vojenského materiálu).

   Nikdo nelže tam kde vnímáte lež. Všichni dělají vše, co mohou, aby svého Kašpárka udrželi ve hře. Že mají Rusové (díky sousedství s bojovým prostorem) jednodušší pozici je nasnadě. A samozřejmě všichni lžou. Dělají to v míru. Dělají to i ve válce (což je praktika stará mnoho tisíciletí).

0 0
možnosti
PK

Jeste nam muze Putin predvest svoji velikost.

0 1
možnosti
Foto

Od začátku to měřovalo k tomu, aby Rusko "nemělo jinou možnost". To asi nikoho, kdo neignoruje 20. století ve střední Evropě nepřekvapuje. Co překvapuje je velikost ruské páté kolony.

8 5
možnosti
VH

Nevím, jestli je to tak velké překvapení (ta pátá kolona).  Vždyť ti Rusové u nás bránili vydobytky socialismu (jako kůrku chleba pro každého).

1 0
možnosti
ZB

V článku jsou použity fakta a domněnky. Je pravda, že USA vědomě lhaly o možném napojení Iráku na Al-Káidu, atd. Hlavními důvody byly ale zájmy a ochrana USA. USA se obávaly, že Irák začne nabízet ropu za EURa a ne za USD, tím by USA ztratily možnost protiváhy výměny bezcenných papírků za strategickou surovinu a hodně by ekonomicky ztratily. Domněnkou je autorův dohad, že Rusko musí vojensky zasáhnout na východě Ukrajiny. USA a EU udělaly společně hodně chyb a dle mého soudu poslední obrovskou chybou byly další sankce, udělené Rusku. Rusko je dnes ve spojení s dalšími státy ve uskupení BRICS, které je dost silné finančně, technologicky a má bohatá ložiska surovin, takže Rusko sankce západu překoná, ale ty sankce dolehnou na západ. Rusko dle mého názoru nezasáhne vojensky na východě Ukrajiny, nebude riskovat zásah NATO. Mohlo by to znamenat další světovou válku.

7 1
možnosti
Foto

Pozn. Plus bylo za poslední větu.

3 0
možnosti
Foto

Doufejme, že zima zchladí severoatlantickým militaristům hlavy. Úkolem české veřejnosti je apelovat na politické onuce ve vedení naší země aby se vzepřely svým loutkovodičům a začaly konečně hájit zájmy tohoto státu - dříve, než bude pozdě. Dobrý článek, karma R^

6 10
možnosti
  • Počet článků 395
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1353x
Pokouším se veškeré jevy vnímat bez vlivu laciné propagandy.

Seznam rubrik