Putin se blíží Stalinovi – tak ho údajně vnímají Češi podle průzkumu IPSOS

Není  nad  průzkum od renomované agentury.  Z něj se dozvíte i to, co byste si dle přání objednatele průzkumu měli správně myslet. Je to takové politické školení mužstva, které dobře znají pamětníci ze základní vojenské služby v ČSLA. 

Tak se to dělá, když postupují naši politici dle scénáře, který obdrželi při svém politickém školení v USA od  „Velkého bratra“.  Prý je to za mořem docela účinné a tak to musí fungovat i v protektorátu uprostřed Evropy.  Je to údajně prosté. Stačí stále dokola opakovat, že podle průzkumu pobočky zahraniční renomované agentury a názoru pečlivě vybraných respondentů velká většina občanů (nebo možná také ne) se obává Putina, který přestože má desetkrát menší vojenský rozpočet než Obama, tak je prý větším nebezpečím pro mír v Evropě než USA.

Určitě tyto obavy, které jsou nám vnucovány i na Novinkách, mají svůj smysl.  Obyvatelstvo se tím připravuje na skutečnou válku v Evropě. A tak patrně válka bude, i kdyby Putin nechtěl. Možná za mořem platí opět heslo: „Válka je mír“.

Jen se musí najít vhodná záminka, aby skutečně začala v Evropě. Pak „Velký bratr“ bude na ní vydělávat a možná se i zachrání před bankrotem.

PS: IPSOS má nějaké chabé výsledky http://www.novinky.cz/domaci/368639-cesi-maji-obavy-z-ruska-obraz-putina-se-blizi-stalinovi.html

Z online průzkumu fungujícího vedle tohoto průzkumu na této straně plyne, že 65% čtenářů se Ruska neobává. Tedy spíše cítí, že problém bude s „Velkým bratrem“.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jiří Soudek | pondělí 4.5.2015 13:32 | karma článku: 35,82 | přečteno: 1315x